Läpp-Sveda.

hej små vänner

Idag är det tisdag och jag är lite skärrad! kan bero på filmen vi såg på Samhällslektionen. Den handlade om miljoförstöring och i princip gick det ut på att jorden kommer att gå under om 50år!!!
detta resulterade sig i att jag fick panik och ringde pappa & skrek att VI MÅSTE ÅKA TILL IKEA FÖR JAG MÅSTE HA EN DUBBEL-SOPKORG ATT KÄLLSORTERA I !!

han skrattade och la på.

så nu sitter jag här utan källsorterings sopkorg och ångest över alla saker jag vill köpa. Jag är en äkta konsumerare! det är folk som konsumerar som förstör jorden. Jag har kanske dödat en kolebri -familj!!!!!

men allt det där tar vi i ett annat inlägg. Min försvarsmekanism är isatt och jag tänker "äh det ordnar sig! i värsta fall får man väl fly till månen.."
sen insåg jag för en månad sen att människan bara varit på månen EN gång, trodde man hade varit där minst hundra gånger! (tack för infon frida!)

men nu vill jag konsumera lite:

acne jacka

Den här jackan från acne ska jag undersöka i helgen, pilla på den och älska med den. Hoppas Jay-Jay jobbar, vi fick sån fin kontakt sist! ska ge honom smeknamnet  "jappen", låter mer mysigt & svenskt. Då förstår han att vi är riktiga kompisar.

andra saker jag får lite andningsnöd efter är bla..

Mmmmmm-mmmmmmmMm!
Smek från er vän.

6 kommentarer
 1. johne skriver: februari 6, 20073:00 e m

  vare något fel på min fråga i tidigare inlägg?

 2. hp skriver: februari 6, 20075:18 e m

  men nej, men du är så mystisk så att jag inte orkar svara

 3. Anonym skriver: februari 6, 20077:02 e m

  Här får du en kommentar ._.

 4. Rickard skriver: februari 6, 20077:03 e m

  Men vafn, det står inte vem det är postat av. (förra inlägget) Skit blogg! :B

 5. hp skriver: februari 6, 20077:39 e m

  åh rickard :’ )! i morrn har vi produktion och då ska du köra bil.. kanske

 6. sofia skriver: februari 6, 200710:46 e m

  Acne-parkan är definitivt älskvärd. Vet inte vad det är men den ser så snäll och harmlös ut att man glömmer att den kostar apa… segt.

Skriv en kommentar