Hemma från huuufvuudstan!

Hemma från huuufvuudstan!

ser lite överdriven färgglad och småtråkig ut, men tanken är inte att jag ska ha linnet ihop med skorna.. kartongen är antons radiostyrdabil -kartong.

hallå fosiler!

Jag förstår att ni saknat mig, gått och trånat outhärdligt varje dag! ni har ringt mig utan svar, mejlat mig, sänt röksignaler, vaknat om nätterna svettiga och bara skrikit HAAAANNAAAAAAAA rakt ut..

 
..Men panikångesten är över. Ert lyckopiller och alvedon är åter här, VARSÅGODA.
 

I hufvudstan var det kul, jag & anton var väldigt passionerade, ensa sekunden stog vi i rulltrappan och hånglade, andra sekunden var jag mitt uppe i ett raseriutbrott och sprang 3meter framför ante och tänkte att jag aldrig mer skulle snacka med honom.
men inte konstigt, när allt satt som en sopsäck på en gasell som jag skrek i utbrottet..

men jag är glad över min tålmodiga man. Så glad att jag köpte en Du&Jag -bok. JAaaa jättetöntigt jag vet. men den är kul, jag älskar den. anton hatar den.. konstigt. vem kan motstå att ge varandra poäng i personlighetsdrag, skriva varför man älskar den andre osv. hehe

men helt plötsligt överraskar han mig med en förtidig allahjärtansdagpresent, en dinosarieus byggsats!! den var jättefint!! en såndär dino som jagar ungarna i Jurassic Park i köket!!

På bilden ser ni lite av mina nya köp, det ser dock ut som om jag inte har några höfter, men det kan bero på att jeansen jag köpt är sviiiinsmå i höften! så jag och ante fick spraya de och  våldsamt töja de innan jag fick på de på min beiga höft! men nu är de på! svider lite behagligt sådär..
men vad gör man inte för ett par sunday sun jeans …

..skorna är från HM faktiskt, det sista paret!
..linnet är ett långt turkost linne från weekday
…frisyren från pappas gener
ansiktsfärgen stod paint för

meen jag köpte också:
kakeldekorer (till mitt badrum!)
stor väska med kedjerem, kommer bild senare
och lite ljus

japp! jeansen är verkligen det bästa köpet på länge. älskar sömmarna och färgen och bakfickorna, jättejättefina :' ) blir lika rörd som programmet på fyran nu.. om förtidigt födda trillingar.

SÅ hur gick egentligen allt till i hufvudstaden?
..JO vi åkte dit på fredagskväll, vi åkte tåg och anton somnade som en sten på direkten.. jag satt och underhöll mig med en tidning och försökte lösa ett korsord i veckorevyn! men det tog 4minuter eftersom de i princip kopierat barnkorsorden från allers men bytt ut bilden på bamse till orlando bloom TYYYYYYP
haha vaaa nu lät det ju som om jag har världens korsordskoll…

När vi kom fram åkte vi till lägenheten i solna som var jättefin, en storetta med platt-tv modern inrett men tyvärr världens minsta 90's-säng. vaknade 10ggr i timmen av att jag inte fick plats.

på lördagskväll träffade vi filippa, en underbar syn! blev ingen fest, var sjukt trött efter alla passionerade känslor ubder shoppingen. så vi tog en pizza och åkte hem till oss och poängsatte melodifestivalen i aftonbladet!
jag & filippa gav lärarinnan en nolla?!?! OCH SEN GICK HON VIDARE?!? den enda gången jag intresserat mig av melodifestivalen blev den ett skämt. the ark var inte ens bra, allt slutade i en stor besvikelse.

sen på söndaen shoppade vi o blablablaa åkte heem anton soov åt thaimat.blblalalla

NU ÄR JAG HÄR! det var en fin liten semester (..som anton av nån konstig anledning kallat det hela helgen)

..men i morrn är det skola och nya tag
med en kille i vårt nya klasslag
stefan heter han, som grodan i ally mcbeal
undrar om han är lite senil?
hoppas inte, hoppas han ger mig mvg
får ge han ett putsat äpple och le
men nu är det dags att ta av mig jeansen ett slag
de ger mig röda utslag
godnatt och hejdå
trevligt att igen råkas på!

ömma smek //hanna hona

2 kommentarer
  1. Mark skriver: februari 12, 200712:42 e m

    Ja den får du ta av mig! :)

  2. Mark skriver: februari 12, 200712:51 e m

    Tummen upp för det!

Skriv en kommentar