Världens bästa på facehunter

Hej bebis!

Världens bästa barndomskompisar(förutom kajsa då!) Är med på Facehunter!!

FILIPPA!
Filippa facehunter

OCH…

ANNA!
Anna Facehunter

FINA VA?

ADJÖ /hanna hona

4 kommentarer
 1. carro skriver: april 22, 20078:04 e m

  shit vilken ära!!

 2. Nudel skriver: april 22, 200710:56 e m

  Häjj! Läste din kommentar i min blogg. Inge kul då man ligger under i BMI-tabellen. Det beror ju förståss på vad för sorts kropp man har men BMI på 16 är långt ifrån normalt (missförstå inte) =) Hur står du ut? Som jag skrev i bloggen, mitt BMI har som lägst varit 15,1 (försommarn 2oo6) och det var INTE kul. Det gjorde ont både psykist och fykiskt. Hoppas du klättrar på vågen snart du oxå (om du vill det förståss). kram kram!

 3. Nudel skriver: april 22, 200711:22 e m

  Skönt att du inte ”lider” av det. Kikade lite på dina bilder du har i bloggen. Du ser inte alls smal ut. Men det är ju vad bilderna säger, jag har ju inte sett dig IRL. Du har i alla fall ett hälsosamt ansikte. Runt och fint. Jämfört med mitt bleka pikansikte. Jag hatar knotor! =)

  Jag tycker oxå att det är fint att vara smal (normalsmal). Men jag vill inte vara det själv för det känns inge bra.

  Massor av mat och viktpulver ger bäst resultat på mig. Men så gäller det att verkligen hålla sig till sina rutiner oxå *jättesvårt*. Jag gör av med MYCKET energi så jag måste ständigt ha något att äta på, inte lätt men det SKA minsan gå =) //Cissi

 4. Tommette skriver: mars 30, 20092:15 e m

  I kinda like it. Thanks!

Skriv en kommentar