ny bok

Köpte denna i förrgår. Min husgud Nisse Simonsons bok. Älskade ju boken ”Varför mår vi så dåligt när vi har dte så bra” och ska ge denna en chans. Har kommit 30 sidor in i denna bok och älskar den redan. Han skriver mycket om döden i den här boken och jag tycker om att utsättas för lite sådana tankar. 

Vi pratar ju så sällan om döden. Och om det är någon som jag vill ska prata om döden så är det den opretentiösa och positiva Nisse Simonson. Sov så jävla gott inatt efter att jag läst den. Titeln på boken är också helt fantastisk och SANN!

Nä, nog med insikter. NU SKA JA PÅ JOBBBEEEEEEEE.

9 kommentarer
 1. Frida skriver: januari 30, 20129:15 f m

  Härlig titel!

 2. Linda skriver: januari 30, 20129:24 f m

  Hej, första titten på din blogg men ska läsa den med spänning =)
  Kolla in min om du har tid och ork, handlar om baksidan av en gbp operation, att jag håller på att svälta ihjäl och läkarna vill inte hjälpa…
  Ha det bäst

 3. Johanna skriver: januari 30, 20129:27 f m

  Man måste ju bara älska titeln! Och hela grejen att han genom att skriva om b.la. döden också avdramatiserar den. Hursomhelst, ville bara säga att den boken kom redan 2010, nu finns det en ÄNNU nyare! Glöm inte minnet heter den :)

 4. Emilia skriver: januari 30, 201211:47 f m
 5. Julia skriver: januari 30, 201212:02 e m

  Hans andra bok "varför mår vi så dåligt när vi har det så bra" är sååå bra! Nu fick jag hans bok om minnet som jag ser fram emot att sätta tänderna i och sen kanske det är dags för ditt boktips? Nisse är verkligen grym!!

 6. freddi skriver: januari 30, 20123:48 e m

  Åh den blev jag också sugen på nu

 7. Anonym skriver: januari 30, 20123:49 e m

  har varit på en föreläsning med honom. så jäkla bra. lämnade mycket tankar efteråt. MYCKET positivt!!!!!

 8. Greta skriver: januari 30, 20127:12 e m

  Har läst – SÅ BRAISH! Har även läst hjärnbruk, också nice ;) Läs på!

 9. [...] Har läst – SÅ BRAISH! (härifrån) [...]

Skriv en kommentar