Ang. bloglovin

ÄLSKADE!

 

Det smärtar i blogg-bröstet då man hör att flera av er inte kan läsa min blogg genom Bloglovin. Men nu skrev en läsare att hen hade lagt till mig igen på bloglovin och då hade det fungerat! Lägg till www.hanapee.com igen! RSS:en äääär: hanapee.com/feed/rss/. Eller klicka HÄR.

 

Hoppas det hjälper er mina amöbor. Nu ska jag äta SVAMPSOPPA (svärmoras recept) och se på Big Brother. Håller lill-tummen för att Hanna R eller Marcel åker. Tycker beter sig så elakt att jag vill börja grina. Stackars Joe. Tycker just nu att Annica bör vinna allt. NORRLAND FOREVER. Varför visar det sig gång på gång på gång att norrlänningar ALLTID är trevliga/snälligare/roligare osv ????? *provocerar *.

 

Hehe. Nåväl. Nu ska jag smaka av soppan. Sen har jag ett blogginlägg I HUVET som jag behöver printa ner. Håll utkik här senare.

 

14 kommentarer
 1. hanna skriver: mars 25, 20127:47 e m

  Annica har sambo som hon är förlovad med.

  • hanapee skriver: mars 25, 20127:53 e m

   Jag har sett det. Men det struntar jag i. Tycker om henne<3

 2. Namn skriver: mars 25, 20128:04 e m

  Funkar inte på google reader eller net news wire.

 3. Fanny skriver: mars 25, 20128:07 e m

  Nejmen, åh. Lille Larspojken borde vinna!

 4. Lise skriver: mars 25, 20128:13 e m

  Värka jue såm man hadde dän däringa gammla blåggän inlaggd innan i blogglåvinn, när ja då märkt att ja int fick nå inlägg frå dej så la ja till hanapee igänn för nå dar sän å dä ha funka fint, jorå så atte!

  (Mitt försök att skriva på Norrländska. Är dock från Halmstad så min norrländska är kanske sådär, i synnerhet i skrift.)

 5. Sara skriver: mars 25, 20128:24 e m

  För mig har det funkat från start! La bara till hanapee.com och så var det klart’ :) Tycker för övrigt mycket om den nya sidan och ditt härliga crew, följer dom på bloglovin också såklart!

 6. lh skriver: mars 25, 20128:41 e m

  Haha, jag drömde att jag var med i Big Brother och var svinarg på Hanna R och skrek på henne för att hon bara tjafsade och var elak. Sjukt bra dröm.

 7. Namn skriver: mars 25, 20128:55 e m

  Vetu att vobban som kmr in ikväll är från matfors?

 8. Yo skriver: mars 25, 20128:58 e m

  Hej Hanna!

  Måste bara fråga dig om du följer den här bloggen? –> http://nikital.blogg.se

  Tycker det är ganska spännande att jämföra två 88:or från Matfors (du och hon) och se hur sjukt olika världar man kan leva i. Blir helt deprimerad när jag läser hennes senaste inlägg om ”genus” och känner ett starkt behov av att ösa kärlek över dig!

  Så här får du massa kärlek från mig
  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  Puss/Stödetjej

  • hanapee skriver: mars 25, 201210:43 e m

   Hej stödetjej. Alltså, blev mörkrädd då jag läste. Läser inte Nikitas blogg, men vet ju vem hon är sedan högstadietiden. Kul att man inte längre ETT STEG LÄNGRE än ”puffärmar passar inte på han”. Alltså; HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA. Ja, vad ska man göra? Det var människor som inte ville sluta säga ”neger” på 80-talet med.

   PUSS finis

 9. malino skriver: mars 25, 20129:36 e m

  Hej Hannaaa!
  Jag tänkte på en sak förut när jag ”pluggaade”. har du lika många besökare nu som innan du flyttade ditt pick och pack hit till nya hemsidan? eller är det fler eller färre amöbor?
  Kram !

 10. ungarisch-deutsch übersetzung skriver: mars 26, 201212:40 f m

  Just found your webblog on faves today and I have to say I love it! Bookmarked this and will be back again to check it out some more later.

 11. Elina skriver: mars 26, 201210:23 e m

  JAAAAAAAAAA TACK!

 12. 100 bloggade hen | På svenska skriver: februari 26, 20132:02 e m

  [...] (17) Det smärtar i blogg-bröstet då man hör att flera av er inte kan läsa min blogg genom Bloglovin. Men nu skrev en läsare att hen hade lagt till mig igen på bloglovin och då hade det fungerat! (härifrån) [...]

Skriv en kommentar