NYTT PODCASTAVSNITT: ”Självkänsla, självförtroende OCH SÅ VIDARE.”

Det är söndag igen och dags för nytt avsnitt av HanaPee’s otroliga podcast!!!!!!!!! Let me hear you say way oh WAY OH!

*Rock-killen* Martin Huss är som vanligt med i samtalet och tar upp ca 15 minuter i form av en slags monolog i denna podcast om hans osunda rädsla för att bli ILLA OMTYCKT av VEM SOM HELST.

Han berättar också om hur han i ett desperat försök från att sluta gråta fokuserade på en kamel på en bokhylla. Vi pratar också om våra egan förhållanden till självkänsla och självförtroende. Jag avslöjar hur jag som 18-nånting slukade Mia Törnblom och allt hon sa. Jag avslöjar också varför jag mådde piss ur denna tid och hur jag kom ur detta.

DESSUTOM: Vi läser *tänkvärd dikt* på engelska! Jag berättar det lilla jag kan om att gå hos psykolog! Martin blir smickrad! Vi reder ut om huskurer funkar! Får man bättre självförtroende av att dricka alkohol? Och hur gör man egentligen för att bättra sin knackliga självkänsla eller självförtroende?

MISSA INTE DETTA OTROLIGA SAMTAL! GÖR ER SJÄLVA EN TJÄNST OCH TRYCK PÅ PLAY!

Diskutera gärna med mig i kommentarsfältet om vad du tycker och vad du vill höra mer eller mindre av. På iTunes får du gärna betygsätta den lille pödden.

 

HÄR hittar du den på iTunes (avsnittet kommer snabbare om ni prenumererar på podden). Ladda ner appen ”podcaster” till din mobil för att lyssna på det viset. Ni som vägrar lära er nya tekniker kan helt enkelt lyssna här:

 

21 kommentarer
 1. julia skriver: december 2, 201211:23 e m

  Älskar verkligen era sammetslena röster, älskar orden som i en sådan perfekt harmoni svävar in i mina öron som ljuvliga moln och så kan jag somna gott ännu en natt tack vare er. Är så glad att ni började göra podcasts och orkar fortsätta!

 2. julia2 skriver: december 2, 201211:31 e m

  fick även kväva skrattet i kudden när martin berättade om kamelen, hahaha åh

 3. Maleng skriver: december 2, 201211:40 e m

  Hjärta kamelen.

 4. Emma skriver: december 2, 201211:43 e m

  Alltså älskar Martin!!!

  Svar: Hahahhaha JAG MED. Kamelhistorien<3

 5. Malin skriver: december 3, 201212:49 f m

  Åh nu är jag lite efter här. Men ligger och har svårt att somna så lyssnar ikapp era podcaster och hör hur fint ni pratar om Skellefteå :’) Blev som glad & ligger och smajlar för mig själv här i Skellefteå.. Godnatt!!

 6. Patrik skriver: december 3, 20123:51 f m

  ÄLSKAR podden! Hoppas ni får sponsor snart så ni kan få lite $ för det!

 7. Ninas modeblogg, utan mode skriver: december 3, 20129:09 f m

  Jag har mina hörlurar i andra jackan så nu kan jag inte lyssna på vägen hem från jobbet. Ska gå i dag så det tar väl en timme kanske. Fick åka bil i morse :) :) :) :)

 8. Emelie skriver: december 3, 20129:44 f m

  Hohoho, fnissade ju ihjäl mig när ni pratade engelska! Alltså, en känner ju igen sig. Yeaaaa, I loove thät poddkaaast!

 9. Ida skriver: december 3, 201210:29 f m

  Skitbraaaa verkligen. Känner igen mig så mycket i det där att bli dryg pga dåligt självförtroende när jag inte känner att jag passar in/blir bekräftad. Kamelen och engelskan – dog av garv! Ni är bäst.

 10. tove skriver: december 3, 20123:17 e m

  satt oturligt nog på bussen när jag hörde kamelhistorien, försökte kväva skrattet men gick tamejfan inte, så började skratta helt okontrollerat vilket efter en stund blev till någon form av gråt pga för hög igenkänningsfaktor/allmänt instabil. helt fantastiskt ju.

 11. Jenny skriver: december 3, 20124:34 e m

  Gillar verkligen er podcast, ni kompletterar varandra väldigt fint. Men det är tyvärr ingen bra lösning att klippa den själv, det behövs någon som kan vara lite objektiv och klippa bort när det blir alltför internt. En bra pod ska ju vara som ett samtal mellan två vänner, men man ska aldrig känna sig utanför och det blir lite så nu de sista avsnitten tycker jag. jag föreslår att ni brainstormar lite på sätt att skaffa en sponsor så ni kan hyra in en klippare eller hur ni ska lösa det på ett billigare sätt :-) lägger ni lite energi på det så kommer ni finna en bra lösning :-)

 12. Sarah skriver: december 3, 20124:43 e m

  Kamelhistorien <3 skrattade ihjäl mig

 13. Linda skriver: december 3, 20125:07 e m

  ÅH VAD BRA NI ÄR!!!

 14. Amelie skriver: december 3, 20126:45 e m

  Super super bra alla era podcasts, har inget att anmärka på

 15. Elin skriver: december 3, 20128:37 e m

  Å vilken härlig pod! Skrattade högt för mig själv på prommisen! Och Martin! Vart har du varit hela mitt liv, du verkar så himla härlig! Genuint snäll och omtänksam! Ni är ett radarpar, sluta aaaaaldrig podda!

 16. Ylva skriver: december 3, 201211:20 e m

  Jag har inte hunnit lyssna på podcasten än, men jag ska. Lovar!!

  Något jag tycker att ni skulle kunna ta upp, om ni vill, är hur det är att förlora någon i sin närhet (familj, släkt, kompis, mm) Jag har själv förlorat en kompis som bara blev 18 år i somras och skulle gärna vilja veta hur ni tycker och tänker & hur ni skulle göra för att bearbeta något sånt!

  Kram på dig fina Hanna, tack för en superblogg!! :)

 17. Jessica skriver: december 4, 201210:34 e m

  Gulligt med kamelen! Tycker om att ni snackar ungefär lika mycket och att ni verkar så intresserade av vad den andre säger. Det är fint!
  Jag kan tycka att det blir alldeles för internt ibland tyvärr. Tyckte det var onödigt att ta med när du fick sms av Anton om nån intervju till exempel.. Och så tyckte jag inte om när du pratade om Alex S utseende. Tycker också att samtalen ni ringer eller svarar på i podcasten känns så jobbiga.
  Hoppas jag inte lät för hård nu för det var inte meningen!
  Puss!!

 18. Victoria skriver: december 9, 201211:22 e m

  förstår inte varför ni har så svårt för att prata engelska, båda är ju uppenbarligen duktiga på det! blev helt förvånad över martins ordförråd (lol) eftersom han målat upp det som om han skulle vara ganska dålig på engelska haha.. prata på bara! skäms ej! :)

 19. Victoria skriver: december 9, 201211:35 e m

  HAH, hade inte lyssnat klart på podcasten innan den sista kommentaren, och så hör jag hur martin säger att om någon skulle skrivca att ni visst var bra på engelska så skulle han förminska den personen och tänka att den var otroligt dålig på engelska..haha, himla komiskt…

 20. cheap designer prom dresses 2012 skriver: december 12, 20131:58 e m

  Hey there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

 21. Sunil skriver: januari 10, 201511:07 f m

  My name is Kathy Bernet and I never received my March issue of Light Spinner. Can you check to see if it’s been maeild out? My home address is 707 E. Spring Drive, Ozark, MO 65721

Skriv en kommentar