Lista v. 50

hejs

Låt säga att du får bestämma hur du dör. Beskriv den scenen. Aaaaaaah! Huvudsaken att jag är trygg. Och inte rädd. Tänk det vidriga att vara rädd när du dör?

Vem är den klokaste du vet? Min pappa tror jag. Efter att han läst klart Feminism så hoppas jag på att han blir komplett. Sen tycker jag att Anton och flera kompisar kan va kloka. Och lärare!

När älskar du att leva? När jag får vara med Alma. Eller då jag efter en springtur tar ett dopp i sjön och sedan självtorkar på bryggan……. Älskar nog att leva rätt ofta i och för sig. Typ en ledig kväll med The Sims och Anton i närheten.

alma

När tycker du att livet suger? När jag har ångestkänslor och inte vet jag vill med någonting :-)))))))))))))))

Vilka är dina 5 top-artist på Spotify just nu? Tanlines, Beyonce, Lisa Nilsson(!) och Bruce Springsteen.

Vad var ditt nickname på Lunarstorm? Mitt första var ”Sexyblondebimbo”. Perfekt på en brunhårig tolvåring med andra ord.

Vem skulle spela huvudrollen i filmatiseringen i ditt liv? Natalie Portman. Eftersom vi är så lika……………..

Vilken låt skulle vara soundtracket? The Soundtrack of Our Lives – Instant Repeater ’99 

Om du var tvungen att krydda all din mat med en krydda (ej salt/peppar) för resten av ditt liv, vilken skulle du välja då? FÄRSK BASILIKA!!!!!!!!

Vad är det skönaste du vet? Hålla mig från att kissa så länge som möjligt för att sedan placera mig på tronen med candy crush förberett och låta strålen möta porslinet.

Vilka egenskaper värdesätter du hos andra? Go and getter -attityd …………….. HAHAHAHA nej. Nä men jag tror att jag älskar SNÄLLISAR. Människor som vill väl, som vågar vara osäkra, som vill förstå, som skrattar lätt och är sig själva. Tycker också om när man ställer upp för varandra på olika sätt.

Vilka egenskaper har du svårt för hos andra? Negativiteeeeeeeeeet. Dör lite inombords av attityder där det är fel på allt och alla. Kända som okända. Oftast är ju det någon slags bieffekt av osäkerhet och kasst mående. Men ändå. Så otroligt energikrävande.

8573930a9b9011e1b10e123138105d6b_7

Hur länge tror du att du kommer blogga? 8 dagar till, sen går ju jorden under :-D

11 kommentarer
 1. Er skriver: december 13, 20125:30 e m

  SLUTA säga att jorden går under. Mår PÅ RIKTIGT jävla dåligt över detta, och vill inte behöva läsa om det i den ENDA blogg jag finner som ”healande” och jag-känner-mig-lite-ångest-och-nere-jobbig-och-behöver-läsa-lite-på-världens-bästa-blogg.

  SLUTA BA MERE!

  • hanapee skriver: december 13, 20125:32 e m

   Er: Haha åh! Förlåt. Jag kan härmed LOVA dig att jorden inte kommer gå under då. Förlåt<3

 2. Hell's Bitches - The Naked Truth skriver: december 13, 20125:42 e m

  Er: Luuuuugn…
  Hahhaha

  Bra svar på frågorna!

 3. Anna skriver: december 13, 20126:22 e m

  Hanna, ska du inte recensera/kommentera sista avsnittet av Bonde? Det tycker jag!

 4. er skriver: december 13, 20126:37 e m

  <3

 5. Ellen Wärnsberg - ellenwarnsberg.se skriver: december 13, 20126:54 e m

  ”Sexyblondebimbo” orkar inte..

 6. Louise skriver: december 13, 20129:11 e m

  Hanabanana,
  1. En önskerubrik: Om jag vore man för en dag

  2. Måste bara berätta följande. Min pojkvän kikar nyfiket över min axel ibland då jag läser bloggen din. ”Vem äredärrå?”. Det är Hanapee, säger jag. Hon är väldigt rolig och intelligent. Uppmanar senare mannen att läsa inlägget som handlar om din dramatenpolostickadtröja (minns inte…..) Sen dess svarar han ”Du kan va en tröja!” på precis allt jag säger.
  Tar du disken? Du kan va en tröja. När kommer du hem? Ehhhm… Du kan va en tröja.
  Mmmmmmm. Känner en slags hatkärlek över detta.

 7. Gabriell skriver: december 13, 20129:19 e m

  Alltså HANNA! Måste berätta något roligt. 1: har upptäckt din otroliga podcast (eller ja, podcasts över huvudtaget) och har nu lyssnat mig igenom nästan alla dina avsnitt och de är ju fantastiska! Men pitemål är rarare än skelleftemål. 2: Fick idag en kommentar på instagram där en tjej tyckte att jag var lik dig och jag kände bara ett il av glädje och kärlek till denna okända följare av mitt liv, vem vill inte dela ansiktsdrag med dig liksom. Du rockar! Puss

 8. Hilda skriver: december 13, 201210:34 e m

  På allvar. Tänk om du var singel och homosexuell, då skulle jag friat till dig.. om jag varit homosexuell också dvs. Jag älskar dig fast jag inte har en aning om vem du är, det är som att min hjärna upprepar ”ååååååhh jaaaaaa” till var och vartannat inlägg du gör, med en känsla av att det kunde varit jag själv som skrev det. Så dina antirasistiska åsikter och allt bara.
  Kram från en egentligen väldigt hetro kvinna som också ska testa menskoppen!

 9. Anna skriver: december 14, 20129:48 f m

  Hilda: Varför sånt behov av att understryka att du inte är lesbisk?

 10. Elvira skriver: december 15, 201212:46 f m

  Hahaha, sexyblondebimbo………. <3

Skriv en kommentar