Nytt avsnitt av HanaPee’s otroliga podcast

Sådär ja. Efter MYCKET om och men är vi äntligen på banan igen. Här kommer ett nytt rykande färskt podavsnitt! Jag är fullt medveten om det halvkassa ljudet. Men vi får överleva det. Skulle vilja köpa en ny svinbra mick men är lite osäker på vilken sort jag behöver…

I avsnitt nummer tolv är vi lite loja men Martin ifrågasätter mina extremt långa semestrar! Jag har ångest över ångesten! Vi talar ut om vad 2013 ska bli för år! Är Sveriges roligaste klipp ett bra tv-program? Martin har en röst som tydligen ska vara Martin Timells! Så förhåller vi oss till pengar! Hör hur mycket farsan sticker åt mig varje månad! Varför använder så många i min närhet plötsligt ordet ”phett” …? Martin förklarar att han inte använder långa tops i pensionärers rövar och jag berättar om ett knep jag tar till som tant. Och är verkligen barnafödande värre än en pinjenöt i förhuden? OCH SÅ PRATAR VI OM DEJTANDE!

DESSUTOM: Ett smakprov av Oh My!:s senaste singel i slutet.

 

Kanske inte vår bästa podd, men den har fan sina ljusglimtar med lite koncentration. Lyssnar gör ni på iTunes eller genom appen Podcaster och så söker ni på ”hanapee”. Äter ni kottar och gillar medeltiden? Lyssna då här:

16 kommentarer
 1. i skriver: januari 21, 20134:27 e m

  hahaha fem veckor? Vi har 5 dagar ‘semester’ mellan terminerna..

  Kram och tack för bra podcast.

  • hanapee skriver: januari 21, 20134:47 e m

   I: haha oj! ja, jag medger ju att mitt semesterbehov är SINNESSJUKT…… måste skärpa mig

 2. felix skriver: januari 21, 20135:33 e m

  låten va skitbra!

 3. stockholmare skriver: januari 21, 20136:28 e m

  hahaahaa ojjj jag har hånglat med femtiofem personer på en kväll :/

 4. Victoria skriver: januari 21, 20139:16 e m

  hallå! sorry för tjat men vad hände egentligen med julpoden? ska ni strunta i att lägga upp den, eller har jag bara missat den?

  Svar: Har ju svarat på det för flera inlägg sen :-) ljudet sög :-(

 5. Maria skriver: januari 21, 20139:55 e m

  Hej!
  Tänkte att du nog skulle tycka denna var intressant.
  http://www.youtube.com/watch?v=PTlmho_RovY

  Kram!

 6. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver: januari 21, 20139:56 e m

  Den här gången hörde till och med jag att ljudet inte var bra! Men det var mysigt att höra er igen. Kul också att Martin alltid viskar när han ska citera någon.

 7. Jennifer skriver: januari 21, 201310:30 e m

  Fantastiskt. Denna ska jag lyssna på när jag åker till uni imorgon.

  Och så har jag en fråga till dig master. Kan det vara så att det var dig jag såg runt 1130 på SU idag??? Mössan på sniskan och frenetiskt tuggummi-tuggande. I A huset typ utanför 7eleven pluggandes. Kissar på mig i så fall! Nästa gång ska jag kyssa dina fötter när jag bugar för dig. Alternativt kan jag bara hälsa, men blir antagligen bara helt jävla STARSTRUCK!

  Fortsätt vara grym och äg!

  Ditt största fan j!!!

 8. Stephi skriver: januari 21, 201310:56 e m

  Hej alla bloggisar!

  Vill du för en liten penning pigga upp din garderob så kika in på mina auktioner på Tradera: massa härliga plagg och accessoarer från bl.a. Mulberry, Victorias Secret, Tiger, Jones and Jones, Gant m.m.

  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1817416

 9. Anna skriver: januari 21, 201311:21 e m

  Martin har mysig röst (konstaterande)

 10. i skriver: januari 21, 201311:27 e m

  hannapee: fast har man möjlighet ska man ju givetvis ta det tycker jag ;) skulle jag iallafall!

 11. Oscar skriver: januari 22, 20135:55 f m

  ”Men man ser att nån ramlar och det är fan i mig kuul!”
  Hahahahahahaha dagens bästa

 12. Silje skriver: januari 22, 201312:39 e m

  Älskade låten :)

 13. Ulrika skriver: januari 22, 20133:20 e m

  Ni MÅSTE ju faktiskt göra en religionspodd! Vill höra mer om Martins uppväxt med två prästföräldrar =) Är själv suuperkristet uppfostrad, ngt som många gånger gjort mer skada än nytta när man kom ut i ”verkliga världen”. Och får ofta höra hur stukad jag måste vara i huvudet som tror på ngt som inte finns. Var finns vuxna människors acceptens och respekt för alls lika värde trots olika trosuppfattning.

 14. Amanda skriver: januari 23, 201310:09 e m

  Älskar era poddar! Skulle verkligen uppskatta en religions inspirerad en :)

  Kramiz

 15. A skriver: februari 5, 20134:42 e m

  Jag åkte inte till Tel Aviv på första dejt, utan till Sundsvall… Eftersom det låg mittemellan Umeå och Stockholm där vi bodde. Nästan lika extraordinärt…

Skriv en kommentar