Två spellistor

Håller på och sorterar min (mitt?) Spotify. Får panik på mina fem miljoner listor där flera innehåller samma låtar men representerar olika ”känslor” jag haft……..?

Här är i alla fall två listor jag lyssnar mycket på just nu. Första är Systraskapet♀ som helt enkelt samlar många sTaRkA låtar av artister som inte är födda med penis. Andra listan påbörjade jag i somras framför brasan i stugan och heter alltså nu ”Framför brasan”……….

9 kommentarer
 1. Sanna skriver: januari 28, 20137:12 e m

  Vill bara börja med att säga ”HEJ HANNA”!
  Jag har läst din blogg i njea, några små fjuttiga år nu och ja, vad kan jag säga, din blogg har blivit lite av ett lyckopiller för mig! Jag klickar in mig här minst en gång om dagen och läser dina blogg på ett stalkers vis och blir ohälsosamt engagerad i ditt liv som om det vore mitt egna.
  Men det jag vill säga är bara de att, det är verkligen inte svårt att fastna här, har man en gång hittat hit, så vill man aldrig lämna! så enkelt är det!
  Jag älskar hur din blogg genomsyras utav din bubblande personlighet, som får oss läsare att lära känna dig på ett kanske alldeles för nära sätt. Men det är helt underbart! med en massa extra plus i kanten så får du mig att skratta, fundera och vilja veta mera!

  Du är helt enkelt en sådan person som ALLA borde ha i sin närhet!
  En liten hanna i bakfickan (eller framfickan)!
  Tack för att du lyser upp denna (ibland) såå tråkiga bloggvärld som oftast kör med samma gamla tugg!
  Men du hanna, du är en klass för dig själv!
  tack för att du lägger ner ett sådant enormt arbete på din blogg och får oss läsare att känna oss viktiga!

  TACK!

 2. Mari skriver: januari 28, 20137:25 e m

  Snygga glasögon =)

 3. Linnéa skriver: januari 28, 20138:05 e m

  om du inte har sett detta måste du!!!!!! det mest romantiska bröllopstalet någonsin :’) http://www.youtube.com/watch?v=27WufdasQYs

 4. Anna T - Nörd & Filmskapare skriver: januari 28, 20138:07 e m

  HANNA!!!!
  Vet du! Kom på en sån jäkla bra grej häromdagen, man kan ju göra MAPPAR på spotify, att lägga listorna i!! Så smart, har också massa spellistor.
  Man klickar file och new playlistfolder!!

 5. Sigrid skriver: januari 28, 20138:44 e m

  Heeeeej! Medlemmarna i Fleetwood Mac och Nationalteatern är ju inte kvinnor? Haru missat det eller har du någon anledning till att de är med ändå? :)

  Svar: Det finns kvinnor i både Fleetwood Mac och Nationalteatern :-) Lyssna på låtarna vettja!

 6. Jessica skriver: januari 28, 201310:43 e m

  åhhh härligt! jag letar lite då och då efter låtar med kvinnor med riktiga pipor så att säga. älskar stevie nicks röst. grym att du skapat denna lista eftersom jag inte själv orkar :))))))))) tack!!

 7. Emma Östin skriver: januari 29, 20138:35 f m

  Hej!
  Mitt namn är Emma Östin och jag kommer från Midgårdsskolan i Umeå. Jag går medieprogrammet med inriktning text.
  Min klass håller just nu på med vår skoltidning och jag skriver en artikel till den om kvinnors kroppsideal och om hur medierna påverkar hur unga tjejer uppfattar sig själva. Jag undrar om du skulle kunna ställa upp på en kort intervju via mail eller telefon?

  Tack på förhand!

  P.S GRYM BLOGG! :)

 8. Kath skriver: januari 31, 20134:02 e m

  hej och oj, ville egentligen inte säga nåt särskilt alls mer än att tipsa om en svinbra artist som är all woman, nämligen ani difranco. vet inte om du har hört henne innan och i så fall vad du tycker om henne, och inser att hennes material kanske inte är lika mycket power-låtar som beyoncé och m.i.a. och gnucci etc, MEN hon är sjukt bra och har många starka och talande texter om kvinnor och mansvärlden vi lever i och aaah, vet ej vart jag ska börja men börjar nog ändå med ”not a pretty girl” och ”gratitude”. såattehhh… ja, det var väl allt då. hej då!

 9. Linh skriver: februari 1, 20136:15 e m

  Daughter kommer till Stockholm 13 april!
  Gratis inträde innan 2100.
  Varsågod. puss

Skriv en kommentar