GNAGESÅR!

1

VINKI’ VINKI’

 

Känns som om jag knappt besitter förmågan att skriva ett blogginlägg utan att lista längre? Jag känner alltid att jag har så mycket grejer att få ur mig att jag inte har tålamod till att försöka skriva flera inlägg som anayserar varje punkt för sig. Så låt oss nu göra en lista (vad tycker ni om det btw? Är det skönt när  jag skriver ”punkt för punkt” ?)

 

*Sprang 5 km på 29 minuter idag. Det är mitt rekord……… rann svett över tinningarna och min ljusgrå tröja var plötsligt mörkgrå. När jag coolade down på löpbandet lyssnade jag på ”mitt enda liv” och höll på att fälla en tår över hur stolt jag var över att jag pressat mitt överlata jag.

*Hade AW på AG. Har varit så himla mycket där den senaste tiden? Hörde Paulo Roberto beställa in ett glas ”syrah” så då gjorde jag detsamma. Det var jättegott. Någon i kommentarsfältet frågade om det var bra där, jag tycker verkligen det! Billigaste (och goda) vinet kostar 55 kr och atmosfären är härlig. Perfekt pratvolym. Trevliga bartenders (utom han den mest skäggiga) och roligt folk.

*”Killar” FÅR uttrycka sig(!). Såklart att ”svartrockarna” får gilla tjejer som growlar, problemet var att det förde mig till tankar på hur mycket konstiga kommentarer jag fått höra från män när de uttrycker sig om kvinnor när de ”bara försöker vara snälla”. Kommentarer som bara är ett vidare steg på andra ideal och föreställningar om hur vi kvinnor ”ska vara”. Men jag förstår att det är svårt, även för mig. Hur många gånger är inte jag fördomsfull, kategoriserande och ibland sexistisk gällande män? Det är inte heller okej. Men det KÄNNS mer okej eftersom de drar fördelar av samhället så som det ser ut idag på ett helt annat sätt än jag. MEN KÄRLEK & FÖRSTÅELSE<3

*Mello i morrn. LÄNGTET!!!! Älskar Har dessutom två biljetter till finalen! WIIIOOOOOOOUUUUUUUUUUUU!

*Skavsår. Alltså. Det här funkar inte längre. För ett par dagar sedan var  jag ute på en EN promenad i mina gamla joggingskor. Under promenaden försökte jag förtränga att mina hälar brann men när jag kom hem och tog av mig skorna hade jag ca 5 stycken vattenfyllda blåsor. En var gigantisk på vänsterfoten. Idag när jag sprang på löpbandet hade jag plåstrat om blåsorna med skavsårsplåster, när jag kom tillbaka in i omklädningsrummet drog jag av plåstret och halva hälen följde med. Jag har nu ett gigantiskt infekterat sår över hälen som dunkar.

 

Dunk’ dunk’

20 kommentarer
 1. Lisa skriver: februari 2, 201312:18 f m

  lovar att han den mest skäggiga läser din blogg.

 2. Malin skriver: februari 2, 20131:59 f m

  Jag gjorde ”gait analysis” i veckan, bor i London och vet ej vad det heter på svenska men det är när man går till en sportbutik och springer på treadmill och de filmar och berättar om ens nedtramp och så blir man rekommenderad skor. Bruden var sjukt otrevlig men rekommenderade RÄTT skor och hon sa att de ”rätta” skorna ska man inte ens känna av att man bär. De ska vara lätta som fjädrar och inte trycka någonstans. Fråga på… Någon svensk sportaffär.

 3. Hanna Watson - nygift i Kanada skriver: februari 2, 20137:08 f m

  Alltså det är i tider som denna som det suger att bo utomlands. Att sitta och titta på Mellon på Svt play mitt på dan med en man som inte förstår svenska. Det är ju inte festligt allt. Jaja, ha så kul de kommande veckorna Sverige.

  kram
  Hanna Watson

 4. Madde skriver: februari 2, 20138:59 f m

  Neeeej Hanna! Skavsårsplåster ska INTE tas bort, de ska sitta kvar tills de själva lossnar =/

 5. Mari skriver: februari 2, 20139:22 f m

  :) Trevlig lördag fina du

 6. anonym skriver: februari 2, 20139:40 f m

  Hej Hanna! Kan du inte berätta hur du har lyckats börja träna och klarat av att springa 5 km? Är själv jättedålig på att just jogga men skulle vilja klara 5km under 30 min! Snälla ge lite tips!

 7. Corny skriver: februari 2, 20139:56 f m

  Du kan ju skriva vad du tycker om YOHIO sen, han är ju verkligen inte som andra killar, och går emot normen helt!

 8. Anna T - Nörd & Filmskapare skriver: februari 2, 201311:05 f m

  Ouch, de där såret låter inge vidare. Skavsår är nog bland det vidrigaste!

 9. Anna T - Nörd & Filmskapare skriver: februari 2, 201311:32 f m

  Föresten Hanna!
  Ska du på sims eventet nästa vecka?
  Jag ska dit ^^ hoppas vi ses isåfall :D

 10. Ninas modeblogg, utan mode skriver: februari 2, 201311:34 f m

  30 minuter är ju jättebra om du inte tjyvtränar massa som du inte skriver om. Du tog dig väl knappt runt den där banan på åtta kilometer i somras? Själv springer jag på 27 men inför Blodomloppet ska jag pressa tiden några minuter hade jag tänkt.

 11. Johanna skriver: februari 2, 201312:01 e m

  hannaaa! dra aldrig bort skavsårsplåster från såret!! man måste låta det lossna av sig självt! En nära kompis till mig gjorde precis som du och fick några dagar senare blodförgiftning….

 12. åsa skriver: februari 2, 20131:12 e m

  ang ingenting alls, låttips till dig!!

  http://open.spotify.com/track/2norGhMAaVaq3XZ8JxcUNT

 13. Julia skriver: februari 2, 20132:18 e m

  Skavsårsplåster ska sitta kvar tills dom ramlar av!!! Toka!!!! =)

 14. xx skriver: februari 2, 20132:40 e m

  AG??? Skriv ut namnet, plz.

 15. Kim skriver: februari 2, 20132:54 e m

  Dra inte av skavsårsplåster. De ska sitta flera dagar. Problemet löst.

 16. julia skriver: februari 2, 20133:15 e m

  Tycker det är jättebra med dina listor!! Blir skönare att läsa då om du har mycket att berätta, så fortsätt med det!!

 17. Linnea skriver: februari 2, 20138:36 e m

  jag tycker listor är megabra när man har mycket att berätta!

 18. Magdalena skriver: februari 2, 20139:45 e m

  http://www.genusfolket.se/media/hamndporren-och-skulden/ Antar att någon redan länkat till denna tidigare… LÄS LÄS LÄS! Så vidrigt att man blir alldeles matt.

 19. Matilda skriver: februari 4, 201310:10 f m

  HANAPEEE!!! TOPPENTIPS MOT SKAVSÅR!!!! Smørj in føtterna i vaselin precis innan du går ut och går/springer, seriøst det ær en mirakelkur!

 20. anna skriver: februari 4, 201310:11 f m

  MER LISTOR!

Skriv en kommentar