Söndagen är här med sitt konkelbär

1

ÄLSKADE!

 

Idag har det verkligen varit den stora städdagen. Klockan 07.50 klev jag upp för att tvätta ca 500 liter tvätt. Så det ni ser i den där högen är alltså borta nu. Är FÖR ÖVRIGT så jävla livrädd när jag är i tvättstugan? Allt efter att jag för ca fem år sedan såg ett avsnitt av Efterlyst om en tjej som blivit våldtagen och mördad i sin tvättstuga. Tänker på det VARJE gång jag tvättar. Har nycklarna i handen och telefonen beredd. Så fort jag hör ett ljud är jag på riktigt redo att anfalla.

Tänk om någon nånsin skulle komma in i tvättstugan? Då skulle ju den personen tyvärr dö efter ett hugg av min nyckel :-)

 

Ok, kanske överskattar min styrka. I alla fall; efter tvätten fick Anton ett av sina berömda städryck. Detta innebär att han från ingenstans börjar vrålstäda köket och duschen. Oftast är det just dessa två platser han tar sig an. Det är klorinskrubbande och fettdödande, varenda litet skrymsle skrubbar han? Varenda kakelplatta. Och lådor rensas! Kylen torkas! Ugnen görs ren! Själv sitter jag i soffan och rör mig inte ur fläcken.

Jo, när jag ska släppa ut en fis förstås *lutar åt vänster*.

 

HÖ HÖ HÖ!!!!!!!

 

 

Var förresten på posten och hämtade ut något som blev en NOSTALGICHOCK nämligen ett paket jag fått skickat till mig från Panduro. Jag jobbade ju på Panduro i Sundsvall i ca tre år och nu när jag fick paniken rös jag över hela kroppen av nostalgikänslor. Så himla kul, ska pyssla i veckan tänkte jag.

2

10 kommentarer
 1. Emma skriver: februari 3, 20135:31 e m

  Din trappa/stege ser jätteläskig ut! Vart håller man i sig? Ser mig själv försöka gå upp där med strumpor på och hur jag halkar och slår bakåtvolt ner :( huuu. Men är nog överdrivet rädd bara för min stackars mamma alltid halkar i trappor…
  ps. dina brillor är asballa. ds

 2. Mella skriver: februari 3, 20135:37 e m

  Förtjusande! Får vi podcast idag?

 3. Carolina/Vintagebloggen skriver: februari 3, 20135:45 e m

  När kommer podcasten? :)

 4. Matilda skriver: februari 3, 20136:00 e m

  Hanna jag har en fråga. Den där sjukt snygga klockan som du fick av Anton om jag inte minns helt fel, vart kom den ifrån? DEN ÄR SÅ SJUKT SNYGG, och du med såklart!

 5. Susanna skriver: februari 3, 20136:30 e m

  Vill bara lite försiktigt påpeka att klorin är extremt dåligt för miljön.. Såhär står det på naturskyddsföreningens hemsida: ”Klorin är uselt eftersom det är giftigt för vattenlevande varelser och naturen har svårt att bryta ned det. Det finns flera alternativ till Klorin som är mycket mer miljösmarta.

  Blekning: Bleksalt märkta med Bra Miljöval.

  Grovrengöring av badrum: Produkter som är märkta med Bra Miljöval.

  Kalk: Rengör med ättika eller citronsyra.

  Bakteriedödande: De flesta bakterier är inte farliga, utan nödvändiga för vår hälsa. Därför är det smartast att inte använda bakteriedödande medel i din vardag.”

  Kram!

  Svar: Mmm anade att det skulle komma :-/ kanske orde köpa något slags bleksalt som är snällare, det är ju svårt när det är så viiiitttt! Men du har rätt.

 6. julia skriver: februari 3, 20138:19 e m

  blir alltid lika glad av dina inlägg hanna, uppskattar verkligen varje inlägg, varje bild och varje rolig mening. du är så underbar!

 7. Kajsa skriver: februari 3, 201310:38 e m

  Finaste master!
  Jag har träffat en kille nu i ett halvår snart och vi ska ha ”the talk” i veckan (det kom verkligen från ingenstans men jag har velat ha det länge men inte vågat ta steget liksom…) om huruvida vi ska satsa på det vi har eller inte. Har du några tips på hur jag ska göra när det händer?! Hur förbereder jag mig, har aldrig någonsin kommit såhär långt förr? Tänk om det inte blir något? Tänk om det blir något? Fatta att jag svävar mellan totallycka ifall det blir vi eller totalångest att det inte kommer bli vi. Bara rätt och slätt, lite tips skulle vara underbart så jag kan lugna ner mig lite, hehe.

 8. Mikaela skriver: februari 3, 201311:38 e m

  http://urplay.se/Produkter/171502-Sexy-baby?play_category=dokument%C3%A4r

  Har du sett denna dokumentär? Kan inte sätta ord på mina tankar riktigt..

 9. Josefine skriver: februari 4, 20137:34 f m

  Tips till städningen: halvera en citron – salta med vanligt salt på den uppskurna citrondelen – gnugga där det är skitigt i badrum och kök. Asbra.

 10. Lise skriver: februari 6, 20135:35 e m

  Nu är jag efter med att läsa bloggar den här veckan, tyvärr inkl. din Master. :/ Så den här kommentaren blir sen, kanske ej ens får ett svar. Men ”nu när jag fick paniken rös jag över hela kroppen av nostalgikänslor” jag förstååår ej? Är det en felskrivning? Eller fick du paniken? Haha. OM det är en felskrivning (gissningsvis från paket till panik?) känns det kul. Eller så är jag för trött för att förstå, mycket möjligt. Nu ska jag fortsätta läsa ikapp. Kram.

Skriv en kommentar