Vi gör pod!

1

Snart föds den, Podden. Den femtonde i raden. Jag hoppas att ni kommer älska den lika mycket som vi. Synd bara att den måste växa upp i den här sjuka jävla världen.

11 kommentarer
 1. Elin skriver: februari 5, 20134:41 e m

  Härligt med pod!:)
  I vissa stunder kan jag få så otroligt tråkigt och då brukar jag googla efter feministbloggar eller bloggar om antirasism men jag hittar inte nått bra så ofta och jag vill läsa mer om de. Kan inte du tipsa om lite bra bloggar/sidor? Jag älskar när du länkar till artiklar/klipp osv.
  Ni är bäst!<3

 2. Madeleine skriver: februari 5, 20134:45 e m

  Hahahaha

 3. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver: februari 5, 20135:26 e m

  Underbar bild. Underbar mage.

 4. f skriver: februari 5, 20135:59 e m

  HAHAHAHHAHA UNDERBAR!!!

 5. Caroline - Nybörjar feminism och blivande mamma skriver: februari 5, 20136:43 e m

  Jag har legat efter lite i lyssnandet av poddarna men tog ikapp lite idag!
  Tycker att det är roligt att Martin arbetar inom hemtjänsten då vi faktiskt diskuterar genus, klass och etnicitet utifrån hemtjänsten. Väldigt intressant! skulle vara kul att höra om vad Martin har fått för respons som man i detta kvinnodominerande yrke, har även skrivit lite om detta i min blogg om du vill kika in (har även länkat till dig som ett bra tips på en genus-blogg :D)
  http://www.carcor.blogg.se

 6. Isabell skriver: februari 5, 20137:23 e m

  Hej master! Jag är så trött på allt haaaaaat! Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Börjar tappa tron på mänskligheten tror jag och allt känns bara så himla svårt! Allt näthat, rasism, antifeminism! Vill bara skaka om alla dessa människor samtidigt som jag förstår att dom behöver kärlek och ännu mera kärlek! Men jag bara ooooooorkar inte! Hur gör du för att fortsätta orka ta debatten? För att inte bara vilja gräva ner sig och slippa se all skit?

 7. alma skriver: februari 5, 20138:07 e m

  hahhhaha

 8. Hannah skriver: februari 5, 20138:10 e m

  Men åå orkar inte att det är så segt på din blogg. Man liksom klickar sig vidare när 10 sekunder gått för att inget händer. sorry men ville bara få ur mig detta.

 9. Hannah skriver: februari 5, 20138:11 e m

  Men åå orkar inte att det är så segt på din blogg. Man liksom klickar sig vidare när 10 sekunder gått för att inget händer. sorry men ville bara få ur mig detta.

  edit 1minut har gått min kommentar har inte postats ännu

 10. Namn skriver: februari 5, 20138:32 e m

  Hej tack för en bra prod som igår fick mig att börja måla. Eller alltså måste göra något när jag lyssnar på saker.

  Men jaa, som hannah här ovanför säger, det går jättesegt för mig med att gå in på din blogg. Även iewk.hanapee är seg för mig. Trodde att mitt internet hade dött innan jag kopplade att det var bara här inne…

 11. Jeanette (Meanie Mischievous) skriver: februari 6, 20131:41 e m

  ÄLSKAR ER! hahaha!

Skriv en kommentar