Jätteviktig lista…

P1110223

När vaknade du imorse?
08.35.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
”Hahahahahaha vad komiskt att jag trodde att jag skulle orka gå och träna vid den här tiden”.

skog
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Ringde mamma efter att jag varit på ett kuligt möte. Mamma berättade att hon satt i väntrummet i väntan på att få röntga hjärnan och jag sa att hon inte skulle vara rädd.

Vilket humör är du på?
Trött och helt utan känslor……?

Har du ont någonstans?
Har alltid ont någonstans om jag bara känner efter tillräckligt. KAN ha lite ont i höftknölarna efter dessa låga och vidrigt snäva jeans jag har på mig idag. Ska starta ett eget jeansmärke med jeans för oss som har en EXISTERANDE buk.
P1040314Mina bästa jeans med stretch å lite höre midja för buk samt vulva <3 <3 <3

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Riktigt salt snor.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
En *korallfärgad* sporttop från h&m!

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Idag? Eller 1997? Då var det nog en sida som hette typ www.torget.se? Möjligen passagen. Idag var det som vanligt min startsida st.nu! Finns inget bättre än att börja dagen med lite lokalnyheter från Sundsvall.

1

Vad ska du göra ikväll?
Sjunga Singstar ensam hemma……  Anton ska nämligen spela hockey med hans nya jobb??! Åh. Det känns som om vi är 17 och 19 igen :’)

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Den HÄR listan. Håkans nya singel ligger först! Älskade den inte från början men älskar den nu, den växer.

Vad tycker du om din blogg?
Är så stolt över den! Den har ju tagit mig till så mycket kuligt! Även om jag börjar tröttna på typsnittet i rubrikerna och på att det är så mycket rött-svart i min header.

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Var på ett *event* på Johannas pr-byrå (alltså den hon jobbar på) och kände mig så jävla felklädd. ALLA hade kavaj+jeans+klackskor. Jag då? Jeans med trasig gylf (lagat med gummisnodd), stora färgglada sneakers och flottigt hår. Här står Johanna och peppar mig på att jag är gullig ändå:

6X6B6280-500x333

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Har redan tvingat Anton att förklara för mig varför han är kär i mig…… ”Rolig” kom upp först. Måste vara min Stefan & Krister -imitation igår.

När fotade något senast, och vad?
Printscreenade min Instagramprofil eftersom jag var så jävla nära 6666 följare. *love satan*
bild
Har du gjort av med pengar idag, på vad?
Sporttopp, t-shirt och armband jö!!!!

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Antons latexdräkt. Blir så jävla less då han inte hänger upp den.

Vad har du på dig idag?
1

 

(Tack världens HÄRLIGASTE niotillfem för bra lista)

6 kommentarer
 1. Elina skriver: mars 14, 20135:37 e m

  måste bara fråga, det här med H&M och kvinnorna som jobbar röven av sig där osv, jag handlar kläder på H&M men vill egentligen inte kan du inte resonera lite i det? Du handlar ju på H&M och stödjer ju då det arbetsättet som finns som är alldeles förjävligt.

  Konstig formulering av den här frågan men tror att du förstår vad jag menar?

 2. sandra. skriver: mars 14, 20136:04 e m

  ahmeh puss!

 3. SssSTtTtteeEeEePppPhHhiIii skriver: mars 14, 20137:15 e m

  HAhaha loveitttt <3<3<3

 4. Agnes skriver: mars 14, 20138:02 e m

  Älskar ju typsnittet i dina rubriker, har t o m suttit och försökt klura ut vad det är för något :))))

  • hanapee skriver: mars 14, 20138:20 e m

   Agnes: COURIER!!!! <3

 5. Ellen skriver: april 1, 20134:40 f m

  TJOHO JAG BLEV DIN SEXTUSENNIOHUNDRASEXTIOANDRA FÖLJARE PÅ INSTAGRAM!!!!!!!!!!!!!!!1

  sjökt stölt. pöz

  Förövrigt kan man inte annat än att älska din blögg hanapee. Jag menar, det var ett tag sen jag tittade in och nu sitter jag och sträckläser och undrar vart tusan jag har hållit hus?!?!?!. Du är en såndär härlig människa som hjälper en att känna sig bättre till mods. Hade en liten dipp när jag bara kände mig som en tönt. En fjant. En bluff. Liksom. Om du förstår vad jag menar.

  Men så klickar man sig in på denna härliga blogg. Som tar upp viktiga saker blandat med skön humor. SÅ KEEP GOING

  Hälsningar svensk_tjej_93_som_pluggar_i_Californien.

Skriv en kommentar