Listan den kommer listan den går lycklig den som listan får

Hur såg du ut för exakt ett år sen?

20120414-152932
Såhär. Wow. Omg. Rofl. Brb. Afc.

 

Vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
”Det här är ju livet det… livet på en pinne…” mumlandes för mig själv säkert hundra gånger i liften påväg upp över ett vitt landskap och blå himmel.

Har du någon fobi?
SCHÄFRAR….. och hår i mat. Fy fan. Ryser av bara tanken att känna ett hårstrå när jag tagit en tugga mat för att sedan draaaaa det ut ur munnen så att det killas lite där inne. Aaaaaaah. Spydde nu.

Vad är det godaste du har ätit hittills i veckan?
Börjar veckan idag? Nä? Vi tar i helgen. Då åt jag så jävla goda biffar med chevresås och rotfrukter i ugn som Linso, Yrsa och Josefin gjorde i fjällen. Mmm.

Vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
Hm. Anton svarade ju i alla fall ”ja kanske det” när jag hade en lång utläggning om att jag kanske bör sluta färga/måla i mina ögonbryn.

När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Idag när jag gjorde 3×15 ggr ”bentryck” i en maskin på gymmet. Skrek nästan på sista trycket.

Vad tror du kommer bli roligast i helgen?
Har NOLL saker inplanerade. Och inget kommer ju slå helgen som precis passerade………….. men ska väl se på tv :-)))))))))))))))))) Funderar också på att köpa en riktigt bra bok. Har ni något förslag? 

Vilken är din pepplåt för tillfället?
Nu ska ni få världens bästa jävla låtips. I en veckas tid har jag lyssnat på Röyksopp feat. Susanne Sundfør – Running To the Sea. BÄSTA LÅTEN JAG HÖRT PÅ SÅ OTROLIGT LÄNGE.

 

Vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
Sett 7th heaven, målat nagellack, tagit bort nagellack, målat på igen, onanerat, vattnat blommorna och oroat mig för lite grejer.

Har du gjort/kommer du göra något i veckan som du inte gjort förr?
Hat ju åkt skidor som aldrig förr! Konfronterade ju även min onda tvilling.

Vad oroar du dig för?
Att jag ska bli psykiskt sjuk, att mamma ska dö, att jag ska va tvungen att göra slut med Anton, att jag ska sluta vara kär i Anton, att han ska sluta vara kär i mig, att någon ska dö, att jag kommer bli alkoholist, att jag alltid kommer må dåligt, att jag ska bli sjuk, att någon jag älskar ska bli sjuk, att jag ska bli våldtagen, att jag ska bli överfallen, att det ska åka en självmordsbombare i samma tunnelbanevagn som mig OCH SÅ VIDARE.

Vem är den kändaste personen du har sett på senaste tiden?
Såg ju coverbandet Ständut Blakk på after skin i Åre……

Vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
Att både jag, Josefin, Yrsa, Johanna och Linso hade svarta hårstrån på våra bröstvårtor men aldrig pratat/hört om det förr.

Hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?
Bild 2013-04-04 kl. 18.39 #3 Bild 2013-04-06 kl. 10.41 #5 Bild 2013-04-14 kl. 18.15

 

Har veckan varit bra än så länge?
Ja, för vi har köpt charkisar….. mvh Hantons, the new Schulmans.

 

(Tack Sandra och Josefin för lista!!)

32 kommentarer
 1. Sigg skriver: april 15, 20138:13 e m

  Tänk det här scenariot då; Du sitter i godan ro och äter. Du känner plötsligt att du har ett HÅRSTRÅ I MUNNEN. Får tag på det, drar. Drar mer, och ut ut munnen kommer en SCHÄFER

 2. Sandra skriver: april 15, 20138:33 e m

  Bokförslag:
  Desertflower (En blomma i afrikas öken) av Waris Dirie
  The Fault in our star (Förr eller senare exploderar jag) av John Green
  Eller valfri av Marian Keyes

 3. Josefine skriver: april 15, 20138:43 e m

  Läs Morgon i Jenin!!! Så oerhört gripande och vackert skriven. P.s. jag har också svarta hårstrån på mina bröstvårtor, trodde att det var manligt hormon eller liknande men andas ut nu D.s.

 4. Ronja skriver: april 15, 20138:45 e m

  Sigg:

  SOM I SIN TUR SITTER FAST I HENNES BRÖSTVÅRTA

 5. Anna skriver: april 15, 20139:05 e m

  Oh tar mig genast an uppgiften att tipsa om bok, och då tipsar jag om: Niceville! Såååå himla bra bok men fram för allt VIKTIG. Jag kunde nästan inget alls (mer än det man sett i hairspray….) om de svartas villkor i 50-talets USA. Den här boken handlar om hur hembiträden blev behandlade nästan som djur, hur man till och med byggde egna toaletter en bit bort från huset för att inte drabbas av samma sjukdomar???? Samtidigt är det en bra och fin historia inbyggt, om kärlek och familj och vänner och sånt (i lyxig femtio/sextio-tals miljö). PLEASE LÄS DEN. Njuuuut, och bli en klokare kvinna på köpet.

 6. Emelie skriver: april 15, 20139:51 e m

  Är det bara jag som är helt chockad över att jag INTE är den enda i hela världen som har hår på brösten? Var kommer dom från? Varför har vi dom och varför vågar ingen prata om det?
  Plötsligt känner jag mig inte lika ensam längre. :) Tack Hanna!

 7. Alex skriver: april 15, 20139:57 e m

  Det där med svarta hårstråm på vårtgården har jag haft till och från sen puberteten. Kommer något enstaka då och då, och då rycker jag bara bort det med en pincett!

  Har dock heller aldrig pratat/hört något om det, så googlade det. Kom in på familjeliv och där fanns det hur många trådar som helst, så ovanligt och konstigt verkar det inte va :) tuuur! Varför pratar vi kvinnor inte om våra svarta, grova hårstrån? Jag har ett vitt grovt strå som växer mitt i pannan också, än märkligare.

 8. A skriver: april 15, 201310:10 e m

  Jag har också dessa märkliga hårstrån på brösten. Vad är meningen med dem liksom? Det är ju inte direkt så att de värmer särskilt mycket…………

 9. Theresa skriver: april 15, 201310:22 e m

  Boktips: Konsten att vara kvinna :)

 10. Emelie skriver: april 15, 201310:23 e m

  Haha, alla har ett par-tre stycken svarta hårstrån vid bröstvårtan har jag hört!! Vet dock inte om jag pratat med mina kompisar om det kom jag på nu när jag skrev här? Har dock hört ganska mycket om det???

 11. Niyana skriver: april 15, 201310:28 e m

  ”Konsten att vara kvinna” av Caitlin Moran. Feministisk självbiografiskt manifest. Bra och rolig!
  Jag har också svarta hårstrån på båda mina vårtgårdar (det ordet alltså…. )
  PÖÖSSSS

 12. Jennifer skriver: april 15, 201310:42 e m

  Jag rekommenderar ”Green is the new black” av Tamsin Blanchard :)

 13. beciell skriver: april 15, 201311:07 e m

  Köp och läs boken En man som heter Ove , sjukt rolig OCH sorglig på samma gång. Skriven av Fredrik Backman :)

 14. Miss Naily A Fucking Rockstar skriver: april 16, 201312:12 f m

  Nästa gång min svärmor frågar vad jag har gjort under dagen ska jag svara: målat naglarna, onanerat och vattnat blommorna:)

 15. Frida skriver: april 16, 201312:37 f m

  Boktips: 50 shades of grey!!! Så mkt bättre än vad man tror :) dock är den sista boken bäst!! Kram

 16. Ninas modeblogg, utan mode skriver: april 16, 20135:51 f m

  Du får träna någon slags karate eller vad det kallas så du kan försvara dig mot läskiga gubbar.

 17. Sarah skriver: april 16, 20138:01 f m

  Hej Hanna! Jag gillade Alltings början av Karolina Ramqvist. Läs läs! http://www.norstedts.se/bocker/utgiven/2012/Host/ramqvist_karolina-alltings_borjan-inbunden/

 18. hanna skriver: april 16, 20138:39 f m

  Äta djur av Jonathan Safran Foer

 19. LadyLatrodectus skriver: april 16, 20139:16 f m

  Jag hoppas verkligen att tipset för 50 shades var ett skämt.

 20. Sofia skriver: april 16, 20139:26 f m

  Oroar mig ständigt för samma saker som du, byt bara ut namnen så är det på pricken. Det suger. Men, nu är det dags att gå till my lovely psykolog så ska vi se om man kan bli av med skiten!
  Tack för en wunderbar blogg mAster!

 21. l skriver: april 16, 20139:53 f m

  Hallåådär! Jag har också svarta hårstrån by my nipples. Verkar inte vara så ovanligt ändå. Dessutom några under naveln så det blir början till en svaag raggarsträng..och för att vi är igång så har jag även enstaka svarta hårstrån på hakan och en läätt mustasch. Kul va? Och på leverfläckar blir ju hårstråna grovare och mörkare med. Nu låter jag väldigt mörk men jag är ganska ljus i övrigt. Men hårna i så små mångder att de typ inte märks om man inte kommer vääldigt nära. Så nu vet ni……..

 22. I skriver: april 16, 201310:03 f m

  Okej nu lät det ju lite som att jag tycker att det är fel att ha mörkt hår på kroppen! Såklart inte. Det är snyggt! Allt är snyggt men framförallt normalt och okej och ja. Förlåt, jag är fortfarande lite morgontrött..

 23. riana skriver: april 16, 201311:11 f m

  herre min ye, vad skönt att höra om håren runt the nipples, att fler har dem. jag har ganska många dessutom. alltid läskigt när man ska vara ”intim” med nån. om jag har glömt ta bort håren vill jag alltså inte ta av tröjan.. jobbigt det hära. :(

 24. C skriver: april 16, 201311:22 f m

  Drog igenom ämnena mörka hår hår på brösten, innanlåren och raggarsträng med mina vänner i 16-årsåldern och alla blev helt jävla lyriska över att inte vara ensamma om det. Himla deppigt att synen har förvridits så pass mycket av alla mediebilder att vi inte vet hur vi ser ut längre.

 25. Sofia skriver: april 16, 201312:36 e m

  Men TACK kommentarsfältet för att jag inte är ensam med nippleshår! Vet att jag pratade med min kompis om det när de första dök upp (i högstadiet typ) och hon hade inte några så teg därefter om detta. Gööött.

 26. Hanna skriver: april 16, 20131:16 e m

  Snyggt og kul!!!!

 27. Namn skriver: april 16, 20137:42 e m

  Jag och mina två systrar har också nipplebehåring! Skulle nog gissa på att de flesta har det faktiskt. Så sjukt att så många tjejer/kvinnor kan gå runt och tro att dom är onormala :(

 28. sara skriver: april 16, 201311:35 e m

  Jag har också!! Så himla sjukt att jag har gått runt och skämts över det… Vi är ju inte hårlösa varelser. Ska inte ta bort dem, de gör ju ingen skada alls!

 29. a skriver: april 18, 20132:27 e m

  You white peace of shit

 30. easytechtips24.com skriver: juni 28, 201310:10 e m

  Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a
  lot of spam responses? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise?
  I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much appreciated.

 31. [...] egenhändigt stulit en lista från Hanapee och ämnar nu svara på alla frågorna själv. Pass [...]

 32. carhartt sweatshirts skriver: november 18, 20134:07 f m

  This article will appeal to the younger set of ideals throughout the country. Most of the articles I have read on this have little substance. Yours is loaded with substance and interesting information. Thank you.

Skriv en kommentar