Vi tar era senaste frågor här vettja

Det är typ genom min 13-åriga kusin som jag får nys om alla nymodigheter. Liksom ”kik” vad fan är det? Tydligen något ungdomarna håller på med idag, håhåjaja.

En annan grej är ju den här ”Askme” -sidan en kan skaffa. Och nu har jag gjort det. Vet inte om det är någon hit, men tänker att det känns SMIDIGT. Och jag kommer svara på varenda frågjävel, var så säker.

 

HÄR kan ni alltså ställa vilka frågor ni vill och se mina svar….

1

8 kommentarer
 1. Stephi skriver: april 18, 201311:49 f m

  Det negativa med den sidan är alla små barn(jaja tonåringar) som får extremt(!!!) äckliga frågor :S Folk blir jävligt grova så fort det finns en chans att vara anonym.

  • hanapee skriver: april 18, 201311:55 f m

   Stephi: Ja gud ja! Jag fick också några sådana. Någon skrev och frågade om jag inte blev trött på mitt eget utseende, eftersom ”att vara en blandning mellan en bebis och en grå gammal tant kan inte vara så jävla inspirerade” ?!?!?!? Skrattade rakt ut i chock för att sedan bli lite ledsen. Buhu.

 2. Hanna skriver: april 18, 20135:24 e m

  Hade tänkt att skriva en fråga men det var ju begränsat med tecken så jag hoppas att du kan tänka dig att svara på den här bland kommentarerna ist.
  Jag läste igenom de frågor och svar som fanns på ”Askme” och reagerade över ditt svar ang. om du oroar dig för vad du ska blir när du blir stor. Du svarade att du inte gjorde det och att det förmodligen berodde på att du har medelklassföräldrar som kan stötta dig om något skulle hända, sen valde du att avsluta med ”Äckligt.”. Jag är nyfiken på varför? Skulle det på något sätt vara skamligt eller dåligt att du har föräldrar som stöttar dig? Detta är ju något som många föräldrar gör oavsett om det gäller ekonomiska medel eller annat. Sen är det inte alla som har det nätverket runt sig men att det skulle vara fel att ha det..?
  Du verkar dessutom ha många andra tankar i livet som oroar dig så det är ju inte så att det är något du skonats från bara för att du har medelklassbakgrund.

  / En annan Hanna som i övrigt tycker väldigt bra om din blogg :)

  Svar: Åh, det gick så snabbt när jag svarade på det där. Var menat lite med glimten i ögat men när jag läste sen såg jag att det såg lite gälet ut. Självklart är det inte äckligt. Det är ju min bakgrund och inget att skämmas över, men däremot något att vara medveten om :-)

 3. Stephi skriver: april 18, 20135:31 e m

  Haha, nej det ser du inte ut som haha. Fast nog hade det varit inspirerande, va man nu menar med det haha. Aja, dryga människor.

 4. Hilda skriver: april 19, 201312:11 f m

  HANNA! ÄR DET BARA JAG SOM MÅLAT UPP EN SPECIELL BILD AV DIG FÖR MIG SJÄLV, ELLER ÄR DU INTE JÄVLIGT LIK DEN KNÄPPA OCH ALLDELES UNDERBARA ”TESS” I SERIEN NEW GIRL??!
  KRAM OCH KEEP GOING

 5. Ida skriver: april 26, 201310:53 e m

  Men hallojsan, kik är ju som sms fast gratis! Mer som ett chattprogram typ :) Dessutom kan man ha en gruppchatt också, skitbra ju :D Skaffa det vettja!!

 6. www2.bloomiq.com skriver: maj 22, 20175:12 f m

  I enjoy, result in I discovered just what I was having a
  look for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day.
  Bye

 7. wsnt.comxa.com skriver: september 25, 201811:22 f m

  Pretty! This has been an extremely wonderful article. Thank you for providing this information.

Skriv en kommentar