Det här vill jag ha nurå

0132827003_14_0

Men guue, det perfekta halsbandet med små små metalltrådar från COS.

large

Klämde på dessa på SNS idag och blev besatt, perfekta bääääigefärgen, från Nike.

0163368002_1_100011

Aloha! Vill jag gå omkring och vråla i detta från & Other Stories.

0195509001_2_100040Mmmmmmm de här är ju lysande. Från Nike.

G7000021900001_m

Disco oh oh oh i min sandal oh oh oh från otippade Gina Tricot.
Skärmavbild 2013-04-20 kl. 23.11.54

Perfekta bomberjackan från Alpha Industries (modell: MA-1 TT)

12 kommentarer
 1. Erica skriver: april 21, 20139:51 f m

  Uh de andra Nike-skorna var ju perfekta. Har du någon direktlänk till dem? Hittar de inte på hemsidan…

 2. Jeanette (Meanie Mischievous) skriver: april 21, 201310:58 f m

  De orangea addidas skorna. WOOW.

 3. Minst skriver: april 21, 201312:03 e m

  Det dära blad-linnet kändes väldigt… du… på något sätt :-D

 4. Luucy skriver: april 21, 201312:07 e m

  Riktigt fina saker :D

 5. emelie skriver: april 21, 201312:21 e m

  Hello! Här kommer en tanke som inte har något med ovanstående inlägg att göra. Jag anser mig vara en miljömedveten individ, däremot är jag medveten om att jag absolut är långt ifrån att vara tillräckligt medveten och kanske stjälper mer än jag hjälper! NU här är saker jag gör för att tänka på miljön: Köper ofta ekologiskt, närodlat. Sopsorterar (OM jag inte är för lat för att gå till en sopsorteringsstation, vilket det är för MIG lata jävel – jag bor på tjärhovsplan och tar mig sällan dit.) Jag äter inte rött kött, äter dock fisk, skaldjur och mycket sällan fågel. Tänker på att inte ”slösa” på vatten eller el, åker kommunalt. Konsumerar kläder som står för ett hållbart mode, Alltså lägger gärna pengar på kläder för att de håller längre och köper därför sällan kläder eller mycket. Alltså köper därför dyrt och sällan istället. Skulle således ALDRIG sätta min fot på HM eller liknande vidriga företag. Sen gör jag säkert hundra saker varje dag som är dåligt. Jag har däremot en speciell BOV som jag är svag för och det är SCAMPI ÄÄÄLSKAR DOM SÅ MYCKET. Samtidigt som jag vet att man inte ska äta dem. Däremot blir jag irriterad när jag dagligen tänker på vad jag kan göra för att tänka på miljön när någon som äter kött, konsumerar kläder på hm och slänger dem varje måndad för att sen köpa nytt, kör bil, osv, osv, osv blir irriterad på mig när jag äter Scampi. För det känns som att dem tar en enkel utväg. Det känns som det är många som väljer bort Scampi som att det är den enda miljöboven i världen sen kan man göra precis vad man vill, blir sä jävla irriterad!!? Fattar du vad jag menar? Eller är det värre att äta 6 scampis varannan månad i jämförelse med att äta kött varje, dag köra bil osv osv.. NÄ jag tror inte det vad tror du? Puss

  PS detta är ett återkommande svar jag får VARJE gång jag säger jag ska äta Scampispett MMMmmm Vilket är typ en gång varannan månad!!

 6. Emma skriver: april 21, 20135:35 e m

  Har du sett att Alpha-jackorna finns på en butik vid Fridhemsplan + deras webshop? http://rodastjarnan.com/sokmotor?searchterms=MA-1+TT

  Det är min kompis som äger butiken men det är ju mest killar som hittat dit… hemsidan känns lite… hmm… ja jag vet inte. Den lockar statistiskt sett mer killar.

 7. foot fetish free cams skriver: december 31, 20131:05 f m

  Excellent blog here! Also your web site loads up fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate
  link to your host? I wish my web site loaded up as
  quickly as yours lol

 8. bbw video chat skriver: januari 16, 20144:09 e m

  It’s very trouble-free to find out any topic on net as compared to books,
  as I found this piece of writing at this web page.

 9. tranny cam.com skriver: april 16, 201410:36 f m

  Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear.
  Grrrr… well I’m not writing all that over
  again. Anyways, just wanted to say wonderful blog!

 10. Women Nude Webcam skriver: juni 9, 20166:26 e m

  First off I want to say great blog! I had a quick question in which I’d like to ask if
  you do not mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your
  mind before writing. I have had a difficult time clearing my thoughts in getting my
  thoughts out there. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted just trying to figure
  out how to begin. Any suggestions or hints? Many thanks!

 11. shemale live cam free skriver: augusti 5, 20163:13 f m

  Hello to all, the contents present at this web page are really remarkable for people experience, well, keep up the good work fellows.

 12. free tranny chat rooms skriver: augusti 12, 20167:17 e m

  Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other sites?
  I have a blog centered on the same topics you discuss and would love to have
  you share some stories/information. I know my readers would
  enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

Skriv en kommentar