Hämtar mig från gårdagen

1

GOD MORGON MINA FAVORITPERSONER

 

Är trött nå jävulusiskt nu. Men igår hade jag så himla trevligt. Hann tack och lov med tåget tillbaks till Stockholm runt halv tolv. Innan träffade jag typ 20 bloggläsare i olika omgångar i Uppsala. ALLA var trevliga, roliga och smarta.

Som en present för detta vill jag nu ge er de absolut konstigaste inslagen som tv4 har visat:

19 kommentarer
 1. rebecca skriver: maj 1, 201312:57 e m

  alltså…. HAHAHAHHHAHAHA!!

 2. Sara skriver: maj 1, 201312:58 e m

  Alltså vaaa????? Så jävla sjukt!

 3. Luucy skriver: maj 1, 20131:21 e m

  Men shit?!?!

 4. Lina skriver: maj 1, 20131:55 e m

  Hahahahahhaha omg?!?!?

 5. Alan skriver: maj 1, 20132:45 e m

  Madonna helt n*ken – GossipGuy.se

 6. Elina skriver: maj 1, 20132:47 e m

  ”problemet med dessa kraftfält är ju att….de inte fungerar” hahahahaha

 7. ellin☮r skriver: maj 1, 20132:53 e m

  att malou inte dör av skratt sig känns ju som en bedrift i sig alltså

 8. Stephi skriver: maj 1, 20133:28 e m

  ”Problemet med att skapa transmentala kraftfält är ju att det inte fungerar”
  ,
  HAHAHAHAH alltså va??

 9. Stephi skriver: maj 1, 20133:34 e m

  Alltså jag fattar ej, är det på riktigt?

 10. Amanda skriver: maj 1, 20135:08 e m

  Glöm inte peppdagen där vi tillsammans ska göra skillnad!! Var så gött förra veckan när vi gjorde faktiskt skillnad ang det där könsriktade bordet!

 11. Fredrika skriver: maj 1, 20139:51 e m

  HEJ hEJ Hanna!

  Kände att jag behövde försvara detdär första klippet lite bara.. hehe. Stället han pratar om heter Ängsbacka och är en kursgård i värmland, molkom. Har i princip växt upp där och spenderat varje sommar där sedan jag var en spermie. Måste bara säga att den platsen är den mest harmoniska, fantastiska och UndErBaRA platsen jag någonsin har varit på. För människor som inte intresserar sig för alternativ medicin som man gör på Ängsbacka, så förstår jag om det verkar konstigt! Jag sitter själv och skrattar åt klippet eftersom det inte ser riktigt klokt ut. mEN om du någonsin skulle få för dig att meditera, få lite healing, DANSA loss med ett gäng shamaner, gå på glödande kol, äta massa vegetarisk mat eller sitta i en svetthydda och diskutera livet så tycker jag att du ska åka till ängsbacka :)) Platsen där INGENTING är konstigt vilket är extremt skönt :))

  Kände bara att jag ville få ur mig det……………………………………………. new age ForEveR <33

 12. Lovisa skriver: maj 1, 201311:17 e m

  Alltså. What. The. Fuck. Det mest oklara jag sett i hela mitt liv, haha

 13. Marre skriver: maj 1, 201311:32 e m

  hahaha dör. minns att jag såg det avsnittet av efter tio. hade precis vaknat och var lite borta i skallen som en är när en är halvvaken. tog mig ett tag att reagera och inse att det var det skummaste jag sett i mitt liv?!

 14. Maline skriver: maj 2, 20131:35 e m

  …wtf hände… känner mig helt… tom på ord :s

 15. Karin skriver: maj 2, 20133:48 e m

  MEN ALLTSÅ vad hände med synthen???? är ju sugen på att höra!

 16. Matilda // Flatbloggen skriver: maj 3, 20133:50 e m

  HAHAHAHA en papier-maché-svan å radiobil??!?!??! HAHAHAHA :’) När svanen åker upp på hennes fot???!?! HAHAHAHAH :’D
  Och vad hände i röven på kvinnan i första klippet??

 17. elina skriver: maj 5, 20139:54 f m

  HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WTF???? Är mycket imponerad över att Fredrik Strage+ Malou inte brister ut i magknips-gråt-skrik-skratt!

 18. fanny darling skriver: maj 5, 20139:59 e m

  Alltså HANNA jag måste bara säga att jag Ä-L-S-K-A-R din & Martins podcast!
  Den är så himla bra, och perfekt att lyssna på när jag är ute och springer/går. Lyssnar lite i o-ordning, igår lyssnade jag på avsnitt 14 om ”porr, försovningar & dummisar” och fnittrade högt i sekvensen om frida som stensov. älskar dessa små anekdoter! TACK <3

 19. Anna Röd - Nörd & Filmskapare skriver: maj 6, 201310:01 f m

  Hahaha det andra klippet är så sjukt jäkl roligt xD!!! ällskar det!
  Det första hade jag inte sett men har bott i Molkom så vet exakt vilken festival det är även om jag inte varit på den :D

Skriv en kommentar