Fredagstankar

1

thinking…

Har idag försökt varit mycket utomhus och därför glömt bort blögga! Jag KAN ju mobilblogga rätt enkelt men känner ofta att det blir mer kvantitet än kvalitet. Kanske hellre inget alls än bara massa bilder på mig när jag är *ute och gör stan*.

Och vet ni? Jag är fortfarande på jävulska dåligt humör. Det avtar vissa timmar men blossar upp på ca en sekund. Känns som om jag har en enorm vrede som behöver komma ut. Springa kan jag inte då mitt knä fortfarande gör ont. Och jag kan heller inte blogga om det som faktiskt gör mig arg och irriterad eftersom det drabbar andra personer än mig själv.

 

Nä, bäddar nu ner mig framför min nya favvoserie Modellpojkar. Har ni sett det?! Så jävla bra!!!! Tipsade Linso eftersom jag VISSTE att hon skulle älska det. Vem som nu är mer besatt av serien än mig? Guess who…….. she as blonde hair and freckels and like horses…..

Aja, titta bara på serien.

1

8 kommentarer
 1. Jackie skriver: maj 17, 20137:22 e m

  Del 2 när Andreas förälskar sig i guldlock :’))))))))

 2. Anna skriver: maj 17, 20137:32 e m

  Är också BESATT, det är så hjärtekrossande att varje avsnitt bara är typ fjorton minuter och att det bara finns 6 avsnitt :(((((((((

 3. Fia skriver: maj 17, 201310:17 e m

  Ok, skulle kolla vad det var för nåt men fastnade och strecksåg alla avsnitt direkt :D.. Sjukt bra!!! Så äkta och fint på nåt sätt!!

 4. Fia skriver: maj 17, 201310:18 e m

  ..och TACK för tipset!!!!!

 5. sara skriver: maj 17, 201311:16 e m

  åh oscar spendrup, tror nästan skolkatalogen hade ett hundöra på sidan med hans bild, minnen………

 6. Linn skriver: maj 17, 201311:50 e m

  Nu är jag också fast i serien =)

 7. lisawho skriver: maj 18, 201311:58 f m

  Älskar den där serien jag med! Otroligt mysig och fin gjord!

 8. Josefin skriver: maj 18, 20135:21 e m

  Såg alla avsnitt denna morgon, var nära på att kväva mig själv med skämskudden några gånger men annars är jag också fast!

Skriv en kommentar