Ny-pärlan min!

P1110885.JPG_effectedP1110882.JPG_effected

Här är äntligen lite bättre bilder på min nya klänning från Topshop. Vad tycker ni?! Visst äre ändå lite ovanligt att se mig i något tajt? Är ju rätt looooose fit på mig annars. Älskar dock denna pga världens mjukaste bomull mmmmmmmmmmm.

20 kommentarer
 1. Amanda skriver: juni 5, 201312:37 e m

  Snygg jävla klänning!

 2. Cecilia skriver: juni 5, 20131:15 e m

  Hej Master! Vet att du som ”föredetta kollega med Blondinbella” inte ska behöva stå till svars för att hon säger och tycker samt att du om du inte orkar ska behöva ta en genusdebatt varje gång någon annan i cyberspace uttryckt sig lite ”klumpigt”. Detta har ju nu då skett, IGEN. Blondinbella framkallade ett lättare illamående pga senaste inlägget men det gav mig en tanke. Hon oroar sig mycket för att män ska ta illa upp av uttycket ”alla män är potentiella våldtäcktsmän”. Borde vi inte kalla det VÅLDTÄCKTSHEN? Eftersom kvinnor också våldtar?

 3. maria skriver: juni 5, 20131:25 e m

  ”Om livet är orättvist. Om du får en lägre lön tillexempel så gör något åt det! Tillbringar du all din tid på twitter för att skapa galna kampanjer, eller maila till företag konstant för att en produkt heter ”han” istället för ”hon”. Ja, då kanske det inte händer så mycket för dig. Och du kanske inte blir så mycket lyckligare i långa loppet. Det är bevisat att när det gäller lön, så ber inte kvinnor om samma summa som män. Det handlar inte om att vi får lägre lön utifrån vårt kön utanför att vi är fegare. Går vi in med inställningen att jag kommer få lägre lön för att jag är kvinna, det är ju klart att du får det. Man blir som man tänker. Utgår du från att allt är orättvist/inte jämställt så blir det inte heller det.” //Blondinbella

  Snälla Hanna. Skriv något bra så att vi kan få livslusten tillbaka.

 4. Y skriver: juni 5, 20131:32 e m

  Håller med Cecilia och Maria, vet inte vad jag ska göra/säga. Blir helt paff.. Snälla skriv någonting så att vi som sagt får livslusten tillbaka, och tron på mänskligheten också får den delen.

 5. Valis skriver: juni 5, 20131:43 e m

  Men asså, ovanstående kommentarare: Hanna är inte nån offentlig språksperson för allt som är tvärtemot det som Bella skriver. Låt henne va ifred!

 6. Alexandra skriver: juni 5, 20132:19 e m

  Läste också det som Isabella skrev, och jag tycker det är tråkigt att hon väljer att förbise alla de strukturer som finns idag. Visst, hon kan ha rätt i att män oftast tar mer plats vid löneförhandling än vad kvinnor gör, men i så fall måste en ställa sig frågan: ”Vad är anledningen till att män oftast tar mer plats i dessa sammanhang, och även i samhället i övrigt?”. Tycker inte att Hanna har någon plikt till att svara på Isabellas inlägg, men jag tycker verkligen att det är ett inlägg som behöver besvaras. Blir i alla fall glad över att det finns så många kloka människor här bland masters läsare!

 7. Lily skriver: juni 5, 20133:37 e m

  SNYGG JÄVLA KLÄNNING MED SÖT TÅ <3

  btw. blondinbella kan ta sig. Provocerar enbart för att få läsare (?!), hon är ju uppenbarligen inte mottaglig för en öppen debatt kring ämnet.

 8. Karin skriver: juni 5, 20134:09 e m

  Va? Jag fattar inte. Är du ironisk? Du brukar väl ha tajta fodral? :s

 9. Lovisa skriver: juni 5, 20135:10 e m

  Typ det snyggaste plagg jag någonsin skådat. Vad kostar den? Säkert typ way over my budget :(

 10. Alexandra skriver: juni 5, 20135:27 e m

  Hej! Bara för att förtydliga, jag menade inte att just Hanna på något sätt borde skriva om Isabellas inlägg. Ville mest uppmuntra alla underbara människor att våga stå upp för sin åsikt i genusfrågan!
  Och klänningen var jättesnygg! Dessutom, älskar de långa stortårna!

 11. frippe skriver: juni 5, 20139:04 e m

  <3 fjunet i armhålan

 12. Kristina skriver: juni 5, 201310:21 e m

  Vilken himla fin klänning!!! Har precis ”upptäckt” leomönstrat (dvs börjat tycka att det är snyggt) och denna är ju fantastiskt, snygg färg också! Varför finns det bara hm å lindex *typ* i nörrland!?

 13. alice skriver: juni 5, 201311:37 e m

  hahah alltså jag dör lite av skratt varje gång jag ser dina tår. bara älskar dom så oändligt mycket.

 14. freddi skriver: juni 6, 201312:17 f m

  Du är så galet snygg i denna klänningen Åh.

 15. emma skriver: juni 6, 201311:31 f m

  Schnygg klänning, och underbara tår!! ;D

 16. Emma skriver: juni 6, 20131:52 e m

  nu gör du den där photoshopgrejen med dina stortår igen. Min enda fråga är; VARFÖR!?!??!??!?

 17. Gabriella skriver: juni 6, 20134:14 e m

  Amen satan så snyggt!

 18. Namn skriver: juni 9, 20139:30 e m

  hahahahaha orkar inte tån. orkar inte.

 19. prom dresses different skriver: december 12, 20131:52 e m

  pricepfistert364dsstrevisostainless.buyvl” Price Pfister T36 4DSS Treviso Stainless Considerably, the article is

 20. facebook security code text skriver: september 28, 201411:14 f m

  This will be viewed a lot more than you randomly posting link
  after link positively.

Skriv en kommentar