Dagens outfitta

Kk5Dqo on Make A Gif, Animated Gifs 
Det en KANSKE inte kan ana av denna bild på en sommarfräsch brud är att samma sommarfräscha brud stinker tvådagarssvett (pga badar jättesnabbt i sjön pga rädd för blodiglar) och har en jättemärkligt andedräkt efter att ha livnärt sig på grillkorv och glass de senaste dygnen.

Förresten, hur förintar en blodiglar? Alltså mördar dem och förgör deras boende?

Eller bör jag låta de leva? Och suga på mig? Eller Anton? För att sedan kasta dem i elden och mumla böner? obs *GOT-referens*

12 kommentarer
 1. KillenmedlitetK skriver: juni 25, 20133:34 e m

  Min fd. arbetskamrat googlade på ”Carola pattar”, hittade hit.
  Vet inte hur det kom sig, men jag tyckte det var lite kul.
  Hej, fin blogg osv!

 2. Fanny skriver: juni 25, 20134:04 e m

  Woooo… Vänta här nu. Finns det på riktigt blodiglar i Sverige?! I sjöarna?!

 3. Ingen Annan Än Anna skriver: juni 25, 20134:40 e m

  Gah, älskar GoT-referensen! :D Men utöver det har jag väl inget vettigare att säga än att jag inte vet vad man gör med de blodsugande asen. Tyvärr. Du får väl typ.. simma runt dem? ^^

 4. Lovisa skriver: juni 25, 20135:24 e m

  Jag brukar lägga dem på land så att de torkar ihjäl. Ondskefullt? Javisst men det är det enda sättet som funkar vad jag vet. Att mosa går ju också men det är jag för feg för.

 5. Namn skriver: juni 25, 20135:27 e m

  Var är bikinin från??? :D

 6. Rebecca skriver: juni 25, 20136:14 e m

  Hallååå!! Jag läste faktiskt att dom flesta blodiglarna har dött under vintern pga att kylan har gått så mycket längre ner i marken än vanligt. Dom klarade sig inte. Så du kanske kan andas ut??

 7. amanda skriver: juni 25, 20136:21 e m

  HANNAAAA, dina shorts är så fina att jag vill veta var inköpet skedde. + tips på övriga snyggashortsbutiker? så SVÅRT att hitta shorts som ej visar 90% röv eller ger kamelfitta

 8. Sara skriver: juni 25, 20138:02 e m

  Idag på jobbet (vårdcentral) diskuterade de lite mer rutinerade sköterskorna hur man använde blodiglar förr. Blodiglar var väldigt smarta och användes alltså inom sjukvården. Om man tex hade fått blodutgjutning el l så använde man blodiglar till att suga ut blodet så blev det bra fort osv. Så de är bra och helt ofarliga!!

 9. Miss Naily A Fucking Rockstar! skriver: juni 25, 201310:17 e m

  Ush! Blodiglar gillar inte jag heller och jag har tyvärr ingen aning om hur man dödar dom allihop heller. Sorry

  Kram

 10. Kim skriver: juni 26, 201312:25 f m

  Efter googling: blodiglar är sällsynta i Sverige och finns främst på Öland/Gotland och vid Upplandskusten. Hästiglar, som inte suger blod, är mycket vanligare. Oroa dig inte för det. Blodiglar tas lättast bort genom att peta in nageln och lyfta lite på sugkoppen.

 11. LN skriver: juni 26, 201312:36 f m

  Älskar att du har blivit så stort GoT-fan <3

  In other news:
  Har du hört om det här än?

  Senator Wendy Davis filibustar (fördröjningstaktik) ett lagförslag som skulle stänga ner i stort sett alla abortkliniker i Texas. Rick Perry har sagt att han kommer skriva under denna om han får det på sitt skrivbord, och för att han inte ska få det så krävs det av Davis att hon under TRETTON timmar står upp i senaten och pratar OAVBRUTET om ämnet. Hon får inte gå på toa, ta en paus, luta sig mot något eller äta. Om hon klarar detta kommer lagförslaget förskjutas och kan först tas upp igen om två år. Hon har nu stått i drygt sju timmar och har sex timmar var. Herrejävlar vilken människa.

  Det pågår just nu och några av de konservativa männen där försöker tysta henne gång på gång:
  http://www.youtube.com/watch?v=2Q8Hr0O20LY

 12. Hmm skriver: juni 26, 20132:02 f m

  Men vad har hänt!? Dina stortår har ju krympt!!!! :shock:

Skriv en kommentar