Gårdagens outfitta

bild

Tröja – Nike. Ha! Ha! Närå! Dumjävlar. Den är ju från Adidas. Åh gud. Ni vettu. Så jävla lättlurade så att klockan stannar tamefan.

Kjol – Second hand.

Glasögon – Cutler & Gross.

Mur – Die Mauer.

 

Igår var jag för första gången på länge och *gjorde stan* här i Sundsvall. Eller ja, jag tog bilen in för att hämta Linso, tuta på artonåriga killar och skrika saker som ”heeej heeeej” med nervevad ruta. Finns det något roligare än att bilragga??? Nej. Jag skulle varit en sån fantastisk raggare. Synd bara att jag passar så dåligt i uppåtlugg och snus samt att jag hatar amerikansk 50-talsmusik :-(

…Och att jag är rätt ointresserad av motorer och äldre bilar förstås. Det jag kräver av en bil är AC, bra högtalare och att jag kan köra om lastbilar snabbt eftersom jag får en reflex av att vilja blunda och hålla för öronen när jag kör om.

 

Mmmhm. Och idag ska jag bli intervjuad av SSU. Nästa år är det valår och även om just Socialdemokraterna inte kommer få just min röst (så som jag tänker nu) är det så otroligt viktigt att skapa politiskt engagemang. Vi har ju den här jorden tillsammans och för att alla ska få såpass värdiga liv som möjligt krävs politiskt engagemang, i alla åldrar.

9 kommentarer
 1. Sarah skriver: juni 26, 20139:04 f m

  SNYGG!! Jag trodde jag var ensam om att bilragga, känns skönt att jag inte är det. Haha!

 2. emmav skriver: juni 26, 201310:04 f m

  Kommer garanterat rösta på F!

 3. anni skriver: juni 26, 201310:29 f m

  Bilraggning – den mest underskattade sporten. NÄR ska det bli en OS-gren tro!??!

 4. curiouscat skriver: juni 26, 201311:23 f m

  Hej här kommer jag och halv-skäms och känner mig ytlig, men – så snyggt det var att matcha kjolen med en ”sportigare” tisha. Har velat sy/köpa en jeanskjol men resultatet har oftast blivit något otroligt ocharmigt, men nu ska jag banne mig göra ett nytt försök!

 5. m skriver: juni 26, 20131:40 e m

  hur lång är du? :)

 6. S skriver: juni 26, 20134:27 e m

  Länge leve SSU! :D Måste få passa på att tala gott om SSU! Ungdomsförbundet är i många fall mycket bättre än sossarna som jag tyvärr tycker har blivit lite högervridet (ny partiledare tack). Finns så himla mkt vettiga människor i SSU och vissa distrikt är mer fantastiska än andra. Växjö till exempel;) Lite radikalare, lite roligare!

 7. Matilda skriver: juni 26, 20137:08 e m

  http://www.videofy.me/v/1085941

  Gjorde en egen version av Disconunnan, beskåda gärna den :)

  hahah

 8. SA skriver: juni 26, 201311:23 e m

  Den där ”Dumjävlar”-grejen du kör med var knappt kul när Alex Schulman höll på. Än mindre nu.

  Svar: VÄL RUTET!

 9. SA skriver: juni 26, 201311:51 e m

  Tack!

Skriv en kommentar