Vill ej blögga

Ja, hörrni. Livet rullar på. Har slut på min fullkomliga semester nu och det känns helt ok. Får dock en del ångest när jag ser datorn = tänker att jag borde *blogga*. Men jag orkar inte det. Och vill inte. Vill inte vara en *bloggare* just nu, vill göra andra grejer. Får ångest av tanken på att låta bloggen ta upp en stor del av mitt liv. Jag vill inte deeeeet.

Kommer väl klura ut hur jag gör framöver. Hoppas ni har överseende med att det inte uppdateras så mycket nu. Det är inte er det är fel på, det är mig.

Vill ni trots allt följa mitt MAKALÖSA liv så gör ni det nog bäst på Instagram. Där ligger bilder som denna:

bild

 

PUSS!!!

21 kommentarer
 1. matilda skriver: augusti 1, 201311:42 f m

  Hanna, du måste ju inte blogga om du inte vill. Finns inga måsten på det, speciellt inte på sommaren! Tror ingen förväntar sig att du ska blogga varenda timme, vi vet att du är bra i alla fall. Njut av sommaren och släpp dina måsten! Mvh, hon som också gillar sommaren.

 2. Johanna skriver: augusti 1, 201312:12 e m

  Passa på att njuta av sommaren istället för att sitta vid datorn, blogga kan du göra sen (om du vill) :D

 3. Linn skriver: augusti 1, 20131:06 e m

  Hej kära du! Känn ingen ångest! Du ska blogga för att du vill det och inte för att du känner att vi vill att du ska fortsätta. Utan glädjen till att blogga blir det ju ändå ingen bra blogg, och om du inte mår bra av att blogga hela tiden är det ju inte hållbart i längden. Då kommer du bara må sämre och sämre.. inte alls bra. Vi vill ju att du ska må bra =) Tycker att du ska pausa bloggandet helt tills du känner lust igen, kanske när höstmörkret infinner sig, eller kanske kommer inte lusten alls tillbaka. Och då är det ju bara så. Även om vi kommer sakna dig så är det ju inte hela världen, vi överlever! Det viktigaste är ju att du gör det som får dig att må bra och det som är meningsfullt för dig. Det är viktigt att inte pressa sig själv för hårt, tro mig.. Lyssna till din magkänsla, det tror jag är bland det viktigaste i livet.

 4. Malin skriver: augusti 1, 20131:30 e m

  Som de andra nämner så överlever vi, vi älskar ju din blogg men jag förstår verkligen att du får ångest kring bloggen då den upptar så stor del av ditt liv och den på något sätt blir en del av din identitet. Vill tacka för du är öppen med hur du känner, så vi läsare vet vad som är på gång :) Se till att ta ett beslut som du vill och mår bra av. Det allra viktigaste i livet är att må bra och få vara nära sina kära. Se till att må bra <3

 5. Emma skriver: augusti 1, 20132:06 e m

  Vad tråkigt att du känner så…

 6. Fanny Johansson skriver: augusti 1, 20132:10 e m

  Alla behöver semester! Passa på o njut av festivalen och sommaren nu istället för att oroa dig. Vi finns kvar här när hösten kommer. Ha det bra!

 7. Anna skriver: augusti 1, 20132:37 e m

  Blogga när du orkar/vill/känner för det :)

 8. Alice skriver: augusti 1, 20133:31 e m

  Live your life Master. Du är bäst!

 9. Corny skriver: augusti 1, 20134:05 e m

  Du är främst människan Hanna, inte bloggaren Hanapee! Glöm inte det <3

 10. Elin skriver: augusti 1, 20134:13 e m

  Vill instämma med de andra! Blogga när du vill blogga. Vi finns kvar den dag du känner behovet att skriva igen <3

 11. Emma skriver: augusti 1, 20134:51 e m

  Välförståeligt att du behöver en paus efter att ha bloggat så mycket så länge. Du har ju ett helt liv att leva och bloggen är långt ifrån allt! Ingenting varar för evigt, inte ens en mycket uppskattad och underbar blogg. Kanske tar du en paus och återkommer, kanske slutar du helt. Oavsett vilket så vill jag tacka för en fantastisk blogg, så uppfriskande och rolig och klok och vettig! Du kan väl annonsera på instagram om du börjar skriva igen? Så man slipper missa nåt :)

 12. Denise skriver: augusti 1, 20137:23 e m

  Du är en awesome bloggare, men känner du inte för att blogga så är det bara att låta bli =)

  På tal om bilden: Hur F*N får du till munnen sådär? Sjukt imponerande! :D

 13. Linnea skriver: augusti 1, 20137:42 e m

  förstår absolut om du inte känner för att blogga hela tiden! det går ju inte. jag hoppas att du inte känner någon press, tar det lugnt och hittar tillbaka till lusten. <3

 14. Rebecca skriver: augusti 1, 201310:03 e m

  We <3 U, master. Ta välförtjänt vila. Vi finns kvar.

 15. Alina skriver: augusti 1, 201310:21 e m

  Haha, älskar bilden!

  Jag har ganska nyss börjat läsa din blogg och nu måste jag bara fråga: Uttalas det Hanna Pe eller Hanna Pii. Det är ju pinigt att gå runt och säga fel liksom. Min bror mobbar mig fortfarande för att jag trodde att det hette Späjs girls och inte Spajs girls (men jag visste att det stavades Spice girls, så korkad var jag inte som barn). Detta vill jag inte uppleva igen! ;) Så give me an answer!

 16. Evelina skriver: augusti 1, 201310:45 e m

  Neeeeeeej jag kommer sakna dina uppdateringar så mycket. Din blogg är jätteviktig så jag hoppas du inte tappar lusten helt..

 17. Linda skriver: augusti 2, 201310:24 f m

  Känn ingen bloggångest Hanna!
  Du har ju gett oss uppdateringar då och då hela sommaren. Ta en välförtjänt paus.
  Vi finns kvar, det vet du.
  PUSS

 18. Madeleine skriver: augusti 2, 20132:52 e m

  Men underbara Hanna, gör det som känns bäst för dig! Vad du än gör så älskar vi dig ändå, för du råkar vara bäst MaZter! Vi finns kvar i höst, vinter, vår, sommar, always by youre side’!
  Love yaa! Pusss

 19. Hanna skriver: augusti 2, 201311:34 e m

  Nej, sluta inte blogga HP! Du skänker så mycket inspiration, kunskap och glädje i vardagen!
  Men gör det som känns bäst nu, samla kraft, och fortsätt blogga senare! Kramar! :)

 20. Bintan skriver: augusti 3, 20131:20 f m

  HannaPeeeee! När kommer det nya avsnitt på er otroliga podcast? Jag behöver mer av er. Mycket mer! Ni är så bra :-) ha en fortsatt trevligsommar

  Kram bintan

 21. Emma skriver: augusti 3, 20137:33 f m

  Se det som ett jobb- ibland måste en byta. Din hälsa är viktigast och alla dina ”riktiga” fans förstår.

  Tänk dock på vilken publik du når på bloggen med dina genusinlägg. Fatta vilken makt bloggen har på det planet? Nog för att krönikor etc har en plattform men inte på långa vägar lika effektfull pga känslor osv med det etos du skapat och som är en förskvara.

Skriv en kommentar