Mooooot Göteborg!

20130808-101121.jpg

20130808-101130.jpg

Här står jag och en minimorot med PÄRLAN jag fått hyra, tack för det Europcar!

Jag fyller just nu bilen med bakterier. Känner hur Anton är så irriterad på mitt snytande men håller god min…… Jag har alltså cirka 70 använda snytpapper här inne på golven och i denna vidriga sjukdomspåse. Jag TROR att jag kan ha bihåleinflammation light. Men det är bara att förtränga för ikväll ska vi se NEEEEIL YOOOOUNG! Vi har ju dessutom backstageband, så KANSKE finns chansen att få en bild på mig och Neil som jag sedan kan mms:a till sväris som är störsa fanet. Och KANSKE lyckas jag ge han en rejäl bihåleinflammation som minne<3

Atjo atjo prosit

16 kommentarer
 1. Karolina skriver: augusti 8, 201310:37 f m

  åh! först!

 2. Malin skriver: augusti 8, 201311:02 f m

  Vad hände med förkylningsinlägget?

 3. Ajlin skriver: augusti 8, 201311:05 f m

  Stanna på ett apotek och köp ett receptfritt kortison-nässpray så kanske du kan fördröja skiten ett par dar i alla fall.

 4. Lise skriver: augusti 8, 201311:17 f m

  Läste ”Här står jag SOM en minimorot” och tittade noga på bilden för att försöka förstå hur du såg ut som en minimorot, (kanske orange i hyn? nä…), tills jag såg MOROTEN, och läste igen.

 5. Terry skriver: augusti 8, 201311:30 f m

  NEEEEEEJ! Inte smitta Neilan! Jag ska ju se honom i Köpenhamn på måndag, på min födelsedag av alla dagar! Snäääälla låt bli’n. P.s hoppas du i alla fall får njuta av wow :)

 6. Emma skriver: augusti 8, 201312:55 e m

  Hej Alla Hannas kloka läsare och hej kloka Hanna.
  Jag behöver er hjälp!!!
  På facebook finns det en sida som heter ”the Gap”. Jag orkar inte förklara vad den går ut på så snälla ta en sekund och se efter. Problemet är att min kille ”gillar” den sidan och det stör mig något oerhört. Vi har haft mängder av diskussioner om sexism och jämställdhet. Det känns verkligen så himla dåligt att han gillar den här sidan men jag kan inte sätta ord på vad som är fel. Kan någon hjälpa mig att hitta orden?
  Jättetacksam jänta

 7. Ida skriver: augusti 8, 20131:59 e m

  Välkommen till regnet! :)

 8. Milena skriver: augusti 8, 20137:04 e m

  Alltså avundsjukan!

 9. Milena skriver: augusti 8, 20137:34 e m

  Emma: Säger han sig vara emot sexism och objektifiering när ni diskuterar jämställdhet? I så fall tycker jag bara du skall be honom förklara på vilket sätt den sidan inte är ett uttryck för just sexism och objektifiering.

  Wikipediadefinitionen av objektifiering är ”en handling som innebär att man reducerar en person eller grupp till ett passivt föremål för handling, istället för en egen handlande aktör”, och det är precis vad den sidan gör. Tjejerna på bilden reduceras till att vara kroppsdelar vars enda syfte är att göra män upphetsade.

  Dessutom ger bilderna uttryck för ett väldigt snävt utseendeideal, som många tjejer mår dåligt av att försöka leva upp till. Visst kan man tycka att supersmala tjejer med fast rumpa är snygga, men varför i hela världen måste man visa det på facebook?

  Sedan tycker jag, även bortsett från det jag precis skrev, inte det borde vara så svårt för honom att sätta sig in i att det stör dig att han gillar den sidan. Fråga honom hur han skulle känna om du gillade motsvarande sida med män, typ maleobjects.tumblr.com.

  Peppkram och lycka till!

 10. hanna skriver: augusti 8, 20138:00 e m

  såg att neil ställt in, fan va trist ;((

 11. Emma skriver: augusti 8, 201310:32 e m

  Hoppas ni har en härlig kväll alla tre(sjukdomen räknat som person);)

  http://emma-allagodating.blogspot.com

 12. Malin skriver: augusti 8, 201310:56 e m

  Emma: Kolla in hej.blekk.se, där finns många bra förklarande texter om just feminism, sexism osv. T.ex. inlägget http://hej.blekk.se/2013/01/24/det-konstruerade-kroppsidealet/ . Hoppas budskapet går fram :)

 13. Mli skriver: augusti 9, 201312:28 f m

  Ang. ”The gap”; kan vi inte alla skicka rapport till Facebook att vi inte tycker att sidan ska finnas kvar?

 14. H skriver: augusti 9, 20139:16 f m

  http://www.fightplay.tv/nyheter/mma/granskning-del-1-den-brutna-tystnaden-om-august-wallen-gladius-mma-avtalen-och-linn-wennergrens-historia/

  Denna kvinna behöver allt stöd hon kan få som vågat säga ifrån om förtryck i en oerhört mansdominerad bransch, belys och lyft fram hennes historia och hjälp oss ta strid mot chauvinismen!!

 15. Moa skriver: augusti 9, 20131:56 e m

  Men åååååååh, så blev spelningen inställd!! Tycker så synd om alla så skulle se :( :( :(

 16. Ida skriver: augusti 11, 201312:33 e m

  Hej Hanna! Jag såg dig på wow men jag ville inte komma fram och störa så jag skriver här istället att jag tycker att din blogg är bra och att du verkar vara en vettig människa :) Min kompis som också läser din blogg ville att jag skulle gå fram och meddela att det dessutom varit delaktig till hennes feministiska uppvaknande! (är in alls bitter över att jag försökt i tio år utan att lyckas lika bra som du gjort på ett år;)) Hoppas att du är nöjd med helgen!

Skriv en kommentar