Vad? Vad? Vad?!

hannapersson

Bild snodd från <3Parisa<3

Vad ser du?
Människor utanför mitt fönster som verkar ha varit på någon slags After Work. Liksom lite runda under fötterna men med portfölj. Stackarna har säkert sagt för mycket och kommer ha ångest i morrn. Fan vad jag saknar att gå på after work förresten?! Nackdelen med att frilansa är ju bristen på arbetskamrater. Jag vill verkligen börja jobba på en redaktion igen har jag kommit på. Eller ja, i alla fall i ett team. Jag älskar att vara i ett team. Kompenserar bristen på alla lagsporter jag aldrig höll på med.

Vad hör du?
Veronica Maggios nya! DEN ÄR JÄTTEBRA???

Vad vill du?
Bli frisk någon jävulska gång. Så less på att provocera alla i min omgivning med denna torrhosta.

Vad känner du?
Värsta skrivarlusten! Fingrarna glöder, tangenterna blöder….. Och så känner jag min kukiga visdomstand igen. Kan du bara läka?

Vad tycker du?
Jag tycker OM Soran Ismail så himla mycket i den här intervjun.

8 kommentarer
 1. Ida skriver: augusti 20, 20136:49 e m

  NYA LÅTEN ÄR SÅ JÄVLA BRA!
  Speciellt när man sitter med ett krossat hjärta. Vi båda vill, men han kan inte. Han är för skadad av tidigare tjejer. Så den här låten satt som handen i handsken, repeat!

 2. Emma skriver: augusti 20, 20138:27 e m

  Vad ditt hår ser kort ut, jag gillar det!

 3. Lise skriver: augusti 20, 20138:48 e m

  Åh, Soran är så himla braaa! Ju mer jag hör/läser med honom känner jag det!

 4. Vilma skriver: augusti 21, 201312:38 f m

  Ish hatar visdomständer

 5. Matilda skriver: augusti 21, 20131:42 f m

  ÄLSKADE också Soran! Eller ja, älskar är väl rätt ord. Tänk om en själv kunde vara sådär lugn och sansad när rasism och sexism kom på tal ”det e viktigt att prata om det så man kan ju äta lunch tillsammans”. Jag spottar ju ut lunchen om jag skulle råka samtala med en rasse/mansgris/osv. Helst i hens ansikte. måste jobba på detta.

 6. Anna skriver: augusti 21, 20132:12 e m

  Ja himla bra!!!!!!!! var kommer jackan ifrån btw??, skitsnygg!!!

 7. Maja skriver: augusti 21, 20132:36 e m

  Åhh ja Soran, han är helt fantastisk! Magnus Betnér är också jävligt bra! Uttalad feminist och allt ;)

 8. Jana skriver: augusti 22, 201311:31 e m

  Ja faktiskt, riktigt…fint sagt. Gillade intervjun mycket, tack för tipset!

Skriv en kommentar