”Saker jag inte gillar men inte får säga i det här jävla landet” (Sverigedemokraterna©)

1. Se på film. På riktigt. Jag blir så rastlös. Jag kan se serier och typ dokumentärer, men under många filmer har mitt tålamod tagit slut. Jag förstår det mysiga i att sätta sig framför en riktigt bra film, men för mig är det nästan jobbigt. Som att ha någonting långt och svåröverkomligt framför sig. Bio ska vi inte ens snacka om, oj oj oj vad ångestframkallande det kan vara.

2. Gå på konsert. Alltså. Förlåt. Tror att det är rastlösheten här också. Den enda konsert jag knappt blivit uttråkad på var <3Beyoncés<3. Men det här med att STÅ UPP, få ont i ryggen och lyssna på låtar jag typ inte kan :-( nänänä sluta nu.

3. Vindruvor eller oliver. Överallt ska de ätas och det ska NJUTAS av att äta dem. Och som jag äter! Men njuter aldrig? Ogillar smaken helt enkelt. Ni är de första som får veta.

4. Campa. Ok, kanske inte något som ALLA ska gilla. Men jag vill i alla fall vara den där sköna personen som kan campa och sova i tält utan problem. Men under årets Bråvallafestival stod det klart att jag aldrig varit, är eller kommer bli en tältis. Antingen är det för kallt eller varmt och generellt alldeles för konstigt. Sova i en fyrkant av tunn duk på ett papper i en dunmask???????

27 kommentarer
 1. Hanna skriver: augusti 28, 201311:10 e m

  Håller med dig när det gäller filmer! Jag kan lätt spendera 4 timmar med att plöja en riktigt bra serie, men alla filmer över 1,5 h går bort! Det är ju bara tråkigt och man hade kunnat korta ner dem så himla mycket? Visst det finns några få filmer så är riktigt bra som jag gillar, men har verkligen aldrig fattar grejen. När det ibland kommer fram att jag inte gillar att kolla på film och därför har sett väldigt få blir alltid folk så chockade!

 2. Lise skriver: augusti 28, 201311:18 e m

  High five på punkt 2 och 4!!

  Men äter folk oliver och vindruvor ihop menar du? Eller var för sig liksom? Gillar både oliver och vindruvor men det funkar ju ej så bra ihop tänker jag. Och vindruvor men kärnor är ingen hit, då kan det lika gärna va!

 3. Madde skriver: augusti 28, 201311:23 e m

  Haha! Jag hatar också filmer xD oftast blir jag tvingad att se filmer. Men bio, det är det värsta!! Betala 100 spänn för att lyssna på främlingar som smaskar och prasslar. Och det luktar illa. Och osköna säten. Kryper i mig av bara tanken. Resultat: massor av oanvända presentkort på SF.

  Äntligen någon som tycker som mig!

 4. Rebbi skriver: augusti 28, 201311:46 e m

  Haha, det där med filmer är jag också dålig på. Får jag göra någonting samtidigt går det bra, men annars somnar jag bara i de flesta fall. Tältandet är du inte heller ensam om, att campa är bland det värsta som finns i min mening.

 5. Madeleine -an uncompromising feministic vegan skriver: augusti 29, 201312:54 f m

  själv hatar jag Star Wars, tycker inte Ryan Gosling ser särskilt bra ut och kan endast tänka mig festivaler UTAN camping. har inte heller sett Inception än förresten.

 6. Karolina skriver: augusti 29, 20131:37 f m

  Haha ååh vad jag kan hålla med om punkt ett och två! Har typ inte sett en enda film man ska ha sett, och alltså, konserter! Alla blir så paff när jag säger att jag inte gillar konserter?! Jag tycker liksom inte om livemusik, och så det där med att stå och lyssna på låtar man aldrig har hört:((( tråkigt! Trodde jag var den enda………iaf den enda som erkände!!!

 7. Sara skriver: augusti 29, 20133:04 f m

  Andra opopulära saker att säga:
  -att man ej gillar att bada
  -att man ej vill ha barn

  Man blir direkt klassad som en torr och osympatisk människa när man säger detta!

 8. mirrhe skriver: augusti 29, 20136:29 f m

  hehehe ååh är vi soulmates!!?!? HÅLLER MED OM ALLA PUNKTER!! Speciellt 1 och 2 som är så sjukt radikalt i detta jävla PK-landet där alla måste gilla FILM och KONSERTER !!!!

 9. Emma skriver: augusti 29, 20138:47 f m

  Hmm… Jag vet inte när jag tittade på en film senast utan att somna, jag hatar oliver och vägrar att campa. Har dock aldrig sett det som ett fel eller att folk tycker jag är konstig för det?? Speciellt oliverna och att campa, det är ju allmänt känt för att vara hatat?

 10. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver: augusti 29, 20138:55 f m

  Håller med om punkt 2 och 4. De kan vara orsaken till att jag inte klarade av att vara på festival i mer än åtta timmar.

 11. Rebecca skriver: augusti 29, 20139:48 f m

  Hehe, film på bio kan jag tycka blir lite långrandigt, speciellt när Pirates of the Caribbean bestämmer sig för att göra en film som är typ tre timmar lång, då vill man bara dö. Tycker även att det är plågsamt ibland att gå på teater och detta skäms jag över att säga då jag är en gammal teaterestet… Det är helt enkelt roligare att vara den som underhåller de personer som faktiskt gillar att gå på teater. Min gamla mentor skulle dö om jag berättade något sådant. Glömmer aldrig hur sårad hon blev när någon i klassen nämnde att Tjechovs Körsbärsträdgården var lite seg när vi åkt och sett den på stadsteatern i Göteborg.

 12. tale skriver: augusti 29, 201310:37 f m

  det er veldig forskjell på oliven, mange titalls forskjellige sorter, og jeg regner med de man får i sverige og generelt steder der oliven faktisk ikke vokser kan være litt deretter i smaken :P reis til land rundt middelhavet og bestem deg om du liker det der eller ikke :D

 13. Maria skriver: augusti 29, 201310:42 f m

  jag älskar alla de där punkterna hähä…däremot avskyr jag lingonsylt vilket ingen kan fatta, och det får man jämt till alla möjliga maträtter men det bara förstör :(

 14. anna skriver: augusti 29, 201310:53 f m

  hahaha- du är skön du! :-)

 15. S skriver: augusti 29, 201311:24 f m

  HEHE VA???? jag fattar inte ALLS hur man kan tycka att filmer är tråkigt?!?!?! Jag älskar film och kan se hur många som helst, älskar att försvinna in i en annan värld och drömma sig bort. Men jag är också en filmnörd, utbildad manusförfattare etc etc.

 16. Ina skriver: augusti 29, 20131:02 e m

  Tänk att det verkar finnas likasinnade på punkt 1. Jag är värdelös på film. Jag bara somnar och har aldrig sett såna man ska ha sett. Den får va riktigt bra om jag ska orka.

 17. Nina skriver: augusti 29, 20131:21 e m

  TACK!!! att det finns fler som inte gillar film, man får ju inte lilla konstiga ögat när man nämner det bland sina nära och kära och framförallt inför nya bekantskaper…

  Jag börjar tänka på annat eller så somnar jag. Helt omöjligt att ligga och va sådär sjukt ”inne” i filmen som alla tycks bli. Har aldrig någonsin kommit i närheten av det.

  Nu vet jag att jag inte är ensam om det iaf :D

 18. Mjau skriver: augusti 29, 20132:16 e m

  asså SÅ SANT! är typ superfilmhatare och tycker bara det är jobbigt men alla i min umgängeskrets + familj + sambo älskar att titta på film. Och fattar inte alls hur jag bara tycker det är tråkigt/jobbigt. Fattar liksom känslan av mys, men kan ej vara med på filmkvällar för jag somnar bara. Dock himla bra lösning när jag inte kan somna av en eller annan anledning, det är bara att sätta på en film och inom 15 minuter sover jag fint!

 19. Hmm skriver: augusti 29, 20133:57 e m

  @Madde: ”Haha! Jag hatar också filmer xD oftast blir jag tvingad att se filmer. Men bio, det är det värsta!! Betala 100 spänn för att lyssna på främlingar som smaskar och prasslar. Och det luktar illa. Och osköna säten. Kryper i mig av bara tanken. ”

  +1

 20. Ellen skriver: augusti 29, 20134:59 e m

  Jag blir rastlös ibland när jag kolla på film. :) Om det är en lång och tråkig film så längtar jag tills filmen blir snabbt slut. Du är bra härlig du Hanna! :D

 21. Johanna skriver: augusti 29, 20139:27 e m

  Film är jag skitdålig på att se, ofta tänker jag att IKVÄLL ska jag köpa lite godis och mysa ner mig i soffan och se en bra film, men det slutar alltid med att jag stänger av filmen när godiset är slut haha! Eller så måste jag ha något annat att göra under tiden och bara slötitta på filmen.

  Åh konserter, jag älskar det ifall det är en artist som jag VERKLIGEN älskar, någon som jag blir fascinerad av att se på riktigt och inte på bild eller film haha. Annars är ju konserter skittråkiga? Såg Green day för några år sen med en kompis och var så sjukt uttråkad haha, är verkligen inget bra konsertsällskap… Tre timmar lång var den också, hua……

  Får kräkkänslor av oliver men älskar vindruvor :D

 22. Alex skriver: augusti 29, 20139:35 e m

  Förstår precis vad du menar även om jag inte håller med höhö. Jag själv avskyr Coca Cola nåt så djävulskt och blir alltid konstigt tittad när det kommer upp. Samma sak gäller när jag berättar att: jag inte gillar pannkakor heller, aldrig sett Gudfadern, inte gillar öl (kräkkänslor), tycker att Sagan om ringen-filmerna är kassa, att jag gillar chips utan smak, att jag inte gillar salt, eller vin, eller kaffe… Jo min lista blev rätt lång

 23. N skriver: augusti 29, 20139:53 e m

  http://www.svtplay.se/video/1417073/pussy-riot Bra om hur det är att vara feminist i Putins Ryssland.

 24. Julia- Om vägen till att bli sjuksköterska skriver: augusti 29, 201310:26 e m

  Känner EXAKT likadant om att se på film. Nej fyttirackarns vad rastlös jag blir. Det riktigt kryper i magen på mig bara jag tänker på det!

 25. Linnea skriver: augusti 30, 20139:45 f m

  haha, förutom oliver så ÄLSKAR jag alla dom där sakerna.

 26. Ellinor skriver: augusti 30, 20136:50 e m

  Har precis samma filmproblem som du! Serier går an (om de är bra), men skulle Aldrig få för mig att se en ”ny” film på egen hand. Filmer jag redan sett (som jag pinat mig igenom, för att tillslut inse att de vat helt okej ändå) kan jag däremot se igen. Ibland. Det värsta är att alla andra älskar att se på film!
  - ”Vill du komma över å kolla film ikväll?”
  - ”NEJ FÖR FA-AN, LÄSER HELLRE EN KURS I MATTE C”

 27. zelda skriver: augusti 31, 201310:15 e m

  Jag gillar inte barn, och det får man ju verkligen inte säga. Förväntar mig nästan att efter jag publicerat den här kommentaren så kommer jag att bli stenad till döds.

Skriv en kommentar