*Teasers*

Just nu jobbar jag som sagt med Skolverkets kampanj För det vidare – för att fler ska få upp ögonen för läraryrket. TACK för all respons, har mejlat några av er som skrev och tycker det är så kul att jag har flera läsare som arbetar som lärare. Jag blir avis på er.

Aja, jag nämnde också då något om Filip Hammar och reklamfilmer, och nu har två små ”teasers” på dessa filmer kommit upp på vår sajt! Och ni får en exklusiv förhandsvisning av vad som komma skall! HURRA! Filip och komikern Messiah Hallberg går alltså plötsligt in i varsin klass och tar plats som vikarier…….

 

Åh. Om en ändå hade gått kvar på gymnasiet och fått varit där.

Missa inte detta!

1

8 kommentarer
 1. Sabina skriver: augusti 29, 20136:55 e m

  Tycker att den här kampanjen är bland de finaste! Du ska vara stolt för att du jobbar med den och driver den framåt! Bästa Hanna <3

 2. Malin skriver: augusti 29, 20137:03 e m

  Sjukt bra kampanj. Jag tog examen i juni efter 4,5 års studier till lärare. Jag fick jobb direkt och har nu arbetat som lärare i snart tre veckor. Jag kan säga att det är verkligen världens bästa jobb!!! Hoppas du kan hjälpa fler att upptäcka det, bra jobbat!

 3. A skriver: augusti 29, 20139:00 e m

  Läs gärna mejlet jag skickat angående http://baws.se/25-saker-kvinnor-kan-battre-an-man/

 4. Johanna skriver: augusti 30, 20136:00 f m

  http://youtu.be/bMKPnyDIhS0

  Vad tycker du om miley cyrus uppträdande på VMA? Hur ser du på det ur en feministisk synvinkel? Själv blir jag bara så ledsen o arg.

 5. Sofie skriver: augusti 30, 20136:47 f m

  Hej Hanna! Jag tog examen för 1, 5 år sedan och arbetar som lärare i en trea. Ett heeeelt fantastiskt yrke! Det händer ofta att jag möter människor med en tråkig attityd gentemot läraryrket, att det är ett lågstatusjobb,
  ”Jaha! Lärare? Har du valt att utbildat dig till det?!” Är sjukt glad över att du driver denna kampanj Hanna! Det är verkligen som Filip Hammar säger, i läraryrket har du faktiskt chans att förändra någons liv!

 6. Henrik C skriver: augusti 30, 201311:24 f m

  Låter kanon!

 7. agnes skriver: augusti 30, 20133:24 e m

  hahahaha där är jag….. i filip hammar-videon… så sjukt kul när han kom in och ba ”HEJ!!! :D”

 8. Lenore skriver: december 3, 20177:08 e m

  My partner and I stumbled over here from a different web
  address and thought I may as well check things out.
  I like what I see so now i’m following you. Look forward to finding
  out about your web page again.

Skriv en kommentar