Finns jag utanför den här bloggen???

…svar: nej. Jag är ett digitalt automatiskt dataprogram som uppdaterar denna sida. Är alltså ingen fysisk människa. Bilderna ni ser på mig är ihopsatta små färgpixlar som dataprogrammet tar fram från sin färgbas.

 

 

Närå. Jag ljög!!! Ha! Ha! Ha! Och ni gick på det! Ha! Ha! Ha! Tänk lite nästa gång. Ni har ju liksom hört min röst? Skulle den också vara skapad utifrån ett dataprogram eller? Omg alltså. Har ett råd till er; TÄNK EFTER.

Närå (igen) men faktum är att ibland när jag träffar bloggläsare utanför Den Trygga Världen Internet™ så brukar jag få höra kommentarer i stil med ”men gud! du finns på riktigt!” osv. Det tycker jag är kul. Men också en helt sann iakttagelse. Nu har jag dessutom gjort två saker som bevisar detta faktum.

 

1. Varit med i underbara Clara Henrys talkshow. Avsnittet sänds i oktober på Kanal5′s webb.

claraohp

2. Blivit intervjuad om feminism i det senaste numret av VeckoRevyn. Är lite tveksam till min *över-tokiga* pose, men jag fick faktiskt inte bara ”stå å vara” för fotografen. Aja. Den får funka.

veckorevyn hanna

19 kommentarer
 1. Sofie skriver: augusti 30, 20131:35 e m

  Kommer du på popaganda master?

 2. Elin skriver: augusti 30, 20132:33 e m

  koftan i leopard är varifån?

 3. Hanna skriver: augusti 30, 20132:55 e m

  Jag rusade förbi dig på Ringvägen en dag(eller så var det du som rusade förbi mig). Jag skulle just slänga iväg ett snabbt Hej eftersom jag i min sinnesförvirring trodde att du var någon jag kände, men du var ju bara ett ansikte jag kände igen!

 4. Fanny Darling skriver: augusti 30, 20132:57 e m

  Åh, Clara är så härlig! Ser fram emot att se showen. Och jag tycker det var en underbar bild i Veckorevyn :) du är bäst du Hanna!

 5. E skriver: augusti 30, 20137:25 e m

  Konstig fråga.. Jag kommer från Finland och det är en sak jag har funderat på. Kan man bli gymnasielärare i t.ex. filosofi och psykologi i Sverige? I Finland ingår dessa ämnen i kursutbudet i gymnasiet men jag är osäker på om de ingår i svenska gymnasieskolors utbud? Enligt er hemsida verkar det så men enligt många utbildningshemsidor verkar det inte så….. blir lite förvirrad :)

 6. Sanna skriver: augusti 30, 20139:34 e m

  Du är så bra. Fortsätt som du gör, fattar att det är jobbigt att hantera hatet gällande feminism och liknande men du gör så mycket bra för de som börjat tänka så, eller börjar för att du är så bra på att förklara. Heja dig och kämpa på. Alla vettiga röster behövs i detta ofta vansinniga brus!

 7. Sandra skriver: augusti 30, 20139:35 e m

  Svar till E: Näe, ska man läsa till gymnasielärare i t.ex. Psykologi måste man läsa psykologikurserna för sig. Det är lite rörigt men går, jag funderade på det ett tag men blev övertalad av syon att inte köra på det.

 8. Julia skriver: augusti 30, 201310:17 e m

  Hanna!!
  Vill bara berätta om en så härlig sak som hände idag. Jag jobbar i butik och det kan vara dötrist på fredagskvällar. Men idag kom det in en herre i 50-årsåldern som skulle köpa ”sova-i-soffan-kläder”, det slutade med att vi pratade om feminism i ca tio minuter. Så härligt överraskad och pepp jag blev av honom och hans tankegångar. Det blev plötsligt en lite bättre kväll på jobbet efter detta!
  Hurra för feminismen!

 9. i skriver: augusti 30, 201311:18 e m

  Din armbåge ser lite ut som en halv bakpotatis pga siddelningen <3

 10. Sabina skriver: augusti 31, 201312:31 f m

  HAHAHAHAH älskar när du gör sådär! Du är så jävla rolig, helt seriöst. Älskar dig så mycket <333333333333333

 11. sofia skriver: augusti 31, 20131:45 f m
 12. Desse skriver: augusti 31, 20139:40 f m

  Hej master! Har du ett bra svar på min väns fråga: http://theresesilen.blogg.se/2013/august/genus.html#comment

  ? :)

 13. Mikaela skriver: augusti 31, 20132:10 e m

  Vad tycker du om Miley Cyrus uppträdande på vma:s och hela den cirkusen? Vad tycker du om hennes förändrade stil? Det verkar vara många som står på hennes sida för att ”hon vågar vara sig själv och sticka ut”, att hon är en förebild för många unga tjejer då hon utstrålar ”våga ta plats”. Jag tycker dock mest hon utstrålar ”du duger bara till sex”.

 14. Emelie skriver: augusti 31, 20132:29 e m

  Kan inte du typ svara på denna listan någon gång när du har lite bloggtorka… ? <3 pözzz

  Dagens planer:

  Min lunch kommer att bestå av:

  Vädret utanför mitt fönster är:

  Inatt drömde jag:

  Igår hände detta:

  Dagens outfit består av:

  Det här är min favoritlåt just nu:

  Den här sommaren har jag lärt mig något nytt:

  Nästa fest jag ska gå på är:

  Just nu är jag så irriterad på:

  Däremot vill jag rekommendera:

 15. Malin Aurora skriver: augusti 31, 20134:11 e m

  Älskar posen!<3

 16. den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny skriver: september 1, 201311:13 f m

  Fan vad kul att Veckorevyn intervjuar dig om det, du är ju jävligt rimlig liksom.

 17. Matilda skriver: september 1, 201312:18 e m

  love u hanaaaa

  :) Hehe på riktigt alltså.

 18. Johanna skriver: september 1, 20136:14 e m

  Älskar posen. Nog den bästa jag sett i VR!

 19. Cornelia skriver: september 4, 201310:17 e m

  Läste ditt inslag i vr, tyckte det kändes bra (eller va man ska säga?) det du skrev om hur du inte ville verka jobbig när du var yngre. så känner ja nu också att inte kan ja väl diskutera feminism heller i en klass med 14 osäkra tonårskillar. vill verkligen göra någon skillnad och du peppar något enormt! försöker att inte låtsas om dom och drömmer om mig själv i täten på någon glittrande feministiskt viktighet
  kram på dig

Skriv en kommentar