Gästar morgonpasset

2

 

Oroa er inte! Er fredag är räddad! Jag ska nämligen ”hänga” i morgonpasset under morgonen. Tror ni kan kika på mig genom Svtplay också…. ska göra ett hemligt tecken till er. Kanske det heterosexuella knull-tecknet. Eller Miley Cyrus-tungan. Oklart vad som skall hända/pratas om i programmet, men den som lever får se! (som föräldrarna sa på mitt dataspel Backpacker när man ”ringde hem” och ville låna pengar).

 

18 kommentarer
 1. Hanna - au pair i Nederländerna! skriver: september 2, 20138:35 e m

  Kommer ha radion på hösta volym, master!!

 2. Anna skriver: september 2, 20138:37 e m

  Master,
  hjälp mig att uppmana alla läsare som är medlemmar i svenska kyrkan att INTE GLÖMMA ATT GÅ OCH RÖSTA I KYRKOVALET! Enda anledningen till att jag är med i svenska kyrkan är för att få rösta på vad som helst förutom Sverigedemokraterna. Vi får hjälpas åt att hindra SD att få ännu mer inflytande, även på ställen som i kyrkan där dom såklart också fiskar efter röster.
  Tack för att du är så bra :) krrrrrram

 3. Johanna skriver: september 2, 201310:00 e m

  Haha backpacker-referensen! (Y)

 4. Maya skriver: september 2, 201310:00 e m

  Åh jag spelade också det. Blev alltid pank och förlorade…

 5. Amanda skriver: september 2, 201310:26 e m

  Haha fick flashbacks från det fina låtsasspråket som pratades i spelet!

 6. Ankan skriver: september 2, 201310:51 e m

  Heja Hanna du är bäst! Jag ska lyssna och titta på dig ja. Vill bara skriva med anledning av din förfrågan kring läsare som är/funderar på att bli läsare. Skulle vilja sträcka mig så långt som att jag är värsta ultimata Hanapee-läsaren nämligen nybliven lärare och någorlunda genusmedveten. Har bara jobbat på riktigt i tre veckor nu men tycker mig mycket tydligt se könsmaktsordnnigen överallt i skolans värld. Exempel; runda (vilket Skvadern-ord) på en måndagsmorgon där de tio år gamla eleverna berättar vad de gjort i helgen. Pojkarna berättar om fotbollsmatcher, matchresultat, vilka kompisar de varit med, fisketävlingar, dataspel med mera och får dessutom följdfrågor medan flickorna kort svarar att de varit med kompisar eller ännu värre tvekar en aning när de ska börja och då snabbt får veta från fröken att man får säga pass om man vill. Sådär ja, då hade vi skapat en gäng tjejer som är duktiga på att lyssna och fatta sig kort samt ett gäng pojkar som vet att det de har att säga är viktigt. Jag ska göra det jag kan för att förändra, jag lovar. Heja mig! /Anna-Karin

 7. Gabriella skriver: september 2, 201311:15 e m

  Omg! Fan. Backpacker. Bästa spelet<3

 8. Malin skriver: september 2, 201311:17 e m

  Anna!! Nu har du fått mig att vilja rösta i kyrkovalet. Om jag kan göra någonting för att inte ge SD mer att säga till om så vill jag absolut göra det!!! Tack för det!

 9. Robin skriver: september 3, 20138:46 f m

  Hanna! Sprid denna vidare, så jävla läsvärt och viktigt för att försöka stoppa våldtäktskulturen!! http://politism.se/genusfolket/valdtaktskulturens-senaste-offer/

 10. Malin skriver: september 3, 201311:10 f m

  Jaaaaaaa!!!!! Älskar Morgonpasset, Älskar dig! kommer spetsa öronen!

 11. Anna skriver: september 3, 201311:38 f m

  Haha åh hade glömt backpackers! Så jävla bra!

 12. Fridah skriver: september 3, 201312:53 e m

  TACK Hanna, för att du bevisar att jag inte är ensam alla gånger jag sagt ”värsta Backpacker!” när någon sagt ”den som lever får se” och ingen fattat! Det här behövde jag höra.

  Måste då även forska i följande: Ser du också Backpacker-layouten framför dig när någon nämner Europas huvudstäder? Typ SKOPJE, som om man skulle ha någon annan relation till Skopje än att man åkte dit i Backpacker?

 13. tale skriver: september 3, 20137:38 e m

  hehe, jeg husker det fra backpacker jeg og! :)

 14. Terese skriver: september 3, 20139:27 e m

  Älskade, smarta master. Skulle du inte vilja komma upp till Umeå och dj:a lite?!?!?!?! Hade varit grymt.

 15. Julia skriver: september 4, 20137:32 f m

  Delade en länk på Facebook om en kille som efter att han blivit antagen till sitt första val på gymnasiet kastades ut efter en dag. På grund av att han var född i ‘fel land’. Fast vad fan spelar det för roll? Dessutom har han varit svensk medborgare i tretton år! Efter att jag delat den här länken på Facebook blir jag ifrågasatt ‘varför jag delar en snyfthistoria om en irakier?’. Det är ingen jävla snyfthistoria, det är ren och skär rasism.

  http://m.ttela.se/Default.aspx?pageid=1151&parentid=0&link=1.2319635

 16. Emma skriver: september 4, 201311:12 f m

  Hej Hanna,

  Tack för superbra och super tydlig information.

  Jag läste den här texten och reagerade på att han går till angrepp mot gruppen feminister: http://www.daddys-sverige.com/3/post/2013/08/r-det-s-konstigt-att-vi-r-frbannade.html?fb_action_ids=10151834934599323&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

  Jag svarade honom i kommentarsfältet under namnet Emma och fick två svar.

  Jag skulle så gärna vilja veta din synpunkt på detta.

  Tack igen, du är bäst

 17. Anna skriver: september 4, 201311:32 f m

  Hahah ååå Backpacker!

  En annan grej som jag också tror sades av föräldrarna när man ringde hem var ”Så är livet!”. Jag störde mig så sjukt mycket på att de sa ”Så är livet” och inte ”SÅNT är livet”.

 18. isa skriver: september 5, 20132:31 e m

  Åhhhh, va kul!! Två favoritflugor i en smäll :) taggad

Skriv en kommentar