Jag sätter upp en hylla i hallen

bild

 

PS 1. Han kommer alltid heta det cheesyiga ”Anton Älskling” särskrivet eftersom han gjort det sen jag var 17, ok???

PS 2. Han menar ”gör”. Vore ju märkligt att lära sig saker genom att HÖRA fel…. Om det inte sker typ såhär:

– Det bor en filjon människor i Stockholm

– Jahaa, en miljon människor i Stockholm, det är mycket det

17 kommentarer
 1. Fanny skriver: september 4, 20137:37 e m

  åh, vad fint. vill också ha en pojkvän, haha.

 2. Frida skriver: september 4, 20138:28 e m

  Åh, han verkar så himla fin din Anton.

 3. Namn skriver: september 4, 20138:45 e m

  åh men gose!

 4. Elsa skriver: september 4, 20139:14 e m

  Hahahahahaha EXAKT sådär låter det när jag försöker fixa nått och paniksmsar till min grabb. Skönt att man inte är ensam.

 5. Anna skriver: september 4, 20139:59 e m
 6. Johanna skriver: september 4, 201310:01 e m

  Vad gullig Anton verkar vara! Var hittar man sådana killar egentligen? :)

 7. Elisabeth skriver: september 4, 201310:07 e m

  Men åh vad gullig Anton är!

 8. Moa skriver: september 5, 20139:21 f m

  ÅH jag sympatiserar så jäkla mkt med dig nu!! I måndags reste min kille bort för en vecka. På kvällen tar jag min vanliga lilla dusch. Vad händer? Jo en fucking jävla mosaikplatta i badrumsgolvhelvetet lossnar. BRYTER IHOP! Kan ej ringa min kille när han är bortrest, ringer därför pappa (<3) 21:55 en måndagskväll och gråter järnet. Tänker katastroftankar direkt, att badrummet är helt fuktskadat och att vi måste riva ut allt och hur mycket kommer inte det att kosta och HJÄLP!! Varför ska såna saker hända när vi, annars så handlingskraftiga kvinnor, är själva?!

  Nu är det en jävla cirkus därhemma, hantverkarmorfar har varit och kollat på hålet och det ser inte så farligt ut. Det är ANTAGLIGEN ingen fukt. Men nu ska det komma nån tjomme och mäta eventuell fukt och jag sliter håret av mig om det är nåt fuffens.

  Är till råga på allt gravid och dessa hormoner aint doin' things better!

  Men vad duktiga vi är, som borrar och spacklar och gråter över mosaik utan våra MÄN.
  Kram!

  Svar: Haha, det lät hemskt! Men jag tror inte att någon behöver en man för sånt här på ngt sätt…. och känner mig inte särskilt ”duktig” när jag lyckas med något utan Anton, i mitt fall handlar det väl mer om att han har gjort sånt här mer än mig innan. Tröttsamt att det ska kännas så stereotypt bara.

 9. Åsa skriver: september 5, 20139:33 f m

  Alltså förlåt Hanna men nu kommer jag vara en såndär som kommenterar något som inte alls har att göra med inlägget. Kan inte du som är så smart och faktiskt har bra inflytande över folk uppmana dina läsare att rösta i kyrkovalet. Man kanske precis som jag inte är ett dugg kristen men ändå medlem och då har man ju faktiskt rösträtt och bör rösta. Allt för att försöka motverka SD:s inflytande.

  Svar: Bra idé! Det ska jag skriva om!

 10. Emma skriver: september 5, 20131:26 e m

  Haha, gulligt. Och särskrivning.. det kan ju faktiskt vara något charmigt med det. Nu var det det iallafall.

 11. Karin Lundin skriver: september 5, 20131:32 e m

  Hahaha kunde varit jag och min pojkvän! Han den lugnande och ”det löser sig om du bara har lite tålamod” typ medan jag gråter och vill mest ge upp och äta popcorn :) fint iaf!

 12. Billie skriver: september 5, 20131:36 e m

  Master! Om du inte tagit del av denna parodin av ”Blurred Lines” så måste du ta en titt! ”If you want to get nasty, just don’t harass me – you can’t just grab me! That’s a sex crime…” Lyssna – Uppmärksamma – NU!
  http://www.3news.co.nz/Students-parody-performance-blurs-lines/tabid/418/articleID/311517/Default.aspx

 13. Linn skriver: september 5, 20134:32 e m

  HEJ HANNA!

  Jag läser alla bloggar i systraskapet och har ett litet förslag som skulle underlätta min bloggvardag. Varför inte skapa en liten flik där man kan klicka och få upp alla bloggsystrar i ett flöde, där det nyaste inlägget hamnar högst upp, så man slippar klicka in på alla underbloggar för att läsa allas senaste inlägg! Det hade varit underbart!

  TACK OCH PUSS HEJRÅ

 14. Namn skriver: september 5, 20134:42 e m

  Tipsar om samma video som ”Anna” och ”billie” : http://www.youtube.com/watch?v=AwHLJnLvBSQ Fantastisk!

 15. Alina skriver: september 5, 20137:44 e m

  Alltså, du är så fantastisk! Jag blir så upplyft och glad av din blogg! Heja heja!

 16. Elvira - Baraelvira.se skriver: september 6, 201312:02 f m

  Hahagagah sista smset <3

 17. Sigg skriver: september 8, 20132:15 e m

  HAHA (bestämt mig för att skratta i kommentarsfältet varje gång jag skrattar i soffan så du ska veta att jag tycker det är kul)

Skriv en kommentar