Så mycket mer än betong

P1120590.JPG_effected

Iklädd kanske jordens bästa funktionsbyxa (haft den ca hela sommarn i Sundsvall) från Norröna<3

När jag flyttade till Stockholm för typ fyra år sedan så tänkte jag typ att staden bestod av typ trottoarer, Åhléns, Topshop i gallerian, Tjallamalla på bondegatan och typ Medborgarplatsen. Jag hade med andra ord inte en större inblick i hur mycket den här staden kan vara. Den har liksom skog?! Sjöar?! Jättemycket mysig natur?!

Detta finns alltså bara tre stationer från mig som bor mitt i *sofo*. Så i förmiddags tog jag och Linso med oss en ryggsäck packad med saft, kakor och frukt och begav oss mot Nackareservatet. Det var några helt fantastiska timmar med skog, berg, fågelkvitter och ren luft. Förutom att jag fick en tvångstanke att heja på varje människa vi mötte. Jag tänkte från början att detta var rent ”hyfs” då en möts på en 2 mm bred skogsväg. Men alla jag hälsade på såg så otroligt förvånade ut? Och till slut började vi möta en ny människa per femte meter ungefär, och då blev hejandet bara störigt. Samtidigt kunde jag ju inte sluta tvärt eftersom nästa person på tur skulle kanske få för sig att det var något fel på hen eftersom jag valde att sluta heja när hen gick förbi?

Aja. Angående vita sträcket på min hals kommer det från att jag har solat såhär i sommar:

Bild 2013-09-05 kl. 17.55 #2

Samma visa varje år.

9 kommentarer
 1. Malin skriver: september 5, 20138:12 e m

  Hahahahaha vad gammal du ser ut på första bilden. Minst 80år!!!!! Å jag älskare

 2. Carina skriver: september 5, 20139:41 e m

  Älskar byxorna!!

 3. N skriver: september 5, 201310:11 e m

  Jag undrar om du har TIPS på någon bra feministisk grupp/organisation i Sthlm? Jag läser lite på internet men tänkte om du visste någon bra. Inte Feministiskt initiativ, tycker dom är skitbra men jag röstar på ett annat politiskt parti :)))

 4. Julia skriver: september 6, 20139:08 f m

  Känner ingen sol-sträcket. och tvångstanken också i och för sig. haha

 5. Persson skriver: september 6, 201311:10 f m

  Var köper man funktionsbyxorna????

 6. Sleipnez skriver: september 6, 201312:23 e m

  Lik Ann Petrén på första bilden!!!

 7. Sandra skriver: september 6, 20136:46 e m

  Nejnej, Hanna. Världens bästa o gosigaste funktionsbyxa kommer ifrån Houdini. Även om dina var ganska snygga o så dom med ;D

 8. Sandra skriver: september 6, 20136:51 e m

  Addnature har byxorna, om inte annat ett par som är väldigt lika i alla fall.
  Sök på Norröna W’s Svalbard Flex1 Pants. Enjoy :D

 9. pdf books skriver: november 10, 20153:38 f m

  This is a really good tip especally to those new to the blogosphere.
  Brief but very accurate information… Thanks for sharing this one.

  A must read article!

Skriv en kommentar