Miljö-Ångest

jacka3
Hej kompis

Jag har köpt en ny jacka, det är en oversizejacka i stl S och jag gillar den zkarpt. Men ärmarna är lite förstora tror jag, eller vad tycker ni? ska jag sy in ärmarna? är lite allergisk mot puffiga ärmslut..


..det var ante som tog korten, blev nervös som ni kanske ser, heheeeee..

SÅÅ vad har hänt idag? Jo jag har ätit som ett as, bara vräkt i mig av allt ätbart jag kommit över! för att ni ska förstå hur mycke min magsäck nu innehåller gör jag en liten lista:

*en limpmacka
*3glas mjölk
*en stor portion korvstroganoff & mackisar
*två busfrö-mackor (linzo's ord)
*två semlor
*en halv macka med kyckling
*två små pizzor
*2glas vatten

DET DÄR ÄR SJUKT! men sjukt bra! mitt nyårslöfte var att gå upp10kg, så nu är det bara att sätta i gång!
(..och nej mamma jag är tyvärr inte gravid, bara inne i en fin lingonvecka)

andra grejer som varit sjuk är den här kvällen med frida. jag har känt mig som ett instabilt psykfall hela kvällen, jättekonstig har jag känt mig.. jag tror frida blev negativ påverkad av mitt humör. Eller så var hon bara lite upprörd efter att ha nästan fått en flaska i puppan härom veckan.. alltså det var en olyckshändelse, allt jag kan säga är: hon hade inga byxor, hennes mor var med, det var på ett gym..

MEN VAD SPELAR DET FÖR ROLL?! VAD SPELAR MIN NYA JACKA FÖR ROLL?! VAD SPELAR DET FÖR ROLL OM SKOLAN, VÅRDEN, SKATTER!! INGET BETYDER NÅGONTING EFTERSOM JORDEN GÅR UNDER OM MINDRE ÄN 100ÅR OCH INGEN BRYR SIG, KNAPPT JAG SJÄLV. JAG KÄLLSORTERAR INTE OCH KRÄVER SKJUTS ÖVERALLT.
SNART TORKAR KINESERNA SIG MED PAPPER OCH REGNSKOGEN DÖR UT. FAN FAN FAN FAN FAN.

fan. jag har hamnat i en livskris.

hör av er om ni har nån plan.

adjö från en ångestfylld hanna.

5 kommentarer
 1. CARRO skriver: februari 6, 200711:18 e m

  Miket fin!

 2. Anonym skriver: februari 7, 20075:29 e m

  gööra fin (: var är den ifrån?

 3. hp skriver: februari 7, 20075:37 e m

  tackar och bockar djuupt. den är faktiskt från VeroModa =) 500spänn

 4. Kim skriver: februari 13, 20079:49 f m

  Jättegrym jacka. Hoppas, hoppas att jag också hittar en sådan. Behöver en ny jacka, och den var ju såå sööt.

 5. hp skriver: februari 13, 200710:44 f m

  tackar och bockar djupt

Skriv en kommentar