60 frågjävlar

P1060371.JPG_effected

1. Hur gammal är du? 24 höstar.

2. Hur gammal känner du dig? 
Vis som 100 men snygg som sjutton….

3. Vad har du gjort i dag? Varit hos min terapeut, gjort synundersökning och beställt glasögon, sett guldbaggegalan på svt play men fick stänga av pga skämsattack :-(, lagat världens gooomat som ni ser på bilden nedan, skitit sönder toan på Friskis & Svettis och så har jag tränat och sedan druckit vin på Ljunggrens med Josefin, Yrsa och Carro!

mat.JPG_effected

4. Vilken film såg du senast? The Hobbit ZzzzzzZzzz znork

5. Vem ringde du senast? Cecilia Salamon. Hon dök inte upp på vår dejt ikväll och är sedan dess spårlöst försvunnen.

6. är du besatt av någonting? Äta snor.

7. Är du rädd för blod? Nej, snarare fascinerad. I alla fall av blodet jag samlar i min gummikopp veckovis.

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Svarta latexlakan och speglar i taket. Är hemma hos min kompis Frida Hübenette Högberg.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Kan i alla fall nämna deras könsorgan: P-E-N-I-S-A-R.

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Nej.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Grå.

12. När vaknade du i dag? 
Först 03.45 av att Anton hackade tänder och hade frossa. Tyckte så himla synd om honom eftersom jag råkat använt upp alla hushållets värktabletter på min mensvärk. Klockan 08.00 klev jag åter upp och gick till Coop för att köpa Ipren och alvedon.

13. Vilken är din favorithögtid? Påsken eftersom det är noll krav, godis och hela våren står och knackar inför dörren. OCH för att jag är eggmaster.

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? I sängen på Ace Hotel i New York klockan 06.30 med Fox News på teven och Anton snarkandes vid axeln. Kanske har jag en liten amerikansk godis på sängbordet och så börjar solen börjar upp utanför fönstret.

IMG_1029

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Mors livmoder.

16. Hur vill du tillbringa din pension? I en gated community i Florida med perfekt gräsmatta och bridge på helgerna. Har ljusrosa hår och tonade glasögon. Dricker en drink varje kväll och skvallrar om intriger med mina många vänninor. Röker inte men har ändå lite hes röst.

17. Vad lyssnar du på just nu? Dömmbörkn’

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nej, drömmer fortfarande om att få ha gips!!

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?  
Milk, smör, avocado, knäckebrö och ägg.

20. Vem är din favoritkändis? Snooki.

21. Vad är du på för humör just nu?  Tillfreds, dock less på att jag känner mig svag fysiskt i kroppen.
 
22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa och Nordamerika.

23. Snarkar du? Nix.

24. Vilka yrken har du provat på? Butikspersonal, byggarbetare, webbredaktör, krönikör, dj…., bloggare…, reporter, redaktör, redaktionschef och kebabförsäljare.

25. Hur går du helst klädd? UNDERSTÄLL.

26. Vilket stjärntecken är du född i? Jungfru *slänger med min vita skrud och ler oskuldsfullt*

27. Vilket är ditt favoritgodis? Lys melk <3.

28. Vad sa du senast? 
– Flyttaru lite på dig?

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Gillade svenskan. Och bild!
mm

30. Vad har du på dig just nu? Hudkostymen.

31. Vilken är din favoritaffär? H&M.
32. Vad har du för storlek i kläder? Typ 36.
33. Vad har du i dina fickor? Inte kaninludd i alla fall. Som min syster hade när hon var tretton år och skulle betala in sig på en circus som var i stan och den snyggaste circuskillen stod och tog betalt. En tjuga och en stor tuss från vår kanin Skuttens vinterpäls fick circuskillen i handen.

34. Vad köpte du senast? Ett glas rött.

35. Hur många gånger har du flyttat? Tre gånger. Jag är en sån tryggis. Flyttade från mitt barndomshem till en etta då jag var sexton, sedan till en tvåa i centrala Sundsvall då jag och Anton blev sambos och så nu i denna etta. Här trivs jag bäst.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Hatar den här frågan eftersom man helt enkelt bara skulle välja en stor jävla båt som skulle ta en därifrån? Men okej; ett hus, el och min dator.

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Bästa timmarna är 11-14 mmmMmmm. Njuter av tanken på att jag får LEVA dessa timmar? Älskar dem så mycket.

38. Senaste filmen du såg på bio? The Hobbit. ZzzzzzzZ zzZ dubbleznork.

39. Har du blivit sydd någon gång? JA! I magen! Mitt lilla blindtarmsärr :’-)

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Ja? Hela min barndom? Älskade känslan av när sjön omslöt mitt sköte. Brukade därför bresa extra mycket då vi hoppade från bryggan.

41. Vad åt du till frukost? Banan, blåbärsoppa och hårdbröd med pepparsalami.
 
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Gick i åttan på Matfors skola, hade precis sagt upp kontakten med gamla kompisar, började intressera mig för feminism, klädde mig i randiga tröjor och hängselbyxor, ”dejtade” min brorsas kompis som kallades ”Junk” och var nog rätt ängslig i mina känslor för precis allt. Känns ändå som att det var året då jag gick från barn-barn till lite mer ungdom. Minns att jag började noppa ögonbrynen i åttan också. 
 liten
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Nix *vänder ner spegeln och räkningen hamnar hos stamcellerna*

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Linda, Senait och Tuva bjöd mig på AG igår<3

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Någonstans i sängen med hörlurssladden slingrad runt min hals.

46. Vad var det sista du åt? En gainomax strawberry efter gymmet………. mvh kroppsbyggarn.

47. Vem är världens vackraste kvinna? Honey Boo boo child.

48. Är du blyg?  I perioder.

49. Vilken var den sista konserten du var på? The XX? Nä? Oh My! kanske? Tror det. 5/5 i alla fall.

50. Vad heter du i andra namn? Master.

51. Har du varit med om en bilolycka? Nä, men pappa snurrade med bilen en gång när vi var påväg hem från ett disco i femman. Och just ja! Jag körde ju på en bil på en parkering för två år sedan. Och en gång blev jag och Anton påkörda när vi hade hans pappas finbil.

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Ja, men kanske avslöjas det nästa gång jag passerar tullen.

53. Vilken är den roligaste träningsformen? UTFÖRSÅKNING.

54. Har du några husdjur? Nä, blev kär i en allergikerjävel.P1060356.JPG_effected

55. Vill du gifta dig? Ja, drömmen!

56. Var växte dina föräldrar upp? Söråker och Attmar (Sundsvall).

57. Har du någon gång ringt polisen? Ja! Två gånger samma vecka nu i höstas, var två olika olyckor jag blev vittne till…… dock var båda samtalen helt onödiga pga någon annan hunnit före mig? Dra åt helvete! ..skrek jag åt 112 och slängde på lurn’.

58. Har du svenskt ursprung? Vad jag vet, ja.

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Mest ”hp” och ”päschon”.

60. Vilka är dina största svagheter? Oroar mig lätt, ger upp lätt och dåligt tålamod.

20 kommentarer
 1. sofie skriver: januari 22, 201311:45 e m

  Skojar du med favvo-timmarna på dagen?? Mina hat-timmar! :)

 2. Saga, ALLT OM SIMS skriver: januari 22, 201311:46 e m

  Haha, svaret på fråga 52 :’)
  Förresten, ska du inte ha någon lajvblogg snart?! :D

 3. Uppsalasfinest skriver: januari 23, 20137:16 f m

  Alltså. Brukar du titta in här ibland http://www.genusfotografen.se/?p=2705
  Kanske de vidrigaste bilderna jag sett när man snackar genus. Men väldigt tydliga.

 4. elin skriver: januari 23, 201310:04 f m

  Fox news. världens mest vinklade, kontroversiella republikanska skit.
  Läskiga som satan. Gillas EJ.
  Bryr man sig ett uns om mänskliga rättigheter, bojkotta foxarna!

  Svar; jajaja, men valfritt amerikansk nyhetsprogram då……

 5. Ninas modeblogg, utan mode skriver: januari 23, 201311:29 f m

  Hoppas du får svårare att minnas alla olika kön under 2000-talet :)

 6. ker skriver: januari 23, 20131:28 e m

  Roliga människa, sluta aldrig blogga! Tack!

 7. matilda skriver: januari 23, 20131:41 e m

  måste säga att martins immitation av martin timell i podcasten var underbar!

 8. Sofi skriver: januari 23, 20133:26 e m

  Jag snodde den till min blogg, tog sin lilla tid att fylla i.. :D

 9. heidi skriver: januari 23, 20134:32 e m

  Sitter du hoss din vän svarar på frågor i din hudkostym ?????…..

 10. Jenny skriver: januari 23, 20134:52 e m

  Var så rolig läsning, så jag snodde listan.. Hehe.. Hoppas det är ok!

 11. Rebecca skriver: januari 23, 201310:51 e m

  Du är underbar!

  Kolla gärna in min filmblogg!

 12. Tesso-san skriver: januari 24, 201312:13 f m

  Hahaha på fråga 9!

 13. elin skriver: januari 24, 201312:33 f m

  följdfråga på frågorna! om dina svagheter är oroar sig lätt, ger upp och dåligt tålamod (hej känner igen mig). huris göris duis? för att vända det på bästa sätt? :)

 14. Agnes skriver: januari 24, 201310:29 f m

  Hah, Söråker, inte ofta man hör om folk därifrån. Där har jag spenderat varenda jul när jag var liten då släkten på pappas sida är därifrån. Inte vart där på flera år. Jag MÅSTE dit snart!

 15. pelle skriver: januari 24, 20138:16 e m

  Fast, jag kanske har fel nu, men blev du inte sydd i skallen när du spräckte den för en herrans massa år sedan? Eller?

 16. Isa skriver: januari 25, 20133:27 e m

  Men hanna!!! det heter bräsa!!

 17. Lovisa skriver: januari 30, 20136:22 e m

  Nej nej nej Hanna!!! Läs den här kommentaren, snälla! Fox News står för allt ont i USA. De speglar allt ur republikanernas synvinkel, letar fel på demokraterna och intervjuar läkare i antiabort-debatter som påstår att kvinnor som blir våldtagna löper mindre risk att bli gravida eftersom deras könsorgan ”säger ifrån”.

  Svar: Jag vet. Lyssna på min senaste podd, TACK.

 18. bella skriver: februari 1, 201312:13 f m

  HAHAHA alltså dina svar!! dör lite smått :)

 19. Tre små frågor | Den stora ovissheten skriver: februari 2, 20131:52 f m

  [...] cirkulerar det en lista med 60 frågor i bloggosfären (som kan hittas i sin helhet hos exempelvis HanaPee). Jag som är lite smygförtjust i att fylla i listor, men som samtidigt är medveten om att det [...]

 20. 60 frågor | asansvarld skriver: juni 13, 20137:27 e m

  [...] Hanapee, Julia och Sandra har svarat på dessa 60 frågor och tänkte att det var lagom bloggnivå för mig [...]

Skriv en kommentar