NYTT PODCASTAVSNITT! ”16. Avsnittet gud(vi) glömde”.

Så var det här. Efter otroligt mycket om och men och framförallt en massa ångest från min sida över min oförmåga att ta tag i vissa grejer, så är avsnittet äntligen här. Jag vill ge ett STORT tack till Emma Klint som har klippt veckans avsnitt. Jag älskar henne tror jag.

I övrigt har jag bara väldigt vaga minnesbilder från detta samtal, men det jag VET är att jag och martin namnger de tre personer som betytt väldigt mycket för oss under vårt liv och vi berättar också varför. Det blev ett vackert och stundvis väldigt roligt samtal mellan oss. Och kanske är de tre personerna jag namnger inte de ni faktiskt tror……

 

MISSA för guds(och vår) skull inte detta avsnitt! Det kommer berika era liv! Göra er till bättre människor! Få er kåta, snygga och bruna! Nej just ja! Det var ju Barbiedrogen! Tokigt!

För att ta del av podden söker ni bara på ”hanapee” på iTunes eller apparna Podcaster(iphone) och Podkicker(android). Käkar ni barkpaj, samlar stenar och levde då färg-tv lanserades kan ni istället bara play:a nedan:

16 kommentarer
 1. Ellinor skriver: mars 24, 20139:25 e m

  Taaaack Emma! Och Hanna och Martin förstås. Innebär detta att ni kommer fortsätta med poden? *hoppashoppashoppas*

 2. Paulina skriver: mars 24, 20139:42 e m

  MEN DEN GÅR JU EJ ATT HITTA PÅ ITUNES, får väl göra som stenåldersmänniskorna och lyssna här :( :( :(

 3. linn skriver: mars 24, 20139:46 e m

  jaaaaaa!!!<3 kvällen är gjord!!

 4. BELLA skriver: mars 24, 201310:08 e m

  Åh, jag har ju saknat era podcasts, äntligen! Vad skoj!

 5. Rebecka skriver: mars 24, 201310:20 e m

  Jag tror inte min mobil (nokia lumia) och google play är synkade, så jag käkar bark :-)

 6. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver: mars 24, 201310:58 e m

  Äntligen! Barkpajen blev precis klar och stensamlingen är nyputsad, så nu lutar jag mig tillbaka och trycker på play. *Sparkar av mig barktofflorna och rättar till det hennafärgade håret*

 7. Bella skriver: mars 24, 201311:00 e m

  Har en fråga om vad ni tjänar på podcasten? (Inte exakt vad ni tjänar, men…) Den är väl gratis för alla som lyssnar? Så gör ni den för att det är kul, eller jag fattar inte vad ni får ut av det, för antar att det tar En stund att fixa och trixa ihop?. I alla fall är jag väldigt glad att ni gör den för den är underbar! Sitter som en pensionär vid frukostbordet och skrattar högt och pratar med mig själv och säger att den dr hanapee har allt huvudet på spiken! Känner igen mig i allt ni pratar om! TACK! /Bella

  • hanapee skriver: mars 24, 201311:09 e m

   Bella: Vi tjänar 0 kronor på den! Vi gör den för er! Och för våra egon! <3 <3 <3 tack min underbara ros

 8. Alexundra Kakansson skriver: mars 24, 201311:06 e m

  FINALLYYYYYYY ÄNTLIGEEEEEN MITT LIV HAR ÅTER MENIIIIING

 9. Sabina skriver: mars 24, 201311:41 e m

  åååh hoppas så att ni får massa sponsorer snart!!! ni är värda GULDMYNT för detta! <3 TACK <3

 10. Sabina skriver: mars 25, 201312:22 f m

  Förresten! Apropå Linda Skugge:
  http://www.expressen.se/kronikorer/linda-skugge-moderat-for-att-overleva/
  Har alltid haft så himla svårt för hennes sätt att skriva. Det är i många fall inte ens korrekt. Och texten jag länkade har så många felaktiga politiska teser. Förstår dock att hon betytt mycket för de tjejer som är lite äldre än mig (är född 94) och det ska vi tacka för. Har man öppnat EN persons ögon så är ju bara det guld värt! Synd bara att hon vände sådär.

 11. Daria skriver: mars 25, 20137:59 f m

  Älskar eran podcast jättemycket! Tycker ni är jättesmarta och roliga. Brukar lyssna när jag ska sova, vilket inte är så smart alltid eftersom jag ligger i sängen och skrattar bara. Jag har aldrig tyckt ljudet är dåligt, så vet inte vad ni menar när ni säger det. Jättebra podcast!!!!

 12. Felicia skriver: mars 25, 201312:33 e m

  Ååh vad glad jag blir :) :) Detta gjorde min dag! Ni är kalasbra, heja er!!

 13. Ellen skriver: mars 25, 201312:41 e m

  Åh, vilken härlig överraskning detta var igår kväll. Bästa avsnittet på länge också, gillar det där med att ha ett tema.

  Skrattade högt när du blev arg på Martin när han höll på med sin mobil, efter att du ”tittat och lyssnat hela tiden” medan han ”pratade om Jesus i en hel kvart”.

 14. pudim skriver: november 10, 20151:36 f m

  Hi to every one, because I am truly keen of reading this webpage’s post
  to be updated daily. It includes fastidious material.

 15. Lioflash.Com skriver: november 3, 20179:22 e m

  Thank you for the auspicious writeup. It if truth be told was a enjoyment account it.

  Look advanced to more brought agreeable from you!
  However, how could we communicate?

Skriv en kommentar