Luft-fiol

8fO1DF on Make A Gif, Animated Gifs

 

– AAAAAAAAAAAANUS!!!!!!!!! Vrålade jag rakt ut då jag läste era kommentarer om att podavsnittet slutar tvärt. Mycket märkligt. Det KAN ha blivit något fel i uppladdningen. Ska kolla upp det där.

Som plåster på såren bjuder jag er på lite kroppskonst ovan.

 

Och hörrni lyssna på det här då; Jag och Anton är nu på avsnitt två på andra säsongen av Game of Thrones. Igår satt vi uppe halva natten och kunde. inte. sluta. kolla. DET ÄR SÅ JÄVLA BRA.

Men det bästa av allt? När jag, inför Anton, får spela min ”luft-fiol” till det långa introt för varje avsnitt:

 

45 kommentarer
 1. Hanna skriver: april 22, 20135:40 e m

  HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAH BÄSTA JAG SETT

 2. johanna skriver: april 22, 20135:40 e m

  hahah så bra luftfiol! :D

 3. hanna skriver: april 22, 20135:43 e m

  hahah fast det där är väl… cello?

 4. frida skriver: april 22, 20135:44 e m

  Hahahaheiehiheiehei detta va kult. mental lol

 5. Maria skriver: april 22, 20135:49 e m

  Åhh, jag blir alltid sugen på falukorv när jag kommer in på din blogg!

 6. sus skriver: april 22, 20135:49 e m

  HAHAAHAHHAHA!!!!!!

 7. Mix skriver: april 22, 20135:56 e m

  Hanna! Jag tror jag håller på att tappa det. Jag och min pojkvän har det jättebra ihop. Hemma. Men nästan direkt vi rör oss utomhus bland folk kan jag ibland inte hjälpa att bli så sjukt ledsen (ibland till och med sur) då jag märker hur han tittar på varenda snygg tjej som går förbi. Samma sak om han hör ljudet av ett par högklackade skor – han bara MÅSTE vända sig om, ibland även om vi två är mitt uppe i en konversation.

  Jag vet inte, detta är väl egentligen sjukt löjligt av mig, men jag blir ledsen. Samtidigt vill jag inte berätta för honom om det för jag hör ju själv hur jävla AVUNDSJUK-FLICKVÄN jag låter. Men, vad göra?!

  Att tilläggas bör väl kanske att mitt ex körde mitt självförtroende och min självkänsla i botten. Nu ser jag varenda tjej som smalare än mig, snyggare än mig och roligare än mig. Lite ”när alla andra tjejer finns, varför är han då med MIG av alla?”. Herregud, okej, jag ska sluta nu… Fan.

 8. Julle skriver: april 22, 20136:20 e m

  Hejsvejs! Ville bara säga att det slog mig precis: Fan vad FINT att du verkligen bloggar i princip varje dag. Eller i princip 5 ggr/dag! Jag har följt din blogg sen typ 2007-2008, och det bara slog mig precis att din blogg med alla dina knasigheter och allt ditt bus och alla dina klokheter och visdomar är och har länge varit en del av min vardag. Ibland låter jag bli att läsa på typ 4-5 dagar bara för att jag senska ha EN MASSA spännande och fantastiska inlägg att gotta mig i. Lite som att gömma undan godis i ett skåp och sen komma på ”aaaaaah, just det, jag har ju godis?!” Och ibland när jag kommer hem från skolan eller jobb och tänker ”nu ska jag kolla vad Hanna har hittat på för mirakelaktigt” så tänker jag ”Nää, hon kan väl knappast ha hunnit skriva något redan, jag kollade ju igår?” Men sen hittar jag det där; ett litet roligt foto där du delar med dig av diverse grimaser, eller ett peppande ”ryta-ifrån”-inlägg eller bara en liten skojig notering du gjort av något alldagligt. Vill bara säga att det är så jäkla fint! Att du gör det, dag efter dag efter dag, hur du förgyller våra vardagar och att vi får ta del av din vardag! :) Hurraaa för master!

 9. Emelie skriver: april 22, 20136:21 e m

  Förlåt för en helt irrelevant kommentar på inlägget men måste bara skriva till någon. Har så sinnessjukt mycket ångest just nu. Ett jävla hav av ångest överallt och över allt i livet. Ringde vårdcentralen och ville boka tid för 100 grejer (som sagt ångest) och bla ångest, vill bli skickad till psykolog. Bryter ihop när jag pratar med henne. Hennes sjuksköterskeelev ringer upp och bryr sig så himla mycket om mig. Står på toan på skolan och tappar allt. Hon uppmanar mig att söka mig till psykakuten? Det jag vill säga är att JAG BLIR SÅ JÄVLA GALEN PÅ ATT DET ÄR SÅ SVÅRT ATT FÅ HJÄLP I DET HÄR JÄVLA KUKLANDET!!!!!!!!!!!!!! Om jag går via vårdcentral känns det som att jag inte kommer få prata med någon på 3 mån (är hemma över sommaren då), via privat så kostar det typ 600 kr i månaden om jag går en gång i veckan (en av grejerna jag fucking ångestar är är min jävla ekonomi, får lov att låna av mamma VARJE månad). Känns också som om jag kommer få prata med någon askass psykolog och byta och hålla på, så tar väl ytterligare typ ett år innan jag hittar någon bra. Har redan tagit mig över ett år att ens söka??? BLIR SÅ JÄVLA GALEN. Orkar inte.

 10. lino skriver: april 22, 20136:28 e m

  You are the boss!

 11. Emelie skriver: april 22, 20136:36 e m

  Och förlåt om min ångest ger dig ångest, inte min mening nånstans. Vet bara inte vart jag ska ta vägen.

 12. Caroline skriver: april 22, 20136:38 e m

  Emelie: Det kan låta drastiskt, men säg att du har självmordstankar (även om du inte har det). Jag har själv gjort det när jag har behövt prata med någon och då fick jag prata med en kurator via allmänna psykiatrin på sjukhuset till att börja.

 13. agnes skriver: april 22, 20136:46 e m

  inte för att vara den som är den men det där är cello hanna…. du får helt enkelt lära dig cello-movesen så kan du fortsätta luftbriljera
  pöss

 14. victoria skriver: april 22, 20136:48 e m

  Emelie jag tänker på dig och jag känner igen mig. mår fruktansvärt dåligt och vill mest dö. du är inte ensam <3 <3 <3

 15. Lina skriver: april 22, 20136:53 e m

  Emelie, jag har en kompis som går hos en psykolog på um och är nöjd med det.
  Ett tips är att iallafall gå dit och testa. Har inte ens frågat henne, men jag antar att det är gratis!
  Massa love till dig och hoppas att det ordnar sig.

 16. Maria skriver: april 22, 20136:53 e m

  Du gör det som en kung! Spelar själv fiol och ska lätt ta efter ditt uttryck i mitt spelande. Tror dock att det är en cello i låten. Men vad gör det om man är en master som du?!

 17. Therese skriver: april 22, 20137:06 e m

  Haha sjukt bra! ;)

 18. Weronika skriver: april 22, 20137:49 e m

  Haha :D bäst ingen protest.->nr2 idag …Kanske bättre än hjorten?
  Fast jag tror också att det är cello i introt. Gör en sån också och visa oss!

 19. linnea skriver: april 22, 20138:20 e m

  är så jävla avundsjuk på Anton

 20. bajsa skriver: april 22, 20138:20 e m

  Skönt att du fått till musiklärarfacet! Du kanske ska bli synth-lärare? Säger dock som Maria, det är nog en Cello :’( Å andra sidan kan vi vänta oss en uppföljare där du showar med cello?!

 21. Johanna skriver: april 22, 20138:38 e m

  Så. Bra.
  Håller med Linnea, avis på Anton som får första parkett. Du skulle kunna ha en hel luftfiolskonsert.

 22. Leisel skriver: april 22, 20138:46 e m

  Hahha, vilken jäkla känsla! Fantastiskt

 23. Tilda skriver: april 22, 20139:13 e m

  Åh jag kollade nyligen klart på alla existerande avsnitt av Game of Thrones och jag älskar den!! Så kul att du också upptäckt den nu såhär i efterhand. Kan du inte skriva nåt kul inlägg om den sen när du sett klart? Typ vad du tycker om alla olika karaktärer och vad du hoppas ska hända sen osv osv osv

 24. sofia skriver: april 22, 20139:15 e m

  SÅ HIMLA BRA! :) jag kör på att vissla istället, försöker även ibland med egna stämmor osv. fint ska det va till den bästa serien ;)

 25. Frida skriver: april 22, 20139:39 e m

  MASTER! Hoppas att du inte har missat detta gudomliga av queen B:
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i41qWJ6QjPI
  :’)))))
  // Always be yourself, unless you can be Beyonce, then be Beyonce.

 26. Emma skriver: april 22, 20139:58 e m

  HAHAHAHAHHA! Jag spelar själv fiol, och önskar att jag såg lika cool ut som du!

 27. S skriver: april 22, 201310:02 e m

  Hanna!! Sitter och lyssnar ikapp gamla pods nu igen, och är på avsnitt 10. Ni tog upp att du hade svårt för de/dem och kommentaren du fick angående det. Såg en sådan kommentar nyligen också, minns inte om det var i din blogg eller någon annan, men om det är så att du fortfarande har problem med det kanske du kan tänka hur det är på engelskan? Om du har koll på det dvs; they/them = de/dem (tex dina systerbarn, they are awesome and you love them! :) eller så går det att använda det underbara ordet dom så slipper en bry sig! Eller så kör du ditt race, för egentligen, vad fan spelar det för roll om du skriver de eller dem? Tvivlar på att att finns någon som inte förstår vad du menar :) <3

 28. Friday skriver: april 22, 201310:35 e m

  Åh GOT är så himla fruktansvärt bra! Roligt att du har upptäckt det :-) Kommer ihåg att jag kollade igenom hela säsong 1 på en hel dag, tio timmar haha.

 29. v skriver: april 22, 201310:41 e m

 30. Viktoria skriver: april 22, 201310:41 e m

  Heeej!

  Tack vare dina inlägg kring feminismen har jag, som annars inte reflekterat så mycket kring det förutom att jag tagit för givet att man ska eftersträva ”jämställdhet” (oklar definition) på alla plan i samhället, försökt läsa in mig på ämnet lite mer. Med risk för att ha helt fel:
  Jag undrar vad som läggs i begreppet feminism? Enligt Wikipedias deifinition (hehe) är feminism ”Trots de olika utgångspunkterna i feminismens grenar så har alla samma mål, jämställdhet på alla plan. Det innefattar såväl ekonomisk, social, politisk och akademisk jämställdhet. Alla tror att samhället kommer att bli bättre utan kvinnans underordnade ställning. Oavsett inriktning tror man att samhället kommer att gå mycket lättare genom att samspelet mellan olika individer på olika sätt förändras”.
  Då diskuterade jag detta med ganska många, och inledde med att fråga de om de ansåg sig vara feminister. Nästintill alla svarade nej. Mycket oklart ansåg jag med tanke på – vem vill inte ha jämställdhet i samhället???

  De svarade med att ”feminister har så konstiga värderingar – kvotering osv. Och att det inte finns någon skillnad mellan könen, att det finns inbyggda normer ‘det är bevisat’ och att feminister vill förtrycka det manliga könet”. Och så vidare.

  Sååå… Är detta en korrekt uppfattning? Hoppas inte! Jag älskar feminismen på så vis att jag vill ha jämställdhet på alla plan, men inte genom att förtrycka det manliga könet?? Är ju som omvända roller vilket känns väldigt paradoxalt. Hämndlystet.

  Jag personligen tror starkt på att vi blir formade av miljön, av varandra, hur vi formas till människor i samband med vårt genetiska arv. Alla har olika gener och så där.

  extremt rörigt det här men… ja. vore så hjälpsamt om du ville bringa lite klarhet i allt detta :))

 31. Emmy skriver: april 22, 201311:05 e m

  Kom hjem nå etter fjorten timer på jobb og var sjukt sliten. Så deg som spilte luft-fiolin og lo SÅ høy+så det 3 ggr. Tusen takk

 32. Frida skriver: april 23, 20131:21 f m

  Hanna! Aldrig har jag sett någon som spelar luftfiol så fint!
  Aldrig har jag heller sett en sån grå tröja som viskar perfektion. Vart har du köpt den?

 33. Freddjohansson skriver: april 23, 20131:51 f m

  Kom på ”mitt-i-mitt” gapflabb att ja inte öst kärlek över dig på ett tag. Dåligt av mig då du förtjänar det. Du är för mig vad Justin Bieber är för 90% av jordens tonåringar. Löve you käre mazter.

 34. Natthi skriver: april 23, 20138:10 f m

  HAHAHAHA alltså, jag lyssnade på Seven Nation Army samtidigt som jag kollade på din GIF, och bilderna byttes perfekt i takten <3<3 Ville skratta rakt ut eftersom det såg så fruktansvärt roligt ut men jag sitter på jobbet så det kändes ganska olämpligt…

  Alltså, tack så sjukt mycket för din fantastiska blogg <3

 35. Elisabeth skriver: april 23, 20139:58 f m

  Men gud!!! Hahaha känner så igen mig!
  Min pojkvän och jag har precis sett klart hela säsong 1 av Rederiet på svt-öppet arkiv på typ fyra dagar. Under introt sitter vi båda ! och spelar piano och saxofon!! :D

  Din blogg är så underbart bra! Du är så rolig, ärlig, bäst!!!!

  Puss!

 36. Ronja skriver: april 23, 201310:46 f m

  jag fullkomligt ÄLSKAR att sitta med mitt morgonkaffe och läsa din blogg innan jag beger mig till jobbet. Det är en sån härlig ”kick start”på dagen och för det bugar och bockar jag.
  Tack för mig Hej.

 37. Erica skriver: april 23, 201310:59 f m

  Hahahhahahhaha, alltså ”luft-fiolen” gjorde min dag, alltså så sjukt kul!

 38. Karin skriver: april 23, 20132:54 e m

  Haha! Såg att flera redan kommenterat det men det låter väldigt mycket som cello, tills precis slutet då fiolerna kommer in. ;) Men blir lite avis alltså, du spelar ju finare luft-fiol än jag spelar fiol! Ser lovande ut!!

 39. Ellinor skriver: april 23, 20133:14 e m

  Men va fan Hanna! Det är ju en cello (och fiol då och då) ;)

 40. Johanna skriver: april 23, 20138:56 e m

  Hahaha du hade gärna fått spela luft-fiol för mig också!!

 41. Hanna skriver: april 23, 201310:24 e m

  HAHHAHHAHAHAHAH skrattar högt

 42. Alice skriver: april 24, 20137:36 e m

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAH love u

 43. Caroline skriver: april 24, 201310:29 e m

  Hahaha! Skön du är! Om du vill ha makeup-tips för helgen, kolla in: http://www.youtube.com/carrobin OBS! Garanterat döseriöst! ;)

 44. Frida skriver: april 26, 201312:30 e m

  HAHAHA, BÄSTA. Ska testa detta med min boyfriend när vi ser på GoT och ser om det går hem. Lovar att hänvisa till dig.

 45. L skriver: maj 27, 20133:15 f m

  HAHAHA ASSÅ JAG ORKAR INTE!! Du är så jävla skön, kan du bli min ven typ? Nu kommer jag alltid se det här framför mig när jag kollar på GoT!

Skriv en kommentar