Vad säger era partners?

2VzlrP on Make A Gif, Animated Gifs

Fick en kommentar från en läsare vars pojkvän brukade kika över axeln när hon läste min blogg och fråga ”sitter hanapee i sin soffa nu igen eller…?”

HAHAHAHAHA så kul att min blogg består av 90% bilder från min soffa. Men ja, Anton brukar ju kalla vår soffa för ”päschons kontor” …

I övrigt tycker jag det är så himla kul att höra vad bloggläsares partners säger om mig. Som han som ”hatade satan” på bloggar. Minns ni honom? Aja, inte hört från den lilla JÄVELN sen jag gjorde den här videon till honom:

53 kommentarer
 1. matilda skriver: juni 7, 20136:47 e m

  Haha, mitt ex hatade också satan på alla sorts bloggar, tills jag en bakismorgon tvingade han att läsa dina roligaste inlägg och se dina roligaste videos. Han slutade va en hater efter det :)

 2. Jennifer skriver: juni 7, 20136:56 e m

  Du fick mig på gott humör nu :D

 3. haha alltså, den där videon. den gör mig alltid lycklig.

 4. Giljotinen skriver: juni 7, 20137:23 e m

  Visade nu min kille din blogg. Han är sjuk och gnällig och hade tre kommentarer. Tänker nu delge dig dessa:

  1. ”……….jag har ingen åsikt”
  2. (Innan jag visat inlägget som jag presenterade som ”det som fick mig att börja läsa hennes blogg varje dag” – apelsintjejen) ”……. Är det långt?”
  3. (Efter att jag visat apelsintjejen) ”Det var kul.”

  Varsågod för denna information.

 5. Emelie skriver: juni 7, 20137:23 e m

  Haha åh va roligt! Min sambo brukar säga ”läser du HanaPEEE?” och sen fråga vad som står. Tror den enda blogg förutom min som han läst är din. Första inlägget jag introducerade för honom var det där om din kompis som bajsade i duschbrunnen (??) eller vad det var. Där sattes standarden för vårt förhållande :))

 6. Sofi skriver: juni 7, 20137:33 e m

  Alltså du är underbar! Uuuuuunderbar!

 7. sara skriver: juni 7, 20137:37 e m

  OMG Hanna You are awesome!

 8. Lina skriver: juni 7, 20137:42 e m

  Min kille brukar också spana lite ibland när jag läser din blogg. Han tycker att du är sjukt flummig, men ack rolig. Han gillade din lilla luftfiol som du gjorde till game of thrones introt en gång. VARJE gång vi ser GOT numer så härmar han dig och tycker att han är sååå rolig.

 9. s skriver: juni 7, 20137:59 e m

  Hahahahahahaha hiiimlaaaa bäääst :D

 10. Linnéa skriver: juni 7, 20138:02 e m

  Varje gång jag skrattar högt framför datorn, eller om jag utbrister ”så jäkla sant” eller liknande så säger sambon ”äre Hanapee nu igen? Va skriver hon nurå?” typ, så läser jag upp det och han skrattar också :P Är det nåt om feminism så håller han också såklart med, men han börjar bli lite trött på mitt ”tjat” nu säger han :( Men huvudsaken är väl att han har samma (rätta!) åsikter om feminism, ibland önskar jag bara att han kunde diskutera lite mer, med mig och med andra (tex hans trångsynta, högervridna, lite smått rasistiska familj…)

 11. Jonna - alkoholistbarn och trygghetsnarkoman skriver: juni 7, 20138:06 e m

  Underbar video! Har inte följt dig tillräckligt länge för att ha sett den innan. Mer sånt :)

 12. Malin skriver: juni 7, 20138:38 e m

  Min sambos kommentarer om dig var ”hon verkar kul” och så tyckte han att du och jag är lika bra på att göra fula miner på bilder! Yeeey

 13. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver: juni 7, 20138:46 e m

  Min sambo är rätt ointresserad av bloggar, men ibland visar jag honom dina grimas-bilder och då skrattar han. Ibland kommer han även och lyssnar när jag lyssnar på er podcast (som det borde komma fler avsnitt av, snart!!!) och sitter och lyssnar och ser ofta rätt gillande ut. Faktiskt så har era podcaster lett till en del givande diskussioner mellan mig och min sambo om feminism, och han har gått från att vara väldigt anti till att börja lyssna på mig och faktiskt vara intresserad. Det gör mig glad, och det är till viss del din och Martins förtjänst. Och er podcast. Så gör mer podcasts. *Tjatig*

 14. Isabelle skriver: juni 7, 20138:59 e m

  Min kille blir faschinerad av hur ”’ful du kan se ut på vissa bilder” och jag brukar hålla med honom hahah men försvarar alltid o säger att du kan vara väldigt fin också (precis som jag, jag tycker också om att grimasera). Sen brukar jag dela med mig av dina kloka inlägg och då brukar han halvlyssna och nicka instämmandes då och då :D du e grym Hanna!

 15. Johanna skriver: juni 7, 20139:11 e m

  Var ju tvungen att fråga min pojkvän nu vad han tänker om dig. ”Tjaa, inget speciellt så direkt. Men hon kan ju vara ganska utflippad.” Och sen ”Ja, och att du är ganska obsessed. Typ när du skrek för att hon skrivit till dig på instagram”. ………. Jaja, du är ju trots allt mastern. Känner även igen mig i det som Linnéa skriver om att man får frågan om det är Hanapee när man plötsligt tokskrattar.

 16. Anna Röd - Nörd & Filmskapare skriver: juni 7, 20139:14 e m

  Hahah älskade den videon! Visade den för killen med, han tycker du e rolig ^^ brukar skratta åt dina inlägg och sen undrar han varför åsså läser jag upp dem för honom :D

 17. Julia skriver: juni 7, 20139:15 e m

  Min pojkvän brukar fråga efter videon när du spelar game of thrones -introt. Han älskar det! Som ett barn som ber om att få höra samma saga igen :-)

 18. Denise skriver: juni 7, 20139:21 e m

  Hej Hanna!

  Jag brukar läsa nästan alla dina inlägg för min sambo, som är kille, och han tycker du är lika rolig och smart som jag tycker att du är. Vi sitter och skrattar åt dina roliga videos och roliga kommentarer och pratar och håller med om dina bra texter om feminism och genus.

  Vi båda älskar dig :)

 19. Linnéa skriver: juni 7, 20139:59 e m

  Du briljerar som vanligt!

 20. mickan skriver: juni 7, 201310:06 e m

  hahaha fyfan du borde göra långfilm, det här är bara för bra

 21. angelica skriver: juni 7, 201310:11 e m

  älskar denna!

 22. ida skriver: juni 7, 201310:27 e m

  Alltså hahahaha, så jäkla skön

 23. Fanny skriver: juni 7, 201310:33 e m

  ”Läser du hanapiss blogg igen?” Är standard frågan, fast sen läser han det med och skrattar

 24. Kim Carola skriver: juni 7, 201310:43 e m

  Min tjej älskar din blogg med! Mina vänner också. Vi refererar ofta till dina belägg och diskuterar i skolan

 25. Kim Carola skriver: juni 7, 201310:44 e m

  Inlägg ska det vara, autocorrect. Du är bäst! Puss

 26. LN skriver: juni 7, 201311:28 e m

  så. bra. true 3P1C

 27. lias skriver: juni 8, 201312:30 f m

  Alltså bara… läs. http://www.arsinoe.se/karlek-2/

  OT mitt ex tyckte du var psykad i början sen sköön och KUL och att du hade lite smarta åsikter ;)

  vi alla bugar för dig, master

 28. Nico skriver: juni 8, 201312:46 f m

  okej, det här kommer låta lite stalkervarning kanske, men alltså varenda gång jag gör något på datorn och min kille inte ser skärmen så är detta alltid standardfrågan om han försöker intressera sig: ”sitteru å läser hanapee elleh?”

  …och sen: äru inne på hennes blogg IGEN?!

 29. chrissy skriver: juni 8, 20131:40 f m

  jag far oversatta at min brittiska kille ja. ibland kor vi din blogga genom google translate och da blir du ANNU roligare! (om det nu ans gar)

 30. jessica skriver: juni 8, 20137:43 f m

  hahaha asså!!! <3

 31. Sofia skriver: juni 8, 201310:21 f m

  Min pappa såg en soffbild på dig häromdagen och langade kommentaren; ”Vad är det där?” Inte vem utan VAD. Haha! Hp är förövrigt Harry Potter i min pappas värld, och inte Hanapee. Puzz

 32. Amanda skriver: juni 8, 201310:26 f m

  min sambos kommentar efter att jag har kollat igenom alla säsonger av girls och undrar vad det är för fel på mig som inte tycker att det är lika fantastiskt som de flesta andra runt omkring mig gör: ”men amanda, bara för att hanapee tycker om girls så behöver ju inte du göra det”…. JO

 33. Hanna skriver: juni 8, 201311:00 f m

  Kommer hem till fina köket på lunchrasten, öppnar datorn och möts av ännu ett inlägg värt att minnas på hanapee.com! Du gör mig glad!

 34. Mirna skriver: juni 8, 201311:24 f m

  Min andra halva läser inte bloggar, men så fort jag är inne på din blogg så hamnar han på något vis tätt intill mig och mumlar lite ”precis, ja, mhhhhm” för sig själv eller skrattar åt dina diverse gifs. Han kommer från en släkt där genus har diskuterats sen barnsben och en syster är en feministisk debattör så han gillar din blogg ”trots att han inte läser bloggar” :)

 35. Olivia skriver: juni 8, 201312:20 e m

  När jag ska berätta för min pojkvän om din blogg så säger jag alltid ”du vet hon med dom sjuka bilderna”. Han tycker du är skön + att du är norrlänning vilket är ett stort plus hos honom :)

 36. elina skriver: juni 8, 20132:23 e m

  ÄLSKAR.DIG!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 LOL:ade rakt ut när jag såg videon! sen sa jag strängt till min kille som stod bakom mig: DU ÄR INTE EN AV DOM VA??!! och han skakade snabbt på huvudet och ba: nää..nä!!

 37. Emeli skriver: juni 8, 20133:41 e m

  Min pojkvän läser din blogg!!!!!!!!! Han sållar nog en del och läser det du skriver om genus och feminism. Han tycker att du förklarar, diskuterar och argumenterar på ett väldigt bra sätt!!! Du är BÄST Hanna!

 38. A skriver: juni 8, 20134:12 e m

  Min pv sa ”you LOVE her……..”
  Hehehe.

 39. Agge skriver: juni 8, 20134:55 e m

  när jag sitter vi datorn och min sambo sneglar över axeln brukar han utbrista: ”läser du hanaPEEEEEE?!!!” ”är du kääääääär i hanapeeee?” jag bara: ”ja”

 40. Jenny skriver: juni 8, 20138:19 e m

  Introducerade också din blogg vid bajsinlägget när din kompis stampade ner bajs i sin killes golvbrunn. Efter det kan jag komma på honom läsa din blogg ibland, då förklarar han sig genom att säga: ”jag gör det för att psyka dig”.. Sure

 41. Liv skriver: juni 8, 201310:51 e m

  <3<3<3<3<<3 ville bara säga det

 42. Ellen Lindberg skriver: juni 9, 201312:21 f m

  Hahahha, jag älskar dig!

  Och det gör min sambo också. Brukar vända datorn åt hans håll när jag sitter i lillsoffan och är inne här. Han skrattar alltid. Så himla bra!

 43. Julia skriver: juni 9, 201310:07 f m

  Min pojkvän Ä-L-S-K-A-R dig. Han är även den mest feministiska kille jag känner, vilket troligen gör honom bäst i världen! Han har aldrig haft en åsikt som gått emot din, eller min för den delen, gällande feminism….. eller någonting annat heller när jag tänker efter. Han är bäst, helt enkelt.

 44. Frida in Thailand skriver: juni 9, 201312:41 e m

  Haha du är ju så jäkla rolig!!!!!

 45. Pernilla skriver: juni 9, 20131:55 e m

  Asså den videon!! BRAPPBRAPP! BIG UP YUHSELF!

 46. Sofia skriver: juni 9, 20136:10 e m

  ”…Ganska vettig. Kul………….. kul tjej. Ganska vettiga åsikter.”

  Mvh, Ganska stolt flickvän.

 47. Helena skriver: juni 9, 20136:33 e m

  Jag älskar dig!

 48. iDa skriver: juni 9, 201311:40 e m

  Min käraste kom hem här om veckan och ba ”tror jag såg hanapee i skolan idag, fast jag är inte säker!”
  Var ju antagligen inte du (kulturvet. i Göteborg).
  Kul ju!

 49. Matilda skriver: juni 10, 20139:47 f m

  jag frågade min man/kille/snubbe om vem han skulle ønskade blev intervjuad i Værvet, han svarade att han ville att det skulle vara du!!! Det tyckte jag læt som en sjukt bra idè! Puss

 50. Line skriver: juni 10, 201310:13 f m

  Kjæresten min kaller deg for Hanna- π og Hanna-3,14. ^*~Humor~*^
  Så danser vi hanapees safari disco club sammen ;);););)

 51. Namn skriver: juni 10, 201310:55 f m

  hahahaha du är KIIIING!!!!

 52. Therese skriver: juni 11, 201312:12 e m

  Min sambo säger alltid – HanaPee är det hon med falukorven?

 53. free instagram followers skriver: april 8, 20141:50 f m

  Very good write-up. I certainly love this website. Continue the good work!

  Check out my site: free instagram followers

Skriv en kommentar