PRISA GUD! JAG GER ER SVAR!

du e så söt, min kära lilla maaaster, där du sitter i din soffa.
det jag skulle fråga var – näääääär kommer nästa poddy? obs bli ej stressad av denna fråga, undrar bara för den är så finfin! har åkt en del tåg på sistone och det är perfekt att lyssna poddar och spana in i skogen efter troll och så.
puss å tack för världens bästa blogg!

Tack min älskade lilla vän. Jag har funderat jättemycket på podcasten och har dåligt samvete för att något nytt avsnitt aldrig dyker upp. Ni är ju många som frågar efter den och dessutom hade vi många lyssnare som jag ändå vill hålla kvar. Men. Jag har de senaste två veckorna tänkt och haft lite integritets-panik. Det är en känsla jag är rätt obekant med och därför känns det lite skrämmande. Jag känner att jag här i bloggen har mycket större kontroll över vad jag delar med mig av, men i podden säger jag saker utan att alltid tänka. Jag känner att jag behöver värna lite om vissa grejer i min person och privatliv.

 

Off topic. Har du någon gång funderat på att skaffa en till blogg där du skriver massa om feminism? Tänker ungefär som Tyra gjorde med sin hästblogg och bara skriva om feminism lite då och då? För jag är inte intresserad alls och saknar din blogg som den var innan…

Nej, då får du tyvärr leta dig vidare i bloggvärlden. Jag skriver det som intresserar mig och det jag brinner för här inne.

 

Off topic! Har du beställt klänningen från topshop från deras hemsida? Vilken storlek tar du i så fall? Svårt med dessa utländska storlekar?

Köpte den i butik! Har storlek 8 i UK och 36 i EU-storlek.

 

Bara jag som inte känner igen Hubba Bubba-dunken?! Vad var det? Underbara 90-tal…

Haha faktiskt inte jag heller… tyckte bara att den va lite kul. Sjukt med en DUNK tuggummi liksom? Däremot känner jag igen den här lilla härligheten:

tumblr_mh1lro5uUa1s2fpemo1_400

 

När är tävlingen avgjord??? :) lyrisk över min fina motivering ;)

I mitten av sommarn! Jag hör av mig!

 

Vad hände med London????? :)

RESAN ÄR INNESTÅENDE! Jag fick den ju i födispresse av Anton….. så jag påminner titt som tätt.

4 kommentarer
 1. asdfghjk. skriver: juni 11, 201310:23 e m

  Hanna, kolla in instagram-accountet @feminismftw !

  Jag och min vän skriver om feminism, lgbt-rättigheter osv.

 2. julia skriver: juni 11, 201311:56 e m

  jag tycker att det är jättebra att du skriver om feminism här, för annars är det så lätt att aldrig läsa din ”andra feministblogg” och då skulle inte sådana viktigheter du faktiskt tar upp här nå ut till lika många personer. vi behöver få upp ögonen för många av de bra saker hen som skrev kommentaren inte alls är intresserad av. är så tacksam över att ha läst din blogg och präglats av dina smarta tankar!

 3. Åsans värld skriver: juni 13, 201311:13 e m

  Hur kan man tycka att det är fel med feminisminlägg? ;)

  Du kan få vara gäst i min pod vid något tillfället istället, men jag kör realtidsinspelning av musik och prat (inget klippande alltså) så då får ämne väljas i förväg och kanske lite halvt manus användas iaf (typ ha koll på inledning, och frågeställningar och lite förskrivet om man tappar tråden) verkar funka när man är mer än en som spelar in, när jag gör själv har jag ett ordentligt manus som jag inte följer till punkt och pricka men iaf lite grann. Än så länge har jag haft om våldtäktskultur och samtyckeskultur, kaffepod, könsroller, patriarkala system och internaliserat mans- och kvinnohat, samt om kroppssyn, självbild och utvidgandet av sinnena. Dock inte längre än 45 minuter för det är vad vårt stimtillstånd tillåter. Du borde ju se min privata mailadress men annars kan du även maila denna om du vill vara med asa.fredrikson@radiojenkins.se.

 4. karatemontijo.com skriver: oktober 10, 20159:27 e m

  To make certain you’ve picking the appropriate person, obtain.

  Many surplus government vehicles can be obtained for sale at low.
  Are you looking for a hard-to-find item on Craigslist which doesn’t show up that often. A gigabyte can be a measure of storage on the computer memory
  chip, a peripheral device like a disk drive or flash. It usually begins
  that has a series of numbers and letters and is
  particularly underlined in blue. craigslist org search engine (karatemontijo.com) Many surplus government
  vehicles can be obtained for sale at low. Are you looking for a hard-to-find item on Craigslist which doesn’t show up that often. A
  gigabyte can be a measure of storage on the computer
  memory chip, a peripheral device like a disk
  drive or flash. It usually begins that has a series of numbers and letters and
  is particularly underlined in blue.

Skriv en kommentar