Mitt första bröllop

Bild 2013-08-03 kl. 16.35.jpg_effected Bild 2013-08-03 kl. 16.36 #3.jpg_effected

Bränner skivor för fullt men blir störd av dessa minimänniskor. Är helt besatt av dem. Speciellt fyraåringen Alma som jag insett att jag kan LÄRA saker hela tiden? I morse var vi ute och rodde och jag fick lära henne att det heter åror och hur det går till när en ror, och hon fattade liksom?

Så nu är jag inne på att lära henne något felaktigt. Typ att all glass är bajs från en gigantisk ismänniska på Grönland. Eller kanske att hon föddes ur ett ägg och skildes från sin onda tvilling vid födseln.

Får se vad det blir. Återkommer.

Sååååå varför bränner jag skivor á la 1998? Jo, för jag ska dj:a på ett bröllop ikväll. Första bröllopet jag någonsin är påå??????? *spänd* Vad ska jag förvänta mig?!

14 kommentarer
 1. Lise skriver: augusti 3, 20135:24 e m

  Hade inte heller varit på något innan detta år men jag har varit på TVÅ i sommar och ska på ett till om ett par veckor. De två bröllop jag varit på var HELT olika men lika kul och fina, om en ska utgå från dem kan du förvänta dig mycket kärlek och alkohol. :´)

 2. Emma skriver: augusti 3, 20135:48 e m

  Mmmm, jag gillar ditt smink!

 3. A skriver: augusti 3, 20138:38 e m

  jag lärde min lillasyster att luftrapa. det var uppskattat hos alla…

 4. HANNA skriver: augusti 3, 201310:28 e m

  ÄR DETTA ÅRETS COMEBACK?? nominerar dig till både kristallen och idrottsgalan.

  Känn ingen press, men vi saknar dig! V vill ha dig tillbaka men än mer att du ska må bra och ha kult. På restauranGen.

  Löve

 5. Linnea skriver: augusti 4, 201312:29 f m

  Min 5 år äldre bror lärde mig många sjuka saker som inte stämmer när jag var liten.. typ att mänsklig bröstmjölk är mörklila, vilket jag inte fattade var falskt förän jag var typ 15?? och kollade på Vänner där Rachel ammade och bah vänta…..??!!!

  Han lärde mig även hur man tog ur en VHS ur maskinen…bara att ropa ”SPOTTA” så kom den ut (han hade ju såklart tryckt på knappen innan)..lärde mig att det inte funkade när jag skulle vara ensam hemma första gången och mamma lagt fram 5 VHSer för de fem timmarna jag skulle vara själv och jag satt och panikgrät och skrek spotta åt en maskin i mörkret efter en timme..var typ 7..härligt med storasyskon ändå ;)

 6. emma skriver: augusti 4, 20138:37 f m

  Haha jag vet. Så himla kul. Min systerson som är tre går runt och säger att hen är ett sommarbarn. Undrar varför? Jo för att jag sa det en gång!

 7. Alex skriver: augusti 4, 20132:54 e m

  Mina föräldrar sa till mig att rådjur hette rågsikt. Blev lagom pinsamt när jag började ettan.

 8. Amalia skriver: augusti 4, 20137:40 e m

  Har du sett den här videon Hanna? Himla härlig!

  http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article16462.ab

 9. Stina skriver: augusti 4, 20138:41 e m

  till Linnea: HAHAHAHAHA dör vad underbart

 10. lovisa skriver: augusti 4, 20138:46 e m

  bli lärare vetja!

 11. Maya skriver: augusti 4, 201311:37 e m

  Är det karins konstgrepps bröllop!? Puss

 12. Borghild skriver: augusti 5, 201312:04 f m

  Lær henne at skyene er laget av sukkerspinn som arbeiderene fra sukkerspinnfabrikken slipper ut fra flyene sine. Det lærte mine eldre søskenbarn meg og jeg trodde på det til jeg var…litt for gammel. Søt tanke, da.
  Kos deg i bryllup!

 13. Jossan skriver: augusti 5, 20133:40 e m

  Ett stort TACK till dig från oss!! Din insats gjorde festen ännu bättre!!:) Vår dag,kväll och natt var helt fantastisk och och allt blev precis som vi hade hoppats och önskat! Tack för att du blev en av alla oförglömliga minnen. Ha det fint! / jossan och Eric. #tredjeaugusti

 14. Oсtober 20th – Yet аnother revise occurred witҺ the Mobile Strike servers ѡe adjusted the confirmation tokens fօr
  thee amounts of gold generated.

Skriv en kommentar