Följer ni med mig? För jag tänkte fortsätta.

1

Älskade, bästa, begåvade läsare och fanz

Er master har idag ett mycket viktigt meddelande till er.

I vår och sommar har bloggandet som sagt känts SÅDÄR. Jag har haft integritetspanik och fastnat framför spegeln med frågan ”vem är jag?” ekandes i huvudet. Jag har blivit ledsen av hatkommentarer och såklart blivit glad för (det övervägande) kärleksberömmet, men jag har känt att bloggen tagit för mycket tid och energi sett till hur mycket den ger mig rent personligt och ekonomiskt.

Men idag ändras de förhållandena och det känns som om jag återigen kan ANDAS (mina fingrar skrev först per automatik ”ANAL” …? Jättejättejättekonstigt).

Jag börjar nämligen att blogga på Nöjesguiden.se idag. Där får jag sällskap med flera feministiska och smarta bloggare och personer. Dessutom hamnar i ett ”stall” där en bryr sig om liknande samhällsfrågor som mig, och där jag känner mig tryggare både med obehagliga kommentarer och den ekonomiska biten.

Jag kommer fortsätta blogga ungefär som vanligt, dvs. mycket om feminism och en del personligt, bortsett från vissa ämnen jag har valt att skala bort den senaste tiden. Ska också satsa lite mer kvalitet än kvantitet …mvh en som tar bloggandet på stort allvar.

Ni som följt den här bloggen vet att jag är lite rädd för förändring. Och min absolut största rädsla är ju att förlora …ER!!!!!!!! Och jag VET att det kommer kännas ovant/konstigt/märkligt från början för oss alla. Men jag är övertygad om att vi kommer vänja oss. Tillsammans. Det kommer ju vara precis som vanligt men på en annan adress bara!

Det är därför min absolut högsta önskan att ni fortsätter följa mig. Meddela gärna att ni har hängt med genom att kommentera i mitt nya kommentarfält. Hihi. ”Nya”. Nu pirras det i lill-magen ska ni veta.

 

WWW.NOJESGUIDEN.SE/HANAPEE

 

 

Ps. Stort megatack till mina fantastiska underbloggar som gjort det här året på hanapee.com så himla kul! De flesta av dem kommer att fortsätta blogga, vissa på samma adress och andra på nya! In på deras bloggar och håll koll!

28 kommentarer
 1. Sarah skriver: september 9, 20134:07 e m

  Jag följer med!! Fixat ändring på bloglovin och hejar som tusan, pepp!!!! HEJA DIG!!

 2. Linnéa i Colorado skriver: september 9, 20134:13 e m

  GRYMT!!!

 3. Binki skriver: september 9, 20134:19 e m

  Jag hakar på! Kommer du att finnas på Östermalm fysiskt också får du komma på fika!

 4. Jessica skriver: september 9, 20134:24 e m

  Alltså? Börjar typ gråta snart. Så himla ledsamt. Åh, är så jävla urdålig på förändringar? Gillar inte det här. Tänker följa med bah för att jag ÄLSKAR dig Hanna men jag hoppashoppas att feminismbiten (även att det är SJUKT!!!!!! viktigt!!!!!) inte tar upp all plats för det är trots allt inte därför jag läser den här bloggen. Åh, missförstå mig rätt nu. Jag menar att jag har gillat det prestigelösa hos dig och din blogg i alla dessa år nu *gammalt fan*och alla kissochbajsinläggen och roliga videos på youtube. Och såklart att DU fick MIG att inse hur viktigt det är med feminism.

  ÄLSKAR DAJJJ til the day I die
  på riktigt

 5. Millan skriver: september 9, 20134:48 e m

  Lämnar dig aldrig Hanna!

 6. Caroline skriver: september 9, 20135:10 e m

  Klart jag fortsätter följa dig master :)

 7. Ajlin skriver: september 9, 20135:10 e m

  Är slav under Master. Går dit du går.

 8. Linnea skriver: september 9, 20135:15 e m

  åh älskade master. först och främst bilr jag så himla glad för att du kan ANDAS. herregud, hatar att detta har varit så jobbigt för dig, men älskar att du fått allt stöd från oss :) jag är lite rätt för förändringar, men tror på dig och tror att det kommer bli braaaaaaaa!! HEJA HEJA HEJA!!!

 9. sofia skriver: september 9, 20135:53 e m

  Äe fy fasen vad FETT!!!!!

 10. Lise skriver: september 9, 20136:36 e m

  Jag tycker förändring är kul! Plus att det ju bara är att lägga till nya adressen i bloglovin så är det kirrat. ^^ Ser fram emot det här! HEJAHEJA!

 11. Dilan skriver: september 9, 20137:00 e m

  Känns kul och nytt och fräscht! Är med dig på din nya blogg, SÅKLART bästa master <3 <3

 12. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver: september 9, 20137:17 e m

  Master-Hamster!
  Vi ska följa dig genom eld och vatten,
  över land och haaav!
  Vi ska älska dig tills hjärtat slutar slå.
  Från det högsta berg till den djupaste av daaalar ska vi gååå…
  Genom tid och rum ja, alla våra dagar ska du fååå!

 13. Emma skriver: september 9, 20137:24 e m

  nej :/ kommer sakna detta plejs.

 14. Therese skriver: september 9, 20137:45 e m

  SJÄLVKLART!
  You go girl!

 15. Josefine skriver: september 9, 20137:48 e m

  Självklart följer jag med dig och bloggen till Nöjesguiden! Är så glad över att du bestämt dig för att fortsätta blögga!

 16. anti SD skriver: september 9, 20137:58 e m

  Det här är vad som händer när SD får makt.
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/pappa-och-ettaring-mordhotade/

 17. Lovisa skriver: september 9, 20138:47 e m

  Va kul!!
  Men vad händer med dina fantastiska underbloggar?! Kommer de att finnas kvar?

 18. Maya skriver: september 9, 20139:07 e m

  Huuuuur hittar jag din nya på bloglovin?

 19. Gäddan skriver: september 9, 201310:38 e m

  Jag hänger med, men inte om du blir för seriös och tappar din humor =)

 20. Jazzmalin-Jazza Lugnt skriver: september 10, 20138:15 f m

  I will follooow yooou!!1

 21. Corny skriver: september 10, 201310:44 f m

  Jag hoppas att feminism-biten inte tar upp ALLT för mycket plats i den nya bloggen, för det är pga DIG och din genialitet, Master, som jag följer din blogg. Feminism är viktigt men jag känner att jag vet vad jag behöver veta.

 22. Linda skriver: september 10, 20131:37 e m

  Klart att en följer med!
  Jag kan också vara lite rädd för förändring,men detta blir säkert hur bra som helst :)
  Puss

 23. Elin skriver: september 10, 20132:06 e m

  Klart vi hänger med! Måste bara visa dig denna länken som jag såg idag, blir sååå förbannad på hur jävla sjuk världen är!
  http://www.albawaba.com/editorchoice/yemen-child-marriage-human-rights-519066

 24. Daria skriver: september 10, 20138:50 e m

  oroa dig inte!!!!!!!!! jag följer med tror ca alla gör det!!!!!!!! åh du är så bra min största dröm är att vara jämngammal med dig och ha dig som bästavän:( alt. ha dig som storasyster och hänga med dig hela tiden mvh 16 år. nej men seriöst du är så bäst

 25. Denise skriver: september 10, 20139:34 e m

  Nu blev jag glad, för jag tycker att du är bra! och jag fyller år samma dag som dig så det måste betyda att jag också är lite bra :D Grattis i förskott!

  ps. jag har också hängt med i bytet :)

 26. Lizette Hult skriver: mars 1, 201411:50 e m

  Grym blogg!! Missa inte –> http://ungrik.blogg.se/

 27. assofe89kh6m skriver: februari 11, 201611:42 e m
 28. Fie skriver: maj 10, 20166:39 e m

  Hänger med!

Skriv en kommentar